Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η νέα εκκλησία ...σκοτίζει τον κόσμο! Ο Αγιασμός των Υδάτων του ποταμού Δούναβη

100116theofaniaoikoumenistika.jpg
φωτό: ROMFEA.GR
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Απέραντη θλίψη και οξεία λύπη, διαπερνά τις ψυχές του πιστού λαού του Θεού, μόνο και μόνο στη θέα αυτής της φωτογραφίας. Όσο και αν προσπαθούν οι αιρετικοί οικουμενιστές στη διοικούσα Εκκλησία, πότε με τη διπλωματία, πότε με τις διαταγές, πότε με την ειρωνεία και την εξουθένωση και πότε με τις διώξεις και την τρομοκρατία, να μας τα παρουσιάσουν σαν έργο της αγάπης. 

 Διπλωματία, δημόσιες σχέσεις, ζώνες επιρροής, νόμος της σιωπής, μεταπατερική Θεολογία, νέα Πατριαρχική Εκκλησιολογία, Ζηζιούλειος Βαπτισματική θεολογία, ακαδημαϊκά πάρε-δώσε και αναγνωρίσεις επιτίμων διδακτόρων σε Παπικά πανεπιστήμια, προσκλήσεις για ομιλίες σε Οικουμενιστικά συνέδρια, προσκυνημένοι Αρχιερείς (άλλοι ευχαρίστως και άλλοι από φόβο). 

Φοβισμένοι και φιλόδοξοι Αρχιερείς, που φαίνεται να αναλαμβάνουν εδώ και τώρα την πάταξη κάθε ορθόδοξης φωνής και την παραδειγματική της τιμωρία (Ι.Μ.Θεσσαλονίκης, Ι.Μ.Κυδωνίας).

 Όσοι δεν έχουν Ορθόδοξες φωνές να πατάξουν, επιδίδονται σε “πατρικές νουθεσίες” της λογικής: “Εκκλησία είναι ο Δεσπότης, κουμάντο κάνει αυτός!”.

 Το Άγιον Όρος από τη μια σε ρόλο Ποντίου Πιλάτου, από την άλλη όμως βιώνει μια πρωτοφανή επιχείρηση κατατρομοκράτησης, των απλών μοναχών που διακόπτουν την μνημόνευση του Πατριάρχη, και φυσικάσυμπροσευχές παντού. Διαβάστε με σφιγμένη την καρδιά για το κατάντημα.
η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: