Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ένα-ένα τά ΠΟΝΤΙΚΙΑ φεύγουν από τό σκάφος,πού βουλιάζει....


αφού έκανε ότι μπορούσε νά εξηπηρετήσει τούς Κλίντον καί τόν αγαπημένο τους Τσίπρα,τώρα οί αρουραίοι ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΟΥΝ τήν μικρή καί ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗ Ελλάδα ΜΑΣ...
Θάταν καλύτερα νά έπαιρναν μαζί τους καί τόν Αριστερό "ριζοσπάστη" Alexis, αλλά φαίνεται υπάρχουν ακόμα αρκετοί ελληνόφωνοι ουρακοτάγκοι πού τόν ψηφίζουν!

Τό εντιμότατο ζεύγος,πλήρωνε γιά τήν τεράστια περουσία του,περίπου 100.000 ευρώ τό χρόνο στήν Εφορία καί επειδή τούς πέφτουν πολύ "μεγάλοι" οί φόροι,αποφάσισαν νά ρίξουν μαύρη πέτρα οικογενειακώς...
Εγώ ό βλάκας,πού δέν έχω ούτε τό 0,5 χιλιοστό τής περιουσίας τους πώς γίνεται νά φορολογούμαι μέ 5000 ετησίως;;

Α βρέ Ελλάδα,άτυχη καί μόνη είσαι πάντα...μιά ζωή σέ τρώνε οί γύπες καί μιά ζωή σέ τρέφουν τά σπουργίτια σου...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη δεύτερη πιο σπάταλη γυναίκα του κόσμου

Η «Lady G», όπως την αποκαλούν συχνά, έχει φετίχ με τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα, τις τσάντες και τα καπέλα. Το θέμα της γκαρνταρόμπας της αγγίζει πια τα όρια του «μύθου», καθώς ακούγεται πως έχει ξοδέψει ασύλληπτα ποσά γι' αυτήν. Μόνο κάθε ζευγάρι χειροποίητων παπουτσιών του οίκου Massaro, που είναι από τους αγαπημένους της, κοστίζει από 2.000 ευρώ και πάνω. Ποσά απαγορευτικά ακόμη και να αναφέρονται στην περίοδο του capital control που διανύει η χώρα.
Σε ό,τι αφορά τα ρούχα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της, προέρχονται από οίκους υψηλής ραπτικής, όπως οι Chanel και Armani, ενώ οι τσάντες με τις οποίες τα συνδυάζει είναι ως επί το πλείστον συλλεκτικές της εταιρείας Hermes και το κόστος τους ενδέχεται να ξεπερνάει το συνολικό ετήσιο εισόδημα μιας ελληνικής οικογένειας. Οσο για τα καπέλα της; Αποτελούν δημιουργίες του Φίλιπ Τρέισι, αγαπημένου σχεδιαστή των «γαλαζοαίματων», γίνονται πάντοτε ειδική παραγγελία και κοστίζουν μια μικρή περιουσία το καθένα, ανάλογα με το υλικό και το σχέδιό τους.
Τέλος, μεγάλη αδυναμία της Γιάννας αποτελούν τα τεράστια south sea μαργαριτάρια, τα οποία τιμάει και με το παραπάνω σε πάσης φύσεως εκδηλώσεις. Οχι από αυτές που επιλέγει ο φτωχός λαός, τις άλλες, στις οποίες οι καλεσμένοι φτάνουν με πολυτελή γιοτ, πίνουν πανάκριβες σαμπάνιες και καπνίζουν πούρα.
«Φτώχεια καταραμένη» με λίγα λόγια...