Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Τι δεν καταλαβαίνουμε;


pope georgias

        ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ       

    Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν κληρικοί της Γεωργίας, με την οποία καλούν τον Πατριάρχη Ηλία Β΄ να μην συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος θα επισκεφθεί την Τιφλίδα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.
   Ο Πάπας Φραγκίσκος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Γεωργία, τον οποίο θα υποδεχθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Τιφλίδας ο Πρόεδρος Γκιόργκι Μαργκβελασβίλι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία Β΄, θα πραγματοποιηθεί στο Πατριαρχικό Μέγαρο το βράδυ της Παρασκευής.
 Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr επικοινώνησε με Ιεράρχη της Εκκλησίας της Γεωργίας, ο οποίος ανέφερε ότι "το Πατριαρχείο απορρίπτει κατηγορηματικά τις διαμαρτυρίες συγκεκριμένων κληρικών, οι οποίες δεν εκφράζουν το σύνολο της Εκκλησίας μας".
  "Το Πατριαρχείο της Γεωργίας καλωσορίζει τον υψηλό επισκέπτη και ελπίζει ότι η επίσκεψή του θα συμβάλει στην εμβάθυνση των σχέσεων και την ενίσχυση της ειρήνης στην περιοχή" συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι οι μεθοδείες του τρισκατάρατου να επιβάλλει την εξουσία του με την απειλή βομβαρδισμών και αφανισμού των λαών ,εμπρος στις οποίες υποχωρούν και οι πλέον ευγενεις αντιστάσεις Όχι που θα άφηνε ένα εμπερίστατο λαό να του σηκώσει κεφάλι! Θα πάει για νά τον ταπεινώσει μέ τον τρόπο που ένα γουρούνι ατιμάζει μία φτωχειά μανα ,που ζητιανεύει τον ψωμί των παιδιών της Ο πατέρας μας Μακρυγιάννης παρακολουθώντας μία τέτοια σκηνή ανάμεσα σέ μία χήρα αγωνιστή και ενός ευρωπαίου πολιτικάντη από την οργή του ξεσπάει Μου ήρθε,λέει, να του κόψω το κεφάλι και να του το χώσω στον κώλο καί φυσικά απέτρεψε την ατίμωση της γυναίκας Η θεσμική εκπροσώπηση της εκκλησίας είναι χειροπόδαρα δέσμια Η ορθοδοξια θα σωθει από την μή θεσμική εκκλησία ,από τον κατώτερο κλήρο ,τά μοναστήρια ,τον λαό φεύγοντας στις κατακόμβες

Ανώνυμος είπε...

Πάει να τους πηδήξει ,όχι για να τους ευλογήσει ! Στα χέρια του κρατάει βόμβες και όχι σταυρο ο αντίχριστος !Το φιδι δέρμα αλλάζει χαρακτήρα δέν αλλάζει ! Οι σταυροφόροι του με το Σταυρο στο χέρι βανδάλιζαν την Αγιά Σοφιά !

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ένας ένας θα προσκυνήσουν τον Πάπα.
Συμπλέκονται πολιτικά-θρησκευτικά τα πράγματα.