Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΤΑΝ ΝΕΩΚΟΡΟΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗΣ, ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΤΩΡΑ ΑΘΕ'Ι'ΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΙΑ... ΣΑΤΑΝΟΔΟΥΛΟΙ

Φίλης - Τα Θρησκευτικά είναι η ώρα του παιδιού και δεν υπάρχει Ελληνορθοδοξία.Πως γίνεται οι λανθασμένες αντιλήψεις ενός ανθρώπου να γίνονται κανόνας σε 11 εκατομμύρια κόσμο,και εμείς να καθόμαστε ακόμα να τον κοιτάμε.Ο υπουργός απαιδείας και αθρησκείας ξαναχτύπησε θεωρώντας το μάθημα των θρησκευτικών η ώρα του παιδιού.Το μάθημα που ο άνθρωπος ξεχωρίζει από το ζώο και μαθαίνει τον σκοπό της περαστικής του ζωής. 
Η άθεη κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη σβήνοντας ότι ιερό και Ελληνικό υπάρχει σε αυτό τον τόπο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aίσχος σε αυτούς τους ανθρώπους της α-θεϊας, και της άρνησης. Ά-νθρωποι (όχι αν-θρω-ποι) με άλφα στερητικό (του ανθρώπου)!
Δεν είναι προσβολή! Μόνοι τους υποβιβάζουν τον εαυτό τους στο επίπεδο του ζώου αφού θεωρούν ότι έχουν κοινό πρόγονο με τον πίθηκο!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά έπρεπε να έχει πάρει την απάντηση του από όλους τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ταυτόχρονα και συντονισμένα, από όλες τις ενορίες, δεσπότες, παπάδες, γονείς, όλους!
Κι όχι απλώς μια ψευτοανακοίνωση από κανα δυό, όλοι μαζί αντίδραση και αυστηρή μάλιστα να καταλάβει ο κυριούλης με την κοιλιά και η παρέα του ότι αυτά που λέει δεν είναι αποδεκτά από τον ορθόδοξο ελληνικό λαό, δηλαδή το 97% του πληυθσμού, τελεία και παύλα.

Π