Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΣΙΤΑΤΟ

Στο πρωτοσέλιδο της "Εφημερίδας των Συντακτών" διαβάζουμε το γνωστό αριστερό σόφισμα σε μορφή συνθήματος "οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;". Προφανώς το παραπάνω σύνθημα είναι καθαρά ένα σόφισμα. Στην επιστήμη της φιλοσοφίας με τον όρο σόφισμα χαρακτηρίζεται ένας συλλογισμός που έχει αφετηρία κάποιες αληθινές ή αληθοφανείς προτάσεις, αλλά καταλήγει είτε αφαιρετικά είτε προσθετικά είτε με κάποιο άλλο δυσδιάκριτο λογικό σφάλμα σε συμπεράσματα που είναι ψευδή ή άσχετα αλλά που παρουσιάζονται μέσω της επιχειρηματολογίας του σοφίσματος ως αληθή ή σχετικά.

Ένας άλλος επιστημονικός όρος για το σόφισμα είναι ο ψευδώνυμος συλλογισμός. Πρόκειται δηλαδή για συλλογισμό που χρησιμοποίει ένα ιδανικά εύηχο λογοπαίγνιο για να προκαλέσει αδικαιολόγητη σύγχυση, ντροπή, τύψεις και γενικά δυσφορία σε ακροατήριο που έχει αντίθετες πεποιθήσεις από τον προπαγανδιστή του σοφίσματος.

Ειδικότερα λοιπόν σε αυτή την περίπτωση ας καταρρίψουμε το σόφισμα.

1. "Οι παππούδες μας πρόσφυγες". Ναι, οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες, επειδή κατεσφάγησαν και εκδιώχτηκαν από το τουρκικό κεμαλικό στρατό χωρίς έλεος και στην Σμύρνη και στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη την Μικρά Ασία. Είναι πραγματικά λυπηρό να χρησιμοποίει η εν λόγω εφημερίδα αυτή την φράση αυτήν ιδιαίτερα την εποχή που είναι μέσα στην περίοδο της 13ης με την 17η Σεπτεμβρίου και υπάρχει έντονη η μνήμη της καταστροφής της Σμύρνης. Ενώ θα έπρεπε να επεκταθούμε περισσότερο, παραθέτουμε την δήλωση του Αμερικανού Πρόξενου στην Σμύρνη Τζωρτζ Χόρτον (George Horton) που είχε πει σχετικά με τις σφαγές κατά των Ελλήνων και των Αρμενίων από τους τούρκους: «Ένα από τα δυνατότερα συναισθήματα που πήρα μαζί μου απ’ τη Σμύρνη ήταν το συναίσθημα της ντροπής, διότι ανήκα στο ανθρώπινο γένος».

2. "Οι γονείς μας μετανάστες". Ναι, αρκετοί από τους γονείς μας ήταν μετανάστες. Ειδικότερα στην περίοδο της μεταπολίτευσης από το 1974 και μετά η Ελλάδα μαστίζεται από κυβερνήσεις που δεν ευνοούν τον βιοπορισμό των Ελλήνων και αναγκάζουν μια μεγάλη πλειοψηφία να φύγει ως οικονομικοί μετανάστες σε όλες τις χώρες. Βέβαια εκεί που πήγαν αποδέχθηκαν τους νόμους και σεβαστήκαν τα έθιμα των άλλων λαών. Συνεισέφεραν στην άνοδο του δικού τους βιοτικού επιπέδου αλλά και γενικότερα στην άνθηση της οικονομίας της χώρας υποδοχής. Δεν έγιναν εγκληματίες. Δούλεψαν σκληρά και τίμησαν την αξία της του Έλληνα στα πέρατα της Γης.

3. "εμείς ρατσιστές;". Στην προκειμένη περίπτωση η προπαγανδιστική φυλλάδα των συντακτών χρησιμοποίει το παραπάνω σόφισμα για την αποδόμηση αντιδράσεων σχετικά με την εισαγωγή ανήλικων λαθρομεταναστών στην δημόσια εκπαίδευση. Το ασύνδετο των Ελλήνων θυμάτων από τον τουρκικό στρατό και η εσκεμμένη υπανάπτυξη της Ελλάδος στην μεταπολίτευση που ανάγκασε την μετανάστευση των Ελλήνων στην Ευρώπη και Αμερική έχει σχέση με το αν θα πρέπει υποχρεωτικά με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ να δεχτούμε ανήλικους λαθρομετανάστες με αμφίβολο ιατρικό μητρώο και πολύ διαφορετικά ήθη και έθιμα που δεν αφομοιώνονται σε άλλες κοινωνίες στα δημοτικά σχολεία μας;

Η γνωστή αριστερή φυλλάδα έχει επίτηδες αφιερώσει και το 80% της επιφάνειας του πρωτοσέλιδου σε αυτό το θέμα, μετατρέποντας εσκεμμένα το πρωτοσέλιδο σε πόστερ.

Ένα πόστερ που προσπαθεί να επιτεθεί στην γενναία απόφαση που πήραν οι Έλληνες γονείς και κηδεμόνες στο Ωραιόκαστρο να προστατέψουν τα παιδιά τους. Να προστατέψουν τα παιδιά τους από την καταστροφική μανία που έχει πιάσει την ανθελληνική σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τωρινό δεκανίκι την ΝΔ, το Ποτάμι και τον Λεβέντη. Να προστατέψουν τα παιδιά τους από όλες τις μεταδοτικές αρρώστιες που σέρνουν πάνω τους ένα μεγάλο ποσοστό των λαθρομεταναστών.

Βέβαια η ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν τοποθέτησε τους ανήλικους λαθρομετανάστες σε ιδιωτικά σχολεία. Κανένας ιδιωτικός φορέας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα δεχόταν για όλα τα χρήματα του κόσμου τέτοια κατάσταση. Γιατί την επόμενη αμέσως μέρα όλοι οι Έλληνες που πληρώνουν ένα υψηλό οικονομικό τίμημα για να είναι τα παιδιά τους σε σωστή αγωγή σώματος και πνεύματος, δηλαδή να είναι υγιή, θα τα απόσυραν άμεσα και θα τα έγραφαν σε άλλο ιδιωτικό σχολείο που δεν θα ανεχόταν αυτή την κατάσταση. Βέβαια οι ίδιοι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και η ΝΔ στέλνουν κατά πλειοψηφία τα παιδιά τους σε ιδιωτικά πανάκριβα σχολεία και όχι στα δημόσια που αυτή τη στιγμή μπορούν και νομοθετούν.

Άρα εδώ παραθέτουμε την δική μας επιχειρηματολογία:

Οι Παππούδες μας βίαια ξεριζωμένοι και δολοφονημένοι από μουσουλμάνους.

Οι γονείς μας θύματα εκμετάλλευσης στην ξενιτιά.

Εμείς πόσο ακόμη θα παραμένουμε θύματα της καταστροφικής σοφιστείας της αριστεράς;

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι το βασικότερο πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι Μουσουλμάνοι.
Θα μπορούσαμε παρά την οικονομική κρίση να βοηθήσουμε και να αφομοιώσουμε ομόδοξους (όχι φυσικά πολύ μεγάλους) πληθυσμούς π.χ. Κύπριους αν υποθετικά συνέβαιναν αντίστοιχα γεγονότα. Δεν θα κινδύνευε η χώρα από πληθυσμιακή αλλοίωση όπως γίνεται τώρα με τους αλλόθρησκους.
Τα υπόλοιπα θέματα όπως οικονομικό κόστος για την χώρα, ανεργία, ασθένειες κτλ.. θα μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε (αυτό μας λέει η συνείδησή μας) αρκεί να υπήρχε ομοψυχία και γενική συνοχή πληθυσμού.

Ξέρουμε όλοι τι επιδιώκεται παγκόσμια με τις μετακινήσεις πληθυσμών από χώρες του τρίτου κόσμου. Εισαγόμενη εξαθλίωση και εγκληματικότητα (ώστε να επεκταθεί ο ηλεκτρονικός έλεγχος του ανθρώπου), υπερπροσφορά εργατικών (ώστε να πέσει το κόστος παραγωγής),
πληθυσμιακή αλλοίωση, "αποχαρακτηρισμός" λαών, βίαιη μετατροπή τους σε "γκρι μάζες".. "πολίτες του κόσμου", χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με μια κοινή παγκόσμια γλώσσα, κοινό τρόπο ζωής (όπως η διαφήμιση της κοκα-κόλα), κοινή μόδα, κοινές καταναλωτικές επιθυμίες, μάζες απόλυτα προβλέψιμες, απόλυτα ελεγχόμενες.

Κάποιοι υψηλά ιστάμενοι κάνουν τη δουλειά τους και όλο αυτό το βαφτίζουν ανθρωπισμό και "πολιτικά ορθό".
Οι άνθρωποι όμως που είναι στον εκκλησιαστικό χώρο δεν γνωρίζουν κάποια βασικά πράγματα; O Θεός δεν οριοθέτησε τους λαούς; Δεν διαχώρισε ακόμα και τις φυλές;Γιατί; ήταν μήπως ρατσιστής; Αγαπούσε κάποιους περισσότερο ή αδίκησε κάποιους άλλους;

Όχι φυσικά. Αυτό ήταν η ασφαλιστική δικλείδα η προστασία της διαφοράς του ενός από τον άλλο ΩΣΤΕ να "παραμείνει" (να διατηρηθεί) καθένας "προστατευμένος" μέσα στα όριά του.
Ακόμα και αν οι άνθρωποι πάντα ταξίδευαν και αναμειγνύονταν μεταξύ τους, οι χώρες όμως ήταν αμιγώς είτε έτσι είτε αλλιώς.
Υπήρχε λοιπόν η βάση στην οποία είχαμε την ολοκληρωμένη έκφραση της κάθε θρησκείας την προστασία και την εγγύηση της διατήρησής της. Τον συγκεκριμένο τρόπο υπόστασης και ζωής του κάθε λαού.

Και όλη αυτή η Πρόνοια του Θεού ήταν φυσικά για να προστατευτεί η Μία Αληθινή Πίστη!

Λένε "τι να τους κάνουμε αφού έρχονται να τους πετάξουμε στη θάλασσα;"
Όχι δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Θα δοθούν οι πρώτες βοήθειες και θα επιστρέψουν στη χώρα τους.
Πάρα πολλοί ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, και έφυγαν χωρίς να το θέλουν για τους γνωστούς λόγους.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ έχουν οι χώρες του ΝΑΤΟ που ανέτρεψαν καθεστώτα δεκαετιών και έφεραν το χάος σε όλη τη Βόρεια Αφρική που επεκτείνεται τώρα σε Μέση Ανατολή και Αραβική χερσόνησο. Θα έπρεπε λοιπόν να αναλάβουν την ευθύνη τους το βάρος όσων είναι πρόσφυγες. Να φροντίσουν για την ειρήνη και ανοικοδόμηση της Συρίας της Αιγύπτου της Λιβύης κτλ. ώστε να επιστρέψουν.

Η Ελλάδα είναι μια πτωχευμένη χώρα, δεν είναι δυνατόν με αλχημείες με διάφορες ευρωπαϊκούς κανονισμούς να φορτωθεί αυτούς τους πληθυσμούς με κυριότερο πρόβλημα ότι είναι πλέον ΜΟΝΙΜΟΙ και ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
Γεννούν πολλά παιδιά δεν αλλάζουν θρησκεία δεν αφομοιώνονται, δημιουργούν γκέτο, δικές τους κοινωνίες, απαιτούν με φανατισμό το δικαίωμα στην επικίνδυνη ψευδοθρησκεία τους, και οι δικοί μας άθεοι άλλο που δεν θέλουν. Εχουν το καλύτερο άλλοθι για να αποχριστιανοποιήσουν πιο γρήγορα τη χώρα.. με τόση αποστροφή που έχουν για οτιδήποτε θυμίζει Χριστό και Ελλάδα.

Εκτός τους πρόσφυγες, οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες που έρχονται για να ζήσουν το "ευρωπαϊκό όνειρο". Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γίνεται ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.
Αν τους θέλουν οι δυτικές "προοδευτικές" χώρες "του διαφωτισμού και των δικαιωμάτων του ανθρώπου", να τους πάρουν να τους χτίσουν και τζαμιά να φορέσουν και μπούργκα οι Ευρωπαίες, φέσι οι άντρες, να κόψουν αλκοόλ και χοιρινό, για να μην προσβάλονται και νιώθουν άσχημα οι μουσουλμάνοι.. Τι άλλο να πούμε.. Έλεος..

Ανώνυμος είπε...

Οποιος δεν εχει επιχειρήματα , απευθύνεται στα συναισθήματα.

Η μόνιμη αλλοίωση του Ελληνικού και Χριστιανικού πληθυσμού της χώρας μας είναι πλέον βεβαία. Οι πόλεμοι των ιμπεριαλιστών ευθύνονται αλλα τελικά τα σχέδια τα διεθνιστικά ανθελληνικά εξυπηρετούνται μια χαρά από αυτούς τους πολέμους.
Αρα οι ιδιοι οι ιμπεριαλιστές τραπεζίτες βρίσκονται πίσω από τους πολέμους αλλά και την εξαφάνιση του Ελληνικού πληθυσμού με τον διεθνισμό και τα μνημόνια!

Οι αριστεροί - που αγαπήσαμε πάρα πολλοί Ελληνες (καλά μου τα 'λεγαν ,όσοι μ'αγάπαγαν μα εγω σε εσένα πίστεψα και την ζωή μου αχρήστεψα)- γιατί μας μισούν τόσο πολύ;
Δεν μπορώ να το πιστέψω , τόσο μίσος για τους Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους από που πηγάζει;
Χριστέ μου δώσε τους φώτιση!
Γιατί τόσο μίσος γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Το μίσος αυτών των ανθρώπων είναι το ολόιδιο με αυτό που ξέσπασε και στην Ρωσία τότε... Βλέπε άγιο Λουκά Κριμαίας και τόσους άλλους.
Ο Αντικείμενος δεν έχει πρόβλημα να είναι Κομμουνιστής αν και ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχει Θεός! Ο αρχηγός του ψεύδους.
Κάτι όμως που είναι εξαιρετικά ανησυχητικό, εδώ σε εμάς, είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα (ήταν μέχρι πρότινος. Μπορεί όμως να έχουμε εκπλήξεις σε επόμενες εκλογές). Καπηλεύονται τα πάντα + μεταναστευτικό, εθνικιστικό φρόνημα κλπ. ακόμη και σε " φυσιολογικούς" ανθρώπους το βλέπεις ότι προτιμούν Χρυσή Αυγή.
Στην Γαλλία το πληρώνουν εδώ και χρόνια το μεταναστευτικό τους σε πάρα πολλά επίπεδα. Στην Γερμανία επίσης, στο Βερολίνο, μπήκε δυναμικά το ακροδεξιό κόμμα.
Σε καμμία χώρα της Ευρώπης όμως, από τα ακροδεξιά τους κόμματα, δεν γίνονται αποδεκτοί οι χρυσαυγίτες (και δικαίως).
Επίσης, μπορείτε να φανταστείτε τον Κούλη πρωθυπουργό σε επόμενες εκλογές;;
Τί θα απογίνουμε;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια από το πρώτο σχόλιο

Συμφωνώ σε όλα με τα σχόλια 1.21 και 10.21.

"Οι αριστεροί - που αγαπήσαμε πάρα πολλοί Ελληνες.."

Η "αγάπη" προς τους αριστερούς δεν ήταν τυχαία.Ενσάρκωναν στα άπειρα-παιδικά μας μάτια την ανιδιοτέλεια και δικαιοσύνη, τον ηθικό άνθρωπο. Καθηγητές με έμφυτη καλοσύνη που μας έκαναν μάθημα, (και σε όσους δεν είχαν χρήματα δωρεάν φροντιστήριο) με αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον ώστε να μπαίνουν όλοι σε καλές σχολές, άνθρωποι που βοήθησαν κόσμο έμπρακτα με διάφορους τρόπους με προσωπικό κόστος..ΑΛΛΑ δυστυχώς άθεοι..
και από την άλλη "χριστιανοί Ορθόδοξοι" και ψάλτες στην εκκλησία, φιλάργυροι υλιστές μίζεροι που δεν έδιναν "στον άγγελό τους νερό".. δυσφημιστές της πίστης μας.. Δυστυχώς..
Δεν γενικεύουμε αλλά δυστυχώς κάτι τέτοια παραδείγματα (και σε άλλα ζητήματα όχι μόνο στο θέμα της αλληλοβοήθειας) μπορεί να επηρεάσουν πολύ..

Κάποιοι άθεοι είναι αδιάφοροι προς την πίστη ή ψάχνονται όπως ο Βέλιος με αμφίβολη κατάληξη αλλά αναγνωρίζουν τουλάχιστον την κοινωνική αξία του χριστιανισμού, δηλ. θεωρούν ότι γενικά έχει ωφελήσει την ανθρωπότητα.

Κάποιοι άλλοι όμως έχουν μίσος. Θεωρούν τον χριστιανισμό τροχοπέδη στα επαναστατικά κινήματα, όπιο του λαού. Το μίσος τους είναι δαιμονικής προέλευσης. Στη Ρωσία εκδηλώθηκε με τις απίστευτες καταστροφές διωγμούς την ιεροσυλία απέναντι σε άγια λείψανα,ιερές εικόνες, εκκλησιαστικά σκεύη.
Η ρίζα της αθεϊας είναι ο εωσφορισμός, η ανταρσία της ψυχής απέναντι σε οτιδήποτε ανώτερό της.


Η Χρυσή Αυγή που αναφέρεται στο σχ. 10.21 παριστάνει το εθνικό-πατριωτικό κόμμα που θα σώσει υποτίθεται την Ελλάδα από τη ΝΤΠ, ενώ είναι μια νεοπαγανιστική εθνικοσοσιαλιστική-φασιστική οργάνωση με στοιχεία νεοσατανισμού. Δείτε τα ποιήματα και τις επικλήσεις του Μιχαλολιάκου προς τον Εωσφόρο.
Γνωρίζουμε όλοι τη σχέση του Χίτλερ με τη μαγεία και τον αποκρυφισμό όπως και την αυτοκτονία του αφού αιματοκύλισε το μισό πλανήτη.

Ο Κούλης όπως και οι περισσότεροι αυτού του κόμματος είναι καθαροί νεοταξίτες. Το "ελληνοχριστιανικό προσωπείο" τους, έχει πέσει πλέον.
Δείτε τις σχέσεις τους με το εβραϊκό λόμπι, δείτε τη διαμάχη της Ντόρας με τον μ. Σεραφείμ για τις αλήθειες που είπε για την ομοφυλοφιλία και τη μασονία. Κατηγορούσε το μητροπολίτη για ρατσισμό και αντισημιτισμό. Δείτε την ιδεολογική συμφωνία τους με το ευρωπαϊκό μόρφωμα των αγορών και χρηματιστηρίων που μας κατέστρεψε..

Ανώνυμος είπε...

"Επίσης, μπορείτε να φανταστείτε τον Κούλη πρωθυπουργό σε επόμενες εκλογές;;
Τί θα απογίνουμε;;;;;"

Η φαντασία στην εξουσία.. Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες..

Ας μην αγωνιούμε, το έργο είναι γνωστό. Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενοι λόγω εκλογικής φθοράς και "ελληνοχριστιανικού προσωπείου" (μια χαρά ψήφισαν το σύμφωνο), θα το κάνουν οι τωρινοί.. Όσο αντέξουν..

Το παραμύθι θα συνεχιστεί με Οικουμενική μέχρι να ξεπουληθεί και η τελευταία γωνιά της χώρας, και μετά ίσως θα αναλάβουν ξένοι επίτροποι. Μέσα στη Βουλή και επίσημα πια θα βλέπουμε μόνο επιτροπές και κλιμάκια ξένων.. Θα γίνει έτσι κι αλλιώς αναθεώρηση και του Συντάγματος.Έχουμε να δούμε πολλά ..
Πάντως δεν πλήτουμε σ΄αυτή τη χώρα.. αν μην έχουμε παράπονο..

Ανώνυμος είπε...

" Οι πόλεμοι των ιμπεριαλιστών ευθύνονται αλλα τελικά τα σχέδια τα διεθνιστικά ανθελληνικά εξυπηρετούνται μια χαρά από αυτούς τους πολέμους."

Μα ακριβώς γι΄αυτό το λόγο έγιναν οι πόλεμοι (στους οποίους ως μέλη του ΝΑΤΟ συμμετείχαμε). Για να προωθηθεί η ΝΤΠ και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των Αμερικανών στην Ανατολική Μεσόγειο. Για τον ίδιο λόγο αλυσοδέθηκε και η χώρα μας από τους οικονομικούς κατακτητές.
Πίσω από όλα αυτά είναι τα μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων αλλά ακόμα πιο πίσω είναι το "μεγάλο Ισραήλ" και το "καθάρισμα" της γύρω απ΄αυτό περιοχής από τους "εχθρούς του".

Ανώνυμος είπε...

Οσο τρώγατε μέ το ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους επιγόνους του ,ήταν όλα μιά χαρά ,δέν είχατε κανένε υπαρξιακό πρόβλημα για την εγκληματικη υπονόμευση της χώρας από υλικής καί οικονομικής πλευράς όσο και πνευματικής ,αξιακής, παιδευτικης Τώρα ψάχνεστε σας φταίει ο αντικείμενος ,ο Κούλης ,ο Μιχαλιολάκος .... Οι αριστεροπασοκτζήδες φέρατε την Ελλάδα σέ αυτό το χάλι μέ το ωραίο βόλεμά σας που τό κανατε πρώτιστο κριτήριο Τώρα προς τί όλα αυτά τά κατεβατά ; Και ο Κούλης ειναι γέννημα και θρέμμα αυτού του συστήματος που ο τρισκατάρατος -- κάποιος μοναχός του αγίου Όρους τον είδε στην τηλεόραση να έχει κέρατα-- εγκατέστησε στην Ελλάδα Αυτοί μας άξιζαν Υπήρχε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού που ήταν τίμιοι καί εργατικοί άνθρωποι ,που δέν έτρεχαν να διοριστούν --το δημοσιουπαλληλίκι ανέπτυξε την διαφθορά -- τους οποίους παρασύρατε στον όλεθρο μαζί μέ την πατρίδα Καλύτερα να κάθεστε να κλαίτε παρά όλα αυτά τά κατεβατά

Μαρία Π. είπε...

ΔΕΝ σε καταλάβαμε 7.51

ΤΡΩΓΑΜΕ;; Ποιοί τρώγαμε;; ΔΕΝ είμαι στο Δημόσιο αλλά στον ιδιωτικό τομέα από τα 25 μου.
ΔΕΝ έχω πάρει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ από το κράτος!Όταν μιλάμε πρέπει να ξέρουμε τι λέμε!
Το χάλι της χώρας και το δικό μας το γνωρίζουμε από όταν συνειδητοποιήσαμε τον εαυτό μας! Δεν συνυπάρξαμε ποτέ ιδεολογικά με τον ψεύτικο ευδαιμονισμό, το βόλεμα των ψηφοφόρων, και την ψευτοκουλτούρα των πασοκο-αριστερών! Σιχαινόμαστε τους γλυψιματίες κάθε είδους!

Ο Μιχαλολιάκος δεν μας πείθει για πολλούς λόγους. Ένας πολύ βασικός που θα έπρεπε τουλάχιστον να σε προβληματίζει είναι ο νεοπαγανισμός και η αρχαιολατρεία.

Όπως επίσης και ο Κούλης. Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.
Σκέψου τουλάχιστον το απλό, οι περισσότεροι πολιτικοί ανήκουν στη μασονία.Έτσι δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και να πηγαίνουν στην εκκλησία ή να δίνουν θρησκευτικό όρκο! Φίλοι και του Οικουμενικού Πατριαρχείου όπως και η Γ.Αγγελοπούλου η Βαρδινογιάννη κ.α.

Ποιοι έβαλαν την Ελλάδα στην Ε.Ε.;;
Ποιοί υπέγραψαν όλες τις συνθήκες (Σένγκεν Μάαστριχτ) με τις οποίες μας αλυσόδεσαν και θα μας φέρουν την κάρτα του πολίτη;
Γνωρίζουμε ότι με βάση αυτές τις συνθήκες των "ελληνοχριστιανών" πατριωτών δυτικολάγνων, οι ομοφυλόφιλοι διεκδίκησαν την ψήφιση του συμφώνου όπως θα κάνουν αργότερα με το γάμο και την υιοθεσία;
Πως μεταλλάχτηκε η χώρα;

Ποιοί είναι πίσω από τεράστια σκάνδαλα όπως SIEMENS και συμφωνίες εξοπλιστικών, ποιοί πήραν εκατομμύρια μίζες (τα έχει πει ο Χριστοφοράκος) με αποτέλεσμα να είναι δεμένοι χειροπόδαρα και να υπογράψουν τα μνημόνια παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας;
Δεν είναι τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν μετά τη μεταπολίτευση;

Ποιοί είναι υπεύθυνοι που φορτωθήκαμε τους άθεους οι οποίοι ολοκληρώνουν την καταστροφή ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ στα επίμαχα αντι-χριστιανικά νομοσχέδια;
Γιατι δεν αντιστέκονται στην αποχριστιανοποίηση της χώρας αφού είναι τόσο καλοί χριστιανοί;

Μαρία Π. είπε...

Από το BLOG ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (παλιότερη ανάρτηση)

"..ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΣΕΓΚΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ,

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ.
ΕΔΩ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤO ΧΑΡΑΓΜΑ , Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ,Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ


Τα ίδια είχε πει και ο Άγιος Παϊσιος όπως και πολλοί άλλοι γέροντες που μας προειδοποίησαν για όσα έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Μετά το '81 που άρχισε ο γύρος του θανάτου κυβέρνησέ κατ'αποκλειστικότητα το ΠΑΣΟΚ με ένα μικρό διάλειμμα 90-93 που μάς προειδοποίησε αλλά .....ποιός ήθελε να αφήσει την ευδαιμονία του Πρίν το '81 υπήρχε μέσα στη βουλή μιά τάξη ευπατριδών, όπου ήταν το κακό το συνυφασμένο με την πολιτική και μέ την ανθρώπινη φύση θα έλεγα, μεμονωμένο καί ελεγχόμενο Μετά το '81 έγινε το αντίστροφο , το κακό έγινε ο νόμος καί τό καλό μεμονωμένο και αποβλητέο Μήπως θυμάστε το ΄΄Τζοβόλα δώσ'τα όλα ΄΄; Δέν το θυμάστε γιατί οι ΠΑΣΟΚΟΙ είχαν καί έχουν ένα χαρακτηριστικό Δεν θυμούνται τίποτα παρά μόνο το σκάνδαλο της Siemens Το ΠΑΣΟΚ έδωσε τόσον αέρα ,δύναμη και εξουσία στο κακό που μπροστά του το καλό βρισκόταν σέ θέση άμυνας καί επειδη κανένας δέν είπε οτι οι άλλοι ήταν τόσο συνειδητοί χριστιανοι με ατσάλινες αντιστάσεις διαφθάρθηκαν καί οι ίδιοι Αυτοι δηλαδή τί θα ήταν οι βλάκες της υπόθεσης ; Καί γιατί ο Καραμανλής να φάει το κεφάλι του για έναν αγωγό και για τους κ...έλληνες και να μήν κοιτάξει την γυναικούλα του καί τά παιδάκια του; Άσε τους κ....έλληνες να φάνε τον Γιωργάκη ,μήπως θα του έλεγαν καί κανένα ευχαριστώ; Ετσι θα σκεφτόταν ο κάθε συνετός άνθρωπος Μόνο ο τρελλος θα πήγαινε να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο Ένας στοιχειώδης ρεαλισμός οδήγησε το σύνολο των Ελληνων σέ κάθε βαθμίδα της κοινωνικης διαστρωμάτωσης εκτός εξαιρέσεων --όχι επαινετών διότι μούντζες έτρωγαν -- στόν αμοραλισμό Ο λόγος ήταν γιατί η αρετή έστω μέ την ανθρωπιστική έννοια βρέθηκε σέ άμυνα με την πλάτη στον τοίχο μπροστά στην ΠΑΣΟΚική λαίλαπα Ασχολείστε συνέχεια μέ την υποκρισία των άλλων Ένας ορισμός της υποκρισίας είναι οτι είναι το δέος μποστά στην αρετή Νάι προτιμώ την υποκρισία από την ειλικρίνεια της γαϊδουριάς Απορώ πώς θα περιμένατε ο Κούλης να είναι κάτι διαφορετικό ,από τον Άρη θά έπεφτε ;

Μαρία Π. είπε...

Καταρχήν ΔΕΝ καταλαβαίνω το επιθετικό ύφος και των 2 σχολίων.
Επίσης δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να κατηγορούμε όποιον λέει αλήθειες ότι έφαγε χρήματα ή ότι είναι πασόκος κτλ.. αυτό είναι στρεψοδικία.

Όλο το περιεχόμενο του σχολίου 1.42 είναι σε λάθος βάση ακόμα και αν κάποια πράγματα ισχύουν.

ΔΕΝ είναι το θέμα επιμέρους γεγονότα, γιατί έγινε το ένα και το άλλο αν "αναγκάστηκαν" από εξωτερικές συνθήκες κτλ..
Πρέπει να καταλάβεις την συνολική φιλοσοφία στην οποία κινούνται αυτοί οι άνθρωποι "τύπου Κούλη", Γ.Παπανδρέου κ.α.

Έχουν όλοι σπουδάσει στο εξωτερικό σε ειδικά "ελιτίστικα" κολέγια (όπως και οι δυτικόφρονες θεολόγοι με σπουδές στο εξωτερικό) και είναι επίσης ενταγμένοι σε διάφορες ομάδες όπως λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ λοιπόν και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, κάνουν συγκεκριμένες επιλογές και ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. (Δεν μιλάμε λοιπόν για υποκρισία όπως είπες αλλά για πεποίθηση.)

Ποια είναι αυτή; Πολύ συγκεκριμένη. Η ίδια που έχει και ο Πάπας και ο Βαρθολομαίος. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι η λύση στα παγκόσμια προβλήματα είναι η ενοποίηση του κόσμου.
Με παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, το έχει πει ανοιχτά ο ΓΑΠ όπως και στελέχη της Ν.Δ., και παγκόσμια θρησκευτική συνύπαρξη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ, δεν το κάνουν επειδή τους το επιβάλλουν.
Θεωρούν ότι όλες αυτές οι λέσχες και think tanks θα σώσουν τον κόσμο. Η μασονία θεωρείται "φιλανθρωπική οργάνωση". Ξέρουμε όμως ποιος είναι πίσω από όλα αυτά και που θα καταλήξουν.

Πως είναι δυνατόν άνθρωπος που έχει το πνεύμα του Θεού να έχει, (ας μην πω εκατομμύρια καταθέσεις ή πανάκριβα αυτοκίνητα και βίλες γιατί θα θεωρηθεί λαϊκισμός), ας πω συγχρωτισμό και σύμπλευση με τραπεζίτες καναλάρχες και πάμπλουτους;
Kαι δεν το εντοπίζω μόνο στο οικονομικό κομμάτι αλλά στη γενική φιλοσοφία όλου αυτού του συστήματος.
Πως είναι δυνατόν ακόμα και η οικονομική επιστήμη να είναι στην υπηρεσία της εξαπάτησης; Όλο το τραπεζικό σύστημα ακόμα και τα λογότυπα των τραπεζών είναι ένα καθαρό καθαρότατο δαιμονικό κατασκεύασμα.
Θέλει μεγάλη συζήτηση, όποιος θέλει ας το ψάξει.

Η παγκόσμια χρεοκρατία (debtocracy) είναι σήμερα το αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας των αγορών (του θηρίου και των 10 κεράτων όπως λέει ο Κύριος), στις οποίες υποτάσσονται τα κράτη. Ουσιαστικά η ύπαρξη των κρατών εξαρτάται από τη χρηματοδότηση των Τραπεζών.
Οι πολιτικοί μας είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ιδεολογικά ενταγμένοι και συμπλέουν με όλη αυτή τη δαιμονική φιλοσοφία η οποία οδεύει άμεσα προς τη γνωστή κατεύθυνση.

Γιατί βλέπουμε μόνο τα εκκλησιαστικά πράγματα; Γιατί αδυνατούμε να δούμε τα πολιτικά;
Δεν μιλάει ξεκάθαρα η Αποκάλυψη για ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ εξουσία του θηρίου; Του παγκόσμιου αντι-χριστιανικού συστήματος;

Kαι όσον αφορά τους ελεεινούς άθεους αυτοί είναι ο "άλλος" τρόπος ο "εξ΄αριστερών" με τον οποίο δουλεύει ο διάβολος. Κάνουν τη "βρώμικη δουλειά" με προσωπείο "κοινωνικής δικαιοσύνης". Τρισάθλιοι εχθροί του Κυρίου οι οποίοι απ΄όποια χώρα πέρασαν έβγαλαν το δαιμονικό τους μίσος. Τους σάρωσε και θα τους σαρώσει και εδώ η ιστορία.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ.Ψήφισαν και θα ψηφίσουν όλα τα αντι-χριστιανικά νομοσχέδια!
Ακόμα και στο θέμα του corpus christi oι πολιτικού του "θρησκευτικού τόξου" έκαναν μηνύσεις στον μ. Σεραφείμ επειδή μίλησε εναντίον της μασονίας και της ομοφυλοφιλίας!Αυτό και μόνο δείχνει πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Μαρία είσαι μία κλασσική ΠΑΣΟΚτζού μέ την γνωστή τακτική Δέν μου απαντας σέ τίποτα σέ αυτά που σόυ λέω παρά προσπαθείς να μου αποδειξεις την υποκρισία των άλλων Δέν έχω σκοπο να βάλω την μεταφυσική στην πολιτική που έχει να κάνει μέ τον ρεαλισμό Μήν μου μιλάς για ΄΄θρησκευτικό τόξο ΄΄ δέν υπάρχει τέτοιο πράγμα ,ούτε για δείγμα ,ουτε έστω υποκριτικά πλέον ,η ΠΑΣΟΚική λαίλαπα χτύπησε στον πυρήνα της φυσιογνωμίας του Έλληνα ,τά πάντα έχουν καταλυθει Ο μόνος δάσκαλός μας θά μας γίνει η πείνα ,το μόνο πράγμα που μας αξίζει Η ώρα μηδέν ....τετέλεσται! Ο Θεός βοηθος! Ακόμα καί να μας έρριχνε ο Θεός κάποιον μεσσία μέ αλεξίπτωτο θα τον κατηγορούσαμε για μεσσιανισμό !

Μαρία Π. είπε...

"Μαρία είσαι μία κλασσική ΠΑΣΟΚτζού"

Ωραίο!.. πολύ γέλασα.. Ένα μόνο σου λέω δεν έχω ψηφίσει ποτέ αυτό το κόμμα!..
Όταν αρχίσαμε να ψηφίζουμε είχαν αρχίσει ήδη τα παρατράγουδα και είχε φανεί τι ρόλο παίζει.
Mε συγκεκριμένη μεθόδευση Σημίτη (μπήκαμε στο ευρώ), και με Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου μαγειρεύτηκαν τα οικονομικά στοιχεία και μπήκαμε στο ΔΝΤ. Γεωπολιτικά παιχνίδια (για να συμμετέχουν και οι Αμερικανοί στην πίτα της Αν.Μεσογείου) στην πλάτη της Ελλάδας.
Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που (κυρίως) κατέστρεψε την Ελλάδα.


Αλλά αναρωτιέμαι το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η πολιτική δεν έχει σχέση με το πνευματικό παρασκήνιο; O Εωσφόρος όταν πείραξε τον Κύριο δεν του είπε ότι όλες οι εξουσίες και τα βασίλεια της οικουμένης είναι παραδομένα σε αυτόν;

Όλη η Αγία Γραφή ΒΟΑ πάνω σε αυτά τα θέματα! Διάβασε στην Π.Διαθήκη την ιστορία του λαού Ισραήλ τον Πρ. Δανιήλ, τα όνειρα του Ναβουχοδονόσορα!
Μιλάει συγκεκριμένα για επίγειες εξουσίες για αυτοκρατορίες και τι ρόλο (πνευματικό) θα παίξουν, πως θα ωθήσουν τα πράγματα ώστε να φτάσουμε στο τελευταίο θηρίο το οποίο είναι το φοβερότερο πάντων και θα έχει τα μέσα (τεχνολογία) να καταπατήσει και να καταφάγει όλη τη γη!

Το κείμενο είναι σαφές όποιος θέλει (και δεν έχει πρόβλημα με την έκταση, γιατί ακούστηκε και αυτό) ας το διαβάσει και ας βγάλει συμπέρασμα αν έχει ή δεν έχει σχέση η πολιτική και αν στέκει αυτό που λες ότι "Δέν έχω σκοπο να βάλω την μεταφυσική στην πολιτική που έχει να κάνει μέ τον ρεαλισμό".
Δεν θέλω όμως να διαπληκτιστώ. Ήδη από το πρώτο σχόλιο έχεις επιθετικότητα και δεν ξέρω γιατί.Τέλος πάντων. Ας πιστεύει καθένας ότι θέλει.
Να είσαι καλά.Καλό απόγευμα. Όποιος θέλει ας διαβάσει τον πρ.Δανιήλ.

Μαρία Π. είπε...

Προφήτης Δανιήλ

Και είπεν, Ιδού, εγώ θέλω σε κάμει να γνωρίσης τι θέλει συμβή εν τοις εσχάτοις της οργής· διότι εν τω ώρισμένω καιρώ θέλει είσθαι το τέλος.
20 Ο κριός, τον οποίον είδες, ο έχων τα δύο κέρατα, είναι οι βασιλείς της Μηδίας και της Περσίας.
21 Και ο τριχωτός τράγος είναι ο βασιλεύς της Ελλάδος· και το κέρας το μέγα, το μεταξύ των οφθαλμών αυτού, αυτός είναι ο πρώτος βασιλεύς.
22 Το δε ότι συνετρίβη και ανέβησαν τέσσαρα αντ' αυτού, δηλοί ότι τέσσαρα βασίλεια θέλουσιν εγερθή εκ του έθνους τούτου· πλην ουχί κατά την δύναμιν αυτού.

23 Και εν τοις εσχάτοις καιροίς της βασιλείας αυτών, όταν αι ανομίαι φθάσωσιν εις το πλήρες, θέλει εγερθή βασιλεύς σκληροπρόσωπος και συνετός εις πανουργίας.
24 Και η δύναμις αυτού θέλει είσθαι ισχυρά, ουχί όμως εξ ιδίας αυτού δυνάμεως· και θέλει αφανίζει εξαισίως και θέλει ευοδούσθαι και κατορθόνει και θέλει αφανίζει τους ισχυρούς και τον λαόν τον άγιον.
25 Και διά της πανουργίας αυτού θέλει κάμει να ευοδούται η απάτη εν τη χειρί αυτού· και θέλει μεγαλυνθή εν τη καρδία αυτού και εν ειρήνη θέλει αφανίσει πολλούς· και θέλει σηκωθή κατά του Άρχοντος των αρχόντων· πλην θέλει συντριφθή άνευ χειρός.


Μετά τούτο είδον εν τοις οράμασι της νυκτός και ιδού, θηρίον τέταρτον, τρομερόν και καταπληκτικόν και ισχυρόν σφόδρα· και είχε μεγάλους σιδηρούς οδόντας· κατέτρωγε και κατεσύντριβε και κατεπάτει το υπόλοιπον με τους πόδας αυτού· και αυτό ήτο διάφορον πάντων των θηρίων των προ αυτού· και είχε δέκα κέρατα.

8 Παρετήρουν τα κέρατα και ιδού, έτερον μικρόν κέρας ανέβη μεταξύ αυτών, έμπροσθεν του οποίου τρία εκ των πρώτων κεράτων εξερριζώθησαν· και ιδού, εν τω κέρατι τούτω ήσαν οφθαλμοί ως οφθαλμοί ανθρώπου και στόμα λαλούν πράγματα μεγάλα.
9 Εθεώρουν έως ότου οι θρόνοι ετέθησαν και ο Παλαιός των ημερών εκάθησε, του οποίου το ένδυμα ήτο λευκόν ως χιών και αι τρίχες της κεφαλής αυτού ως μαλλίον καθαρόν· ο θρόνος αυτού ήτο ως φλόξ πυρός, οι τροχοί αυτού ως πυρ καταφλέγον.
10 Ποταμός πυρός εξήρχετο και διεχέετο απ' έμπροσθεν αυτού· χίλιαι χιλιάδες υπηρέτουν εις αυτόν και μύριαι μυριάδες παρίσταντο ενώπιον αυτού· το κριτήριον εκάθησε και τα βιβλία ανεώχθησαν. Απ 5:11, Απ 20:12

11 Εθεώρουν τότε εξ αιτίας της φωνής των μεγάλων λόγων, τους οποίους το κέρας ελάλει, εθεώρουν εωσού εθανατώθη το θηρίον και το σώμα αυτού απωλέσθη και εδόθη εις καύσιν πυρός.
12 Περί δε των λοιπών θηρίων, η εξουσία αυτών αφηρέθη· πλην παράτασις ζωής εδόθη εις αυτά έως καιρού και χρόνου.
13 Είδον εν οράμασι νυκτός και ιδού, ως Υιός ανθρώπου ήρχετο μετά των νεφελών του ουρανού και έφθασεν έως του Παλαιού των ημερών και εισήγαγον αυτόν ενώπιον αυτού.
14 Και εις αυτόν εδόθη η εξουσία και η δόξα και η βασιλεία, διά να λατρεύωσιν αυτόν πάντες οι λαοί, τα έθνη και αι γλώσσαι· η εξουσία αυτού είναι εξουσία αιώνιος, ήτις δεν θέλει παρέλθει, και η βασιλεία αυτού, ήτις δεν θέλει φθαρή.

Μαρία Π. είπε...

Έφριξε το πνεύμα εμού του Δανιήλ εντός του σώματός μου και αι οράσεις της κεφαλής μου με ετάραττον.
16 Επλησίασα εις ένα των παρισταμένων και εζήτουν να μάθω παρ' αυτού την αλήθειαν πάντων τούτων. Και ελάλησε προς εμέ και μοι εφανέρωσε την ερμηνείαν των πραγμάτων.
17 Ταύτα τα μεγάλα θηρία, τα οποία είναι τέσσαρα, είναι τέσσαρες βασιλείς, οίτινες θέλουσιν εγερθή εκ της γης.
18 Αλλ' οι άγιοι του Υψίστου θέλουσι παραλάβει την βασιλείαν και θέλουσιν έχει το βασίλειον εις τον αιώνα και εις τον αιώνα του αιώνος.
19 Τότε ήθελον να μάθω την αλήθειαν περί του τετάρτου θηρίου, το οποίον ήτο διάφορον από πάντων των άλλων, καθ' υπερβολήν τρομερόν, του οποίου οι οδόντες ήσαν σιδηροί και οι όνυχες αυτού χάλκινοι· κατέτρωγε, κατεσύντριβε και κατεπάτει το υπόλοιπον με τους πόδας αυτού·
20 και περί των δέκα κεράτων, τα οποία ήσαν εν τη κεφαλή αυτού και περί του άλλου, το οποίον ανέβη και έμπροσθεν του οποίου έπεσον τρία· περί του κέρατος λέγω εκείνου, το οποίον είχεν οφθαλμούς και στόμα λαλούν μεγάλα πράγματα, του οποίου η όψις ήτο ρωμαλεωτέρα παρά των συντρόφων αυτού.


21 Εθεώρουν, και το κέρας εκείνο έκαμνε πόλεμον μετά των αγίων και υπερίσχυε κατ' αυτών·
22 εωσού ήλθεν ο Παλαιός των ημερών και εδόθη η κρίσις εις τους αγίους του Υψίστου· και ο καιρός έφθασε και οι άγιοι έλαβον την βασιλείαν.
23 Και εκείνος είπε, το θηρίον το τέταρτον θέλει είσθαι η τετάρτη βασιλεία επί της γης, ήτις θέλει διαφέρει από πασών των βασιλειών, και θέλει καταφάγει πάσαν την γην και θέλει καταπατήσει αυτήν και κατασυντρίψει αυτήν.
24 Και τα δέκα κέρατα είναι δέκα βασιλείς, οίτινες θέλουσιν εγερθή εκ της βασιλείας ταύτης· και κατόπιν αυτών άλλος θέλει εγερθή· και αυτός θέλει διαφέρει των πρώτων και θέλει υποτάξει τρείς βασιλείς.


25 Και θέλει λαλήσει λόγους εναντίον του Υψίστου, και θέλει κατατρέχει τους αγίους του Υψίστου, και θέλει διανοηθή να μεταβάλλη καιρούς και νόμους· και θέλουσι δοθή εις την χείρα αυτού μέχρι καιρού και καιρών και ημίσεος καιρού. Δν 11:36
26 Κριτήριον όμως θέλει καθήσει, και θέλει αφαιρεθή η εξουσία αυτού, διά να φθαρή και να αφανισθή έως τέλους.
27 Και η βασιλεία και η εξουσία και η μεγαλωσύνη των βασιλειών των υποκάτω παντός του ουρανού θέλει δοθή εις τον λαόν των αγίων του Υψίστου, του οποίου η βασιλεία είναι βασιλεία αιώνιος, και πάσαι αι εξουσίαι θέλουσι λατρεύσει και υπακούσει εις αυτόν.
28 Έως ενταύθα είναι το τέλος του πράγματος. Όσον δι' εμέ τον Δανιήλ, οι διαλογισμοί μου πολύ με ετάραττον και η όψις μου ηλλοιώθη εν εμοί· πλην συνετήρησα το πράγμα εν τη καρδία μου.

Ανώνυμος είπε...

Μαρία σου είπα οτι δέν μπορώ στην πολιτική να εισαγάγω την μεταφυσική με την έννοια οτι στήν πολιτική κρίνονται τά έργα καί όχι οι προθέσεις και τά κίνητρα που ανάγονται στήν μεταφυσική Τό άν είναι κάποιος υποκριτής εμένα τί με νοιάζει άν τά έργα του είναι καλά ή έστω όχι καί τόσο κακά Και η Βαρδινογιάννη ο Θεός και η ψυχή της άν είναι Μασώνα ,εγώ πού να το ξερω Αυτό που σίγουρα βλέπω είναι οτι έκανε μία μονάδα στό Παίδων που λειτουργει υποδειγματικα στό έπακρο Οσοι έχουν ευεργετηθεί άς την ευγνωμονούν Καί ο άγιος Παΐσιος αυτό έλεγε οι ελιές με τον λιγότερο δάκο

Μαρία Π. είπε...

Δεν πρόκειται για υποκρισία αλλά για συγκεκριμένη ιδεολογία. Πιστεύουν στην ενοποίηση του κόσμου και την προωθούν. Δεν πιστεύουν στην ύπαρξη μεμονωμένων εθνών ή θρησκειών γιατί θεωρούν ότι είναι η αιτία των παγκόσμιων προβλημάτων. [Αυτό ισχύει για όλους σχεδόν τους (νέας γενιάς) ευρωπαϊστές πολιτικούς.]

Αυτή η αντίληψη προωθείται τις τελευταίες δεκαετίες συστηματικά από το νηπιαγωγείο (τραγουδάκια για το παγκόσμιο χωριό όπως "αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια") μέχρι το Πανεπιστήμιο, όπου όσα διδάσκονται είναι με βάση μια παγκόσμια οπτική.

Και δεν είναι μόνο τα θέματα της συνύπαρξης των ανθρώπων αλλά και πολλά άλλα όπως
π.χ. ότι είναι απαραίτητη στη γενετική η μεταφορά γονιδίων για την αντιμετωπιση ασθενειών και πείνας ( τα πιο απίθανα πράγματα όπως μεταφορά γονιδίου ανθεκτικότητας στο κρύο από ψάρι σε φυτό πατάτας ή από πυγολαμπίδα σε γρασίδι για να φωσφορίζει κτλ.. και φυσικά αυτά θα επεκταθούν σε ζώα αλλά σιγά σιγά και σε ανθρώπους).Έτσι (ανεξάρτητα αν κάποια πράγματα είναι ακίνδυνα) ανοίγει ο δρόμος για τερατουργήματα στο όνομα της ωφέλειας.

Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε αλλά σταματώ εδώ γιατί κάποιοι δυσανασχετούν (ενώ θα μπορούσαν απλά να παραβλέψουν ένα μεγάλο σχόλιο αν τους κουράζει το διάβασμα).

Να πω μόνο για τις αγαθοεργίες ότι κάποιοι κατηγορούν ότι γίνονται για άλλους λόγους (φορολογικό όφελος κτλ..).
Ας το δούμε καλοπροαίρετα, έστω και έτσι βοηθούν κάποιους ανθρώπους. Δεν μιλάμε για επιμέρους πράξεις. Μιλάμε για την γενική φιλοσοφία ζωής στην οποία είναι ενταγμένοι.
Να σου πω και κάτι.. οι προθέσεις όλων μπορεί να είναι καλές.
Και προσωπικά πιστεύω ότι έτσι δουλεύει ο διάβολος. Πείθει τον άνθρωπο ότι αυτό είναι το σωστό.

Στα ελιτίστικα κολέγια και στις λέσχες ακόμα και στις μασονικές στοές μιλούν για λύση των παγκόσμιων προβλημάτων από παγκόσμια θεσμικά όργανα μέσα από την εξάλειψη των διαχωριστικών γραμμών των λαών.
Έχουν όμως την αλαζονεία του "πεφωτισμένου" είτε από την επιστήμη είτε από την "αρχαία σοφία των θρησκειών" (μασονία). Και γι΄αυτό το λόγο είναι σε λάθος δρόμο. Το πνεύμα του Θεού είναι ταπεινό και μόνο με αυτό μπορεί ο άνθρωπος να γλιτώσει από την πλάνη.