Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ωρέ, προσκυνάνε ποτέ Ορθόδοξοι Ιεράρχες τον αρχιαιρεσιάρχη Πάπα!

«Ορθόδοξοι» δεσποτάδες προσκυνούν και φιλούν το χέρι του Πάπα! Το παρακάτω βίντεο συμβουλεύουμε να το αποφύγουν όσοι έχουν ευαίσθητες Ορθόδοξες ψυχές, γιατί θα τους προκαλέσει φοβερή «πνευματική αηδία»!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο π. Ν.Λουδοβίκος σε μια ομιλία στο youtube για τους παπικούς (τον αναφέρω επειδή συμμετέχει στους διαλόγους επομένως δεν φουσκώνει τα πράγματα, τα λέει όπως είναι).
Όταν σπούδαζε Θεολογία στην Ευρώπη είχε φίλους Καθολικούς και κάποιος χειροτονήθηκε παπικός κληρικός. Πήγε και ο π.Λουδοβίκος και τον κάλεσαν το βράδυ σε πάρτυ για να γιορτάσουν τη χειροτονία.
Όταν έφτασα λέει απέξω ακούω ένα σκληρό ροκ, μπαίνω μέσα τους βλέπω χωρίς άμφια να "χοροπηδούν σαν κατσίκια" (γελάει).Λέω "τι κάνετε εδώ", μου λέει "γιατί να μην χορεύουμε, μοντέρνοι νέοι είμαστε".. Χόρευαν όλη τη νύχτα έπιναν και κάπνιζαν.
Την άλλη μέρα (συνεχίζει γελώντας ο π.Λουδοβίκος) πάω απρόοπτα στο σπίτι του, έβλεπε μια ταινία, και μόλις με είδε, σκοτώθηκε να την κλείσει. Του λέω τι κάνεις εκεί; Μου λέει "άκου να δεις, στη χειροτονία μου, υποσχέθηκα αγαμία και όχι παρθενία".. (γελάει)..

Ποιο είναι το τελικό συμπέρασμα; Ότι ο παπισμός δεν έχει σχέση με την Ορθόδοξη πνευματικότητα.Προσπαθούν να κάνουν την Ορθοδοξία ένα κούφιο οικοδόμημα μόνο με τύπους ώστε να ενωθεί με τον Πάπα.
Δεν έχουμε τίποτα με το χορό ή το ποτό, όλα με μέτρο έχουν τη θέση τους στη ζωή μας. Συγκαταβαίνουμε ακόμα και στην ανθρώπινη αδυναμία του καπνιστή που προσπαθεί να το κόψει (αν και μας ενοχλεί), (φυσικά σιχαινόμαστε τις "ταινίες" που έβλεπε ο παπικός κληρικός).

Αυτό που μας εκπλήσσει είναι όχι μόνο η "διπλή ζωή", ΑΛΛΑ η φυσικότητα με την οποία την υποστήριζε. Είναι ο λεγόμενος ιησουιτισμός με τον οποίο είναι διαποτισμένη η Καθολική εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτές οι φιέστες, γελοιοποιούν τον κόπο και το μαρτύριο των αγίων μας εναντίον των αιρέσεων. Αυτοί αγωνίστηκαν πραγματικά για να μπορούμε να μετέχουμε της χάριτος του αγίου πνεύματος.

penelope είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

3.09
Δυστυχώς και στην Ελλάδα υπάρχει πιά η δυτική θεολογία.