Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

O "πολιτικός πρόσφυγας", ο Σουλειμάν Ντακντούκ (Κάστρο), ο "εξεγερμένος" κι εκπρόσωπος των "μετριοπαθών" ΝΑΤΟϊκών φονιάδων-αποκεφαλιστών της Συρίας, έχει "πλάτες" από τον ΣΥΡΙΖΑ; Ρε τι μαθαίνουμε σιγά σιγά... όταν πέφτουν οι φερετζέδες των υπαλλήλων Σόρος και Σια...

- Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη κυκλοφορούν ελεύθερα στην πατρίδα μας και τους συμπαραστέκεται η ιμπεριαλιστική "αριστερά"!
Της Μαριάννας Τσήπα
Η  κυρία Βαρβάρα Παπαδοπούλου, φιλάνθρωπος κι ακτιβίστρια υπέρ των "προσφύγων-μεταναστών" (όπως η ίδια περιγράφει την δράση της) και αγωνιζόμενη για τη διάσωση του Χαλεπίου (#Save Allepo, προβάλει στο προφίλ της κι ελπίζουμε να μην ενοεί να σωθεί το Χαλέπι από τους φονιάδες μισθοφόρους του...
λαού της Συρίας. Δηλαδή να μην υπονοεί τα ανθρωπόμορφα κτήνη -Aφιερωμένο στην "αριστερά"-Σόρος... ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ και Σια, που μαζί με τη δεξιά-πασοκ, στηρίζουν τους "μετριοπαθείς" αποκεφαλιστές στη Συρία), μας δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πως αναπτύχθηκε στην πατρίδα μας κι από ποιους υπηστηρίχθηκε η "μετακίνηση" δολοφόνων μισθοφόρων από τη Συρία, προς την Ελλάδα, μέσω των δουλεμπορικών του φασίστα Ερντογάν (3.000 δολάρια το μήνα ήταν η μισθοδοσία των "εξεγερμένων", μέχρι την ώρα που άρχισε να τους παίρνει αμπάρζα ο Αραβικός στρατός της Συρίας, η Λαϊκή Πολιτοφυλακή κι η Χεζμπολά).

Μας μιλάει για κάποιον "Κάστρο -κατά κόσμο Σολειμάν Ντακντούκ", "επι πολλα χρονια πολιτικος προσφυγας στην Ελλαδα" (η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας περιλαμβάνει 2 κομμουνιστικά κόμματα, το σοσιαλιστικό, το κόμμα Μπάαθ και πατριωτικές δυνάμεις, με νόμιμη αντιπολίτευση τη φιλελεύθερη δεξιά και δεν καταλαβαίνουμε τι είδους ΄πολιτικός πρόσφυγας΄ μπορεί να είναι ο κύριος Σουλεϊμάν... Δηλαδή με ποιους είναι στη Συρία κι από ποιους διώκεται;), τον χαρακτηρίζει ο "πατερούλης" των προσφύγων, που διαθέτει και "εξ απορρήτων του κομματοδίαιτη συριζαια"... στις επιτροπες του συριζα για το προσφυγικό!
...Ο μεγάλος αρχηγός, ως τυπικός δικτατορίσκος, αποφασίζει ποιοι θα φάνε και ποιοι όχι, μας ενημερώνει η κυρία Παπαδοπούλου,
Ο κύριος "πολιτικός πρόσφυγας" της Συρίας, είναι και διακινητής μεταναστών, αν το περιγράφει σωστά η κυρία Παπαδοπούλου: "για ασυνόδευτους ανηλικους που απο μια λαθος συμπεριφορα του συγκεκριμενου ανθρωπου ωθήθηκαν να αφησουν την ασφάλεια του Σχολειου και εφυγαν προσπαθωντας να περασουν παρανομα τα συνορα και Κυριος οίδε πού βρίσκονται (ο Φαουάντ 14 χρόνων, ο Μοχάμεντ Μπέκερ που παρασύρθηκε και ακολουθησε 12 χρονων με σφαιρα στο γονατο)".
Το κουβάρι ξετυλίγεται και έτσι κατανοούμε πως η κοσμοπολίτικη "αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ-Ήσυχος και ΔΕΑ) οργανώνει τους συμπαθούντες εξεγερμένους φονιάδες-μισθοφόρους της Συρίας και ποιοι τους προμηθεύουν με τις σημαίες των δολοφόνων...
Τα πάντα γίνονται πιο καθαρά και για τους δυσκολόπιστους...
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεξιά , το ΠΑ. σοσιαλιστικό κίνημα και η ν.δ.!!!
Φιλελεύθερη δεξιά!
Το άκρων αωτον της αντίθεσης : δεξιά κοσμοθέαση και
Καπιταλισμός φιλελευθερισμός – σοσιαλισμός κομμουνισμός= αριστερή κοσμοθεώρηση= γέννημα θρέμμα της Γαλλικής "επανάστασης"!
Εάν όμως εξυπηρετεί την αριστερά χωρίς εισαγωγικά , ακόμα και αυτό πρέπει να το ασπαστούμε! Δημοκρατία έχουμε!

Η αγνή άσπιλη και αμόλυντη αριστερά που όταν κυβερνά μπαίνει πάντα σε εισαγωγικά!
«Το κουβάρι ξετυλίγεται και έτσι κατανοούμε πως η κοσμοπολίτικη "αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ-Ήσυχος και ΔΕΑ»

Οι παραπάνω αριστεροί είναι "αριστεροί" , οι άλλοι που δεν κυβέρνησαν είναι αριστεροί μέχρι να κυβερνήσουν!
Το ΚΚΕ απουσιάζει επιδεικτικά από την λίστα - καθώς βεβαίως και τα άλλα παμπολα αριστερά κόμματα που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια Καψάκης φιχδην αρδην μιγδην - δεν τους θέλει τους λαθρομετανάστες αλλά ας …όψεται ο πόλεμος που κάνουν οι ιμπεριαλιστές δεξιοί πάντα οι δεξιοί είναι οι κακοί ιμπεριαλιστές που χρηματοδοτούνται από το κεφάλαιο και τους τραπεζίτες!!!

Οι κομμουνιστές που θέλουν να κυριαρχήσουν σε όλα τα έθνη κράτη της γης δεν είναι ιμπεριαλιστές …είναι απελευθερωτές. Θέλουν να επιστρέψουν στους δούλους σκλάβους προλεταρίους όλες τις ατομικές ιδιοκτησίες που τους έχει στερήσει η κακή δεξιά και τους έχει μετατρέψει σε πληβείους. Υπερασπίζεται την ατομική και συλλογική ελευθερία ΟΛΩΝ των πολιτών …πλην των εχθρών του λαού!

Ποιος είναι ο καλλίτερος από όλους τους αριστερούς;
Αυτοί με τα εισαγωγικά η αυτοί χωρίς εισαγωγικά;

Τι είναι ο Πολιτιστικός Μαρξισμός - Η δηλητηριώδης ιδεοληψία του Σύριζα.
https://www.youtube.com/watch?v=q4w5rCKhCiA

Αυτή δεν είναι ιδεοληψία του σύριζα – τεράστιο λάθος, μια μαρξιστική αριστερή ιδεολογία έχουν όλοι !
Τα ονόματα παραλλαγής δεν παίζουν κανένα ρόλο παρά μόνο για τους …αριστερούς χωρις εισαγωγικά !!!
Οι βασικοί πυλώνες του συστήματος ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ.!

Το πώς είναι δυνατόν να κυβερνούν οι δεξιοί και να κυριαρχούν ιδεολογικά οι αριστεροί – συμφωνά με δηλώσεις του Παφίλη στην βουλή – είναι κάτι που θα μας το εξηγήσουν …οι γνήσιοι αριστεροί άνευ εισαγωγικών!
Αυτές είναι οι ιδεοληψίες όλων των “δεξιών” της μεταπολίτευσης σε αυτήν την κοινωνία θα οδηγηθούμε, ας την απολαύσουμε όλοι μαζί δεξιοί και αριστεροί μετά η άνευ εισαγωγικών!
Ο εχθρός των αριστερών – με η χωρίς εισαγωγικά - είναι η δεξιά κοσμοθεώρηση , δεν είναι η κοινωνία στην οποία οδηγούμαστε!



Αφιερωμένο σε όλους τους αριστερούς… χωρίς εισαγωγικά!

Ποιο είναι το άκρον άωτον της αισιοδοξίας;
Να έχει χάσει η ομάδα σου στον κανονικό αγώνα και να περιμένεις να κερδίσει παρακολουθώντας τη μαγνητοσκόπηση!

Ποιο είναι το άκρον άωτον της αποτυχίας; (1)
Να τρέχεις σε αγώνα δρόμου μόνος σου και να βγαίνεις πάντα δεύτερος.

Unknown είπε...

Επειδή μπορεί να έχει γίνει κάποια παρεξήγηση ο Σουλεϊμάν Ντακτούκ, γνωστός και ως Καστο μέσα από τους πίνακες του δεν ήταν πρόσφυγας αλλά μετανάστης. Υπάρχει βασική διαφορά ανάμεσα στις δύο αυτές λέξεις που από ότι φαίνεται δεν γνωρίζεται από όλους.