Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Οι αληθινοί φασίστες κατά του αγίου Χίου

Μεγάλο άχτι και επίθεση των συντρόφων εναντίον της Εκκλησίας
Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Χίου Μάρκος είπε τα αυτονόητα για τους λαθρομετανάστες, το τζαμί, το σύμφωνο, τη στάση της πλειονότητας των πολιτικών. Σύμπας ο «προοδευτικός» φασισμός τού επιτέθηκε. Τις δε κομισάριος, που κάτι κάνει στα «ανθρώπινα δικαιώματα» κάποιων, έκανε και μηνυτήρια αναφορά.

Στην Ελλάδα μπορούν να έχουν άποψη για τα πάντα οι πάντες. Φιλοτρομοκράτες δημοσιοκάφροι, παρουσιαστές πρωινάδικων, επιδοτούμενοι ανθυποδιανοούμενοι του τάλαρου, μέχρι τραβέλια. Ολοι, πλην του αρχαιότερου θεσμού του έθνους, της Εκκλησίας. Οι εκπρόσωποί της τυγχάνουν ανοχής μόνον όταν το βουλώνουν ή πάνε με τα νερά των φωταδιστών της μισελληνικής εξουσίας.

Είμαι σίγουρος πως ο σεβασμιότατος στις προσευχές του για το ποίμνίο του έχει συμπεριλάβει και τους υβριστές του, ζητώντας συγχώρεση και υγεία υπέρ αυτών που απολαμβάνουν την ελευθερία να ξερνάνε τη χολή τους.
Εχουν μεγάλο άχτι οι σύντροφοι αλλά ταυτόχρονα είναι και κωλόφαρδοι.

Αχτι, διότι τον Νοέμβριο συμπληρώνονται 98 έτη άπατης αντεθνικής και αντιεκκλησιαστικής προπαγάνδας. Τόσα είναι από την ίδρυση του ΣΕΚΕ, του «παππού» όλων των παραφυάδων του ελλαδικού μαρξισμού.
98 χρόνια λυσσαλέας προπαγάνδας κατά του έθνους και των πυλώνων του.

Μεγάλη πίκρα να έχεις ξοδέψει τόσο μελάνι, σφαίρες, λεπίδι, ψέματα, ιδεοληψίες κατά της Ελλάδας, της πίστης της, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της και 98 χρόνια μετά στις δημοσκοπήσεις ο κόσμος με σοβιετικά αλλά αληθινά ποσοστά να εμπιστεύεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την Ορθόδοξη Εκκλησία, τον Στρατό, την Αστυνομία και να δηλώνει περήφανος για την εθνική του ταυτότητα.

Μεγάλο λοιπόν το άχτι των συντρόφων, που εξισώνουν τη γονυκλισία και την ταπείνωση των πιστών στην Υπέρμαχο Στρατηγό με τη γενοκτόνα συμπεριφορά των φανατικών ισλαμιστών, τους αληθινούς πρόσφυγες με τους μουσουλμάνους οικονομικούς μετανάστες, που με μέθοδο και χρήμα από την Τουρκία, τη Σ. Αραβία και τα εμιράτα και τη συναυτουργία επίορκων πολιτικών κάνουν ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδας και την Ευρώπης, έχοντας παραστάτες τα βρόμικα κέντρα επιρροής και σκοτεινές ΜΚΟ.
Και είναι κωλόφαρδοι τόσο, που θα έπρεπε να ανάψουν λαμπάδες στο μπόι του θαρραλέου δεσπότη της Χίου, διότι τα λένε εδώ και σε αυτόν που θα τους συγχωρέσει και θα προσευχηθεί γι' αυτούς και την οικογένειά τους.

Αυτοί, οι αληθινοί φασίστες και ρατσιστές σε βάρος των Ελλήνων και της πίστης τους, ας πάνε να κοροϊδέψουν το ναμάζι των μουσουλμάνων, ας πουν «τράγο» στη Ράκα ή στο Πακιστάν κάποιον μουφτή, ας επιτεθούν στους ιμάμηδες της Σομαλίας για την κλειτοριδεκτομή των κοριτσιών, ας επιχειρηματολογήσουν στο Αφγανιστάν, στο Μπανγκλαντές, στο Κατάρ, στη Σαουδική Αραβία υπέρ της αποποινικοποίησης της μοιχείας ή ας οργανώσουν εκεί Gay Pride.

Τότε, όταν θα σηκώνεται η χαντζάρα, όταν θα τους θάψουν ως τον λαιμό και το πλήθος θα σηκώσει αλαλάζοντας τις πέτρες, όταν θα τους φουντάρουν από την ταράτσα ή θα τους γονατίσουν στην άμμο με την κάννη στον σβέρκο, θα κατανοήσουν τις διαφορές της Ορθοδοξίας με την τζιχαντιστική βαρβαρότητα του περιτετμημένου ναζισμού που υποδύεται τη θρησκεία. Η εκλεκτική συγγένεια των ολοκληρωτισμών, μαρξισμού και ισλάμ, που σαν λάσπη τούς κλείνει τα μάτια και τα αυτιά, θα ξεπλενόταν από το ίδιο τους το αίμα. Είναι όμως τυχεροί. Ζουν ανάμεσα σε Ελληνες και στους ιεράρχες τους, σε ένα ανθρωποκεντρικό έθνος με ανθρωποκεντρική πίστη, που στην ειρήνη δίνει ανοχή, ελευθερία και συγχώρεση ακόμη και στους εξωμότες προδότες ή στους «χρήσιμους ηλίθιους» των εχθρών του.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή ο Φ.Κρανιδιώτης ανέφερε τον ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων (κλειτοριδεκτομή) των μικρών κοριτσιών στην Αφρική θέλω να πω ότι όποιος δεν γνωρίζει τι είναι αυτό το πράγμα (όπως κι εγώ δεν ήξερα) δεν το θεωρεί τόσο σημαντικό. Και πραγματικά αν το θέμα ήταν μόνο (όπως νομίζουμε) η αφαίρεση της αίσθησης που θεωρείται αμαρτία, ίσως να μην έτρεχε και τίποτα (γι΄αυτό δεν ασχολείται και κανένας με το συγκεκριμένο θέμα).
Η πραγματικότητα όμως είναι φρικτή. Διαβάστε "το λουλούδι της ερήμου" για να δείτε τι βασανιστήρια περνούν τα μικρά κορίτσια τα οποία συνεχίζονται σε όλη τους τη ζωή. Γίνεται πλήρης ακρωτηριασμός μεγάλης περιοχής χωρίς αναισθησία και πλήρες ράψιμο με σκουριασμένα εργαλεία με μολύνσεις ώστε στη συνέχεια να μην μπορούν ούτε να πάνε στην τουαλέτα (αφήνουν ένα ελάχιστο άνοιγμα).Πάρα πολλά πεθαίνουν, ενώ όσα επιβιώσουν υποφέρουν συνέχεια με πόνους και μολύνσεις. Το δεύτερο μέρος του βασανισμού είναι όταν τα παντρεύουν, και πρέπει να κοπεί και πάλι η περιοχή για να γίνουν "μηχανές αναπαραγωγής".
Συγγνώμη για την άσχημη και δυσάρεστη περιγραφή, αλλά πραγματικά ο ισλαμισμός είναι ένα αισχρό πράγμα με απίστευτα ευφάνταστα πράγματα μίσους απέναντι στον άνθρωπο και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Η παράδοση επιβιώνει σε 28 αφρικανικές χώρες, σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, κυρίως στην Υεμένη, το ιρακινό Κουρδιστάν και την Ινδονησία. Αλλά και στις δυτικές χώρες όπου υπάρχουν μεγάλες κοινότητες μεταναστών εξακολουθούν να γίνονται κλειτοριδεκτομές ακόμα και από γιατρούς. Η μέθοδος ποικίλει ανάλογα με τη χώρα και τις τοπικές παραδόσεις: Είτε κόβεται ολόκληρη η κλειτορίδα είτε αφαιρούνται και τα εσωτερικά χείλη (είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος) είτε αφαιρούνται τα πάντα. Ακολουθεί συρραφή του κόλπου και σωρεία προβλημάτων υγείας όπως προβλήματα ούρησης, κύστες και λοιμώξεις, σοβαρές αιμορραγίες, στειρότητα, επιπλοκές κατά τον τοκετό. Πολλά κορίτσια πεθαίνουν από το σοκ ή από ακατάσχετη αιμορραγία ή από μολύνσεις. Ο σκοπός του ακρωτηριασμού είναι να αυξηθεί η απόλαυση για τον άνδρα και να μηδενιστεί για τη γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Φαήλο ! Τό ισλάμ μάλλον δέν αποτελεί κάν θρησκεία ,αλλά απλώς παρέχει θρησκευτική κάλυψη στην ανθρώπινη διαστροφή !

Ανώνυμος είπε...

2.14

Γενικά κάθε είδους ακρωτηριασμός (και ως τιμωρία ) δημιουργεί έναν αποτροπιασμό για την ευρωπαϊκή κουλτούρα που είναι χριστοκεντική ή έστω ουμανιστική λόγω του ήθους του ευαγγελίου υπο την ορθόδοξη εκδοχή ή εστω την ετερόδοξη Η ορθοδοξία σέβεται τό ανθρώπινο σώμα καί δέν το θεωρεί φυλακή της ψυχής ,αντίθετα δέχεται τον αγιασμό, την αφθαρσία καί την ανάστασή του Όπως λέει ο Φαήλος η ορθοδοξία ειναι φιλανθρωπη Όσο αμαρτία είναι η εκτροπή προς τις αισθήσεις ,άλλο τόσο είναι αμαρτία καί η αίρεση ΄΄των καθαρών΄΄ η οποια απαγόρευε τον γάμο καί καταδικάστηκε από την εκκλησία Στό ορθόδοξο έδαφος βέβαια του Βυζαντίου άνθισε ο ευνουχισμός που χωρίς να είναι δική του επινόηση όμως τον συντήρησε καί δέν έχει επαρκώς διαφωτιστέι τό θέμα ούτε από την πλευρά της εκκλησίας Δέν έχουμε αναφορά στό θέμα ούτε από την πλευρά των Πατέρων ή δέν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο Είναι ένα θέμα

Ανώνυμος είπε...

gay-pride που τους χρειαζεται..

Ανώνυμος είπε...

ο μητροπολίτης Χίου δεν είναι όλη την εκκλησία όπως λέει ο Κρανιδιώτης





Ανώνυμος είπε...

Ο Δεσποτης απάντησε όπως αρμόζει και οι τωρινοι διοικουντες θα πάνε από εκεί που ήρθαν. Δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε. Γιώργος Αλεξιου

Ανώνυμος είπε...

Θα ευχηθώ σε όλους τους βλαμμένους άντρες που κακοποιούν με διάφορες προφάσεις γυναίκες, να τους πσοφήσει το "πουλί" και να σούρνεται χάμου! Για να μάθουν!
;-(

Ανώνυμος είπε...

Nα πανε απο κει που ηρθαν αλλα οι λαθρο-μεταναστες θα συνεχισουν να ερχονται.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι βρέθηκαν σε απομακρυσμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής γνωρίζουν ότι για τους ντόπιους η ζωή έχει σχετική αξία, πόσο μάλλον η ζωή και η αξιοπρέπεια των γυναικών. Στις αφρικανικές χώρες οι λέξεις αυτές είναι άγνωστες. Στα ντοκιμαντέρ που έχουν ασχοληθεί με το θέμα δείχνουν κορίτσια ανήξερα ή τρομοκρατημένα από τις συνέπειες μια πιθανής εξέγερσης τους ενάντια στο ξυράφι, στο μαχαίρι, στο κομμάτι γυαλί, σε ότι αποτελεί το όργανο του μαρτυρίου. Ο αριθμός τους είναι αδύνατον να υπολογιστεί. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι 150 εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη από τη βρεφική ηλικία μέχρι την ηλικία των 15 ετών, έχουν υποστεί την επέμβαση κάτω από άθλιες συνθήκες υπό την πίεση ολόκληρης της κοινότητας και κυρίως της οικογένειας και ότι κάθε κάθε χρόνο προστίθενται άλλα 2 εκατομμύρια.Tο έθιμο όχι μόνο δεν ξεριζώνεται το αντίθετο, επεκτείνεται από τις αφρικανικές χώρες και σε περιοχές που δεν είχαν μέχρι σήμερα τέτοια παράδοση, όπως το Ιράκ. Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) με έναν φετφά διέταξαν όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια ηλικίας 11 έως 46 ετών στην πόλη Μοσούλη του Ιράκ και γύρω από αυτή να υποβληθούν σε ακρωτηριασμό.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ της Ελλάδος (επιτέλους γιατί να έχουν πρόβλημα μόνον οι Εβραίοι από τους Παλαιστίνιους; Ας αποκτήσουν πρόβλημα και οι Έλληνες από τους Ισλαμιστές, οι έμποροι πρέπει πάντα να πουλάνε τα όπλα τους και ο Εωσφόρος να χαίρεται με το χαμό ανθρώπων )υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ από το 1970 τουλάχιστον. Το είχε δηλώσει ΕΠΙΣΗΜΑ και ο Οζάλ τότε. Οι μεγαλύτεροι, σίγουρα το θυμούνται.

Ανώνυμος είπε...

11.42
Καλημερα,καλα να εισαι!
Χειροτεροι ειναι οι δικοι μας υποτιθεμενοι ορθοδοξοι! Εχουμε ακουσει τοσα με κομματιασμενα μελη που τα βαλαν σε σακκουλες σκουπιδιων,που μπορει να σε φθασει ο διαβολος και το μισος..τι ακουμε καθημερινα,τελευταια για καποιον που εξυβρισε καποια και αυτη του εκανε αγωγη.Επειτα αυτος πληρωσε τα δικαστικα και επειτα του ξανακανε αγωγη και για 6 χρονια αυτος ο ανθρωπος πουθενα δεν ειχε ησυχια.
Τα χρηματα του πηγαιναν στα δικαστηρια.βλεπεις και αυτος θανατος ειναι,σε εξουθενωνει ψυχικα και οικονομικα.ου μπλεξεις με γιατρους και δικηγορους!
Ο Θεος να φωτισει ολο τον κοσμο να μην εχει μισος για κανεναν .
Αντε ποτε να'ρθη ο αγιος Ιωαννης Βατατζης!
Να δουμε την αναστηλωση της ορθοδοξιας...
Δεν εχω το δικαιωμα να αναπολω την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος που ειναι αγαπη;

Ανώνυμος είπε...

8.18
Για τους ευνουχους,σχετικα συνοπτικα ειναι τριων ειδων:Αυτοι που γεννηθηκαν με μια φυσικη αναπηρια,αυτοι που κατα την διαρκεια της ζωης τους ευνουχιστηκαν απο καποια ασθενεια ,ατυχημα η κατακρεουργισμο και αυτοι που με τη Χαρη Του Θεου,ευνουχιστηκαν και κατα τους πατερες ειναι οι αληθινα ευνουχισμενοι! Και το τεκμηριωνουν και ολοι οι Σιναιτες μοναχοι,οι οποιοι θεωρουν αληθινα ευνουχισμενους,οχι μονον αυτους που δεν πορνευουν κλπ αλλα και αυτους που με την Χαρη του Θεου νικησαν ολες τις συγκαταθεσεις της καρδιας τους και με τον φοβο Του Θεου και τον κατα δυναμιν αγωνα ,και την μετοχη στις Ακολουθιεςκλπ,.....αλλα και την σταθεροτητα του πνευματος[επειδη ψαχνοντας συνελλεξα την ουσια του θεματος πολυ καιρο πριν γιαυτα τα θεματα],εφθασαν να α φ α ν ι σ ο υ ν το σαρκικο φρονημα[Συνομιλιες με τον αββα Θεωνα και τον αββα Χαιρημωνα περι της αγνοτητας],θεωρωντας τον ''πνευματικο ευνουχισμο'',πρωτα ως εσωτερικη καθαροτητα,,,,,,,,που συντηρει και τον εξωτερικο ανθρωπο!!
Γιατι υπαρχουν βαθμιδες αγνοτητας στην πορεια της εν χριστω Ζωης και σε πολλες των καταστασεων αποσυρεται η βοηθεια Του Θεου,οποτε και καταλαβαινει ο ανθρωπος πως μονος του δεν μπορει να καταφερει τιποτε,ουτε και να σωθη,καθως δεχεται βροχη πειρασμων ,που η αδυναμια του δεν μπορει να το αντεξει και η θεληση και οι δυναμεις του καθενος ειναι διαφορετικες.
Μερικοι μακρυα της Ορθ.Εκκλησιας-λεγουν οι αβαδες,ισχυριζονται πως μπορουν να επιτυχουν μιαν αγνοτητα,και ομως πλανωνται πλανην οικτραν,επειδη μιας και υποβαλαν τον εαυτον τους σε μια εξωτερικυ τυπου ''εγκρατια'',,,,,η οποια συγκρατει τα παθη κατα καποιον τροπο και οχι τελειωτικα γιατι με μιαν ευκαιρια παλι πεφτουν στο τελμα των αισθησεων και παλι επιβαλλονται στα παθη ,η κακη επιθυμια ομως και δεν εξοριστηκε απο την καρδια τους αλλα και τα παθη δεν εκοψαν αφου αποσιασε η Χαρις Του Θεου.Στην Ορθοδοξη πραγματικοτητα ομως,ο χριστιανος ταπεινωνεται και μετανοει,συντριβεται και προσοκα την τελειοτητα της αγνοτητας,την οποια εν καιρω καταλαβαινει πως δεν μπορει να αποκτησει,εαν δεν οικοδομησει Κυριος,και θα οικοδομησει ο Κυριος οποτε Εκεινος γνωριζει ποιον να γυμνασει στην αρετη,ποιον να κρατησει στην Χαρη και ποιον να παραδωσει στην ελευθερα βουληση του.
Η αγνοτητα ομως στην Ορθοδοξη πνευματικοτητα,δεν περιοριζεται στο σωμα,αν δεν προστεθει και η καθαροτητα της καρδιας.Αυτοι ομως που γνωριζουν να εμπιστευονται στον Κυριο,δεν αδυμονουν,αφου γνωριζουνμερικα σημαδια,οτι δηλαδη χρειαζεται χρονος ,οσος θελει Ο Θεος,αγωνας ο κατα δυναμιν,πιστη και ελπιδα στο αγαπητικο εργο Του Τριαδικου Θεου,επιγνωση,οτι η καθαροτητα της καρδια και η αγνοτητα δεν ειναι δικο του επιτευγμα απο τις δικες του προσπαθειες,και η τελειοτητα σημαδι της μαζι με ολα ειναι λενε οι αβαδες της ερημου,στο να μην αγγιζει τον ανθρωπο καμμια κακη επιθυμια,κανενα μισος,οπως ο Κυριος που στο Σταυρο επανω παρακαλουσε Τον Πατερα να τους συγχωρεσει διοτι δεν ξερουν τι κανουν!
Επομενως,και καθε πλανη και αιρεση εχει σχεση με τον Πνευματικο ευνουχισμο,αφου εχει σχεση με την τηρηση των εντολων και την παραδοθεισα διαφυλαξη της Ορθοδοξου αποστολοπαραδοτης και πατερικης διδασκαλιας και εμπειριας.
Αυτο σημαινει οτι δεν εξαιρει το αρεν απο το θηλυ ουτε βεβαιως αναιρειται απο το ''υποτασομενας''!

Ανώνυμος είπε...

9.51

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά ,μάλλον δέν έχει καμμία μά καμμία σχέση τό έγκλημα μέ αυτό που θεσμοθετείται μέ γραπτούς ή άγραφους κανόνες Γι'αυτό δέν έχουν καμμία σχέση οι τυχόν εγκληματικές ενέργειες καί φόνοι που πιθανόν να έγιναν στό διάβα της θυελλώδους εκκλησιαστικής μας ιστορίας μέ τους θεσμοθετημένους φόνους της ιεράς εξετάσεως που αναπτύχθηκαν στή δύση καθώς και μέ την παράδοση στόν δια της πυράς θάνατον των μεταρρυθμιστών διαμαρτυρομένων μέ απόφασεις συνοδων Όλα αυτα τά αμαρτήματα είναι παράγωγα της δυτικής θεολογίας καί μακρυά από την ορθοδοξία που δεν έχει καμμία υποχρέωση να ξεπλύνει τις πομπές της μέ την επιχειρουμενη ένωση Επιβίωση της ιεράς εξετάσεως στή Δύση είναι η θανατική ποινή την οποία έχει καταπολεμήσει η ορθόδοξη εκκλησία καί έχει εξαλειφθεί από τό νομικό καθεστώς της πατρίδος μας ,δέν ξέρω τί γίνεται στήν Δύση ,τώρα τά τελευταία χρόνια κάποιος δημόσιος διαλογος είχε γίνει επί του θέματος δεν θυμάμαι μέ ποιά αφορμή ,μήπως κάποιος θυμάται ;

Ανώνυμος είπε...

10.35

Έλεγα καί γώ που εξαφανίστηκε αυτό το κορίτσι ! Έυχομαι νά είσαι καλά αγάπη μου καί νά έχεις την ευλογία του Θεού , πάντα είναι ωφέλιμες οι πνευματικές τοποθετήσεις σου Στην ορθόδοξη πιστη το χριστιανικό ήθος δέν είναι ηθικιστικό αλλά οντολογικό ,δέν είναι κάτι που τό κατφέρνει ο άνθρωπος μόνος του αλλα είναι κυρίως καρπός του Αγίου Πνεύματος

Ανώνυμος είπε...

Πιστος ο λογος των αγιων 11.05,
Κατα τα αλλα,καλη καρδια κ υπομονη!