Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Εσείς κατεβάσατε ηλεκτρονικά το νέο Τουριστικό Χάρτη της Ικαρίας σε υψηλή ανάλυση;

logo 

Ο νέος τουριστικός χάρτης της Ικαρίας για το 2016  είναι έτοιμος και είμαστε πολύ περήφανοι γι'αυτό!

Είναι γεμάτος από πληροφορίες για τις παραλίες, τα μνημεία, τις ιαματικές πηγές και τα μονοπάτια της Ικαρίας...

Ο χάρτης κυκλοφορεί σε πάνω από...
10.000 αντίτυπα, δίγλωσσος, σε ελληνικά και αγγλικά και διανείμεται δωρεάν στο αεροδρόμιο της Ικαρίας, στα δύο λιμάνια του νησιού, στα τουριστικά γραφεία, στα ενοικιαζόμενα οχήματα, στις receptions των ξενοδοχείων, στα ταξί, στα λεωφορεία, στις ταβέρνες, στις  καφετέριες......παντού!

Το υπόβαθρο του χάρτη έχει δοθεί από έμπειρη χαρτογραφική εταιρεία, προκειμένου να αποδίδονται έγκυρες πληροφορίες. Το έντυπο περιλαμβάνει, ακόμα, φωτογραφίες και κείμενα από την Ικαρία σε δύο γλώσσες.

Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ένας τέτοιος καλαίσθητος χάρτης για την Ικαρία, ένα νέο ανερχόμενο τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα. Μια μοντέρνα, ταξιδιάρικη άποψη για ένα νησί που αγαπούν και επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες το χρόνο.

Ο χάρτης αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τον επισκέπτη της Ικαρίας, που χρησιμεύει και για μελλοντικές επισκέψεις στο νησί, αλλά και για να μοιραστεί κάποιος με τον περίγυρό του.

Επίσης, στο χάρτη έχουμε συμπεριλάβει επιλεγμένες τοπικές επιχειρήσεις, στις οποία μπορείτε να απολαύσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών! 

Ζητήστε μας να σας στείλουμε τον δωρεάν τουριστικό χάρτη της Ικαρίας και να τον 'κατεβάσετε' ηλεκτρονικά, αφού εγγραφείτε στο newsletter της Visit Ikaria.

Δεν υπάρχουν σχόλια: