Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

δεν ειναι ηλιθιοι σε εντεταγμενη υπηρεσια ειναι

Πραγματικά πιστεύαμε ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους  απείρους και ηλιθίους στη διαχείριση κρίσεων ,μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την παρέα του Σορος και τα κεφάλαια που διακινούνται ,βλέπουμε πως είναι σε εντεταγμένη υπηρεσία ,στο τι λένε, πως το λένε, γιατί το λένε, τι θέσεις παίρνουν κ.τλ. Τίποτα δεν είναι αθώο και στην τύχη..



Η Εξωφρενική  είδηση :ΕΠΙΠΛΕΟΝ 180.000 "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-METANAΣΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΕΕ  

Η Εξωφρενική  Δήλωση  :Γ.Μουζάλας για το «ελληνικό» μέλλον προσφύγων-μεταναστών: «Θα έχουν πλήρη δικαιώματα σε παιδεία, εργασία, στέγαση και υγεία»

Στην Ελλάδα όπου τα σπίτια μας βγαίνουν στο σφυρί, των 1.500.000 ανέργων και των νέων επιστημόνων που ξενιτεύονται, στη χώρα των δεκάδων χιλιάδων λουκέτων στην αγορά, στην Ελλάδα όπου σήμερα η υγεία καταρρέει με κρούσματα ελονοσίας σε 12 δήμους
και με νοσοκομεία φαντάσματα και στην Ελλάδα όπου η παιδεία «στραγγαλίστηκε» από την κομματική και ανθελληνική προπαγάνδα, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής  Μουζάλας, επιβεβαιώνει πλήρως την προτεραιότητα της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…
Προτεραιότητα όλων για την κυβέρνηση, οι λαθρομετανάστες του ισλαμικού εποικισμού. Οι «πρόσφυγες» κατά δήλωση από κάθε απίθανη μουσουλμανική γωνιά του πλανήτη, που θα ενταχθούν σε καταυλισμούς με παροχές all inclusive , δηλαδή σε προσφυγικές κατοικίες δωρεάν σύντομα από κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ή και με στέγαση σε κάποιο σπίτι προερχόμενο από κατάσχεση…
Κύριε Υπουργέ των «προσφύγων», ενημερώστε τους συναδέλφους σας κύριο Κατρούγκαλο και κυρία Φωτίου, όπου υποαπασχολούνται με τους Έλληνες πολίτες, αντί για κάρτες σίτισης γεμιστών να διανείμουν και σε εμάς τους Έλληνες βραχιολάκια για τα συσσίτια, έτσι για να νιώθουμε και εμείς κάτι από φιλοξενία all inclusive στον τόπο μας…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Θεός μας χάρισε (σαν έθνος) τον καλύτερο τόπο από κάθε άποψη. Ένα ευλογημένο τόπο, τέλειο κλιματολογικά ώστε να παράγουμε τα πάντα και να ζούμε χωρίς να μας λείπει τίποτα, και μια τέτοια ιστορία (από την αρχαιότητα), και συνέχεια, που εμείς σαν φυσική κατάληξη, θα έπρεπε να είμαστε η συμπύκνωση της σοφίας και της γνώσης της.
Κυρίως την μόνη ορθή Πίστη που δεν είναι θεωρία αλλά βίωμα και "καινή κτίση". Θα έπρεπε λοιπόν όλα αυτά να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.
Τι έγινε όμως (κυρίως) τις τελευταίες δεκαετίες; Ότι και σε όλο τον δυτικό χριστιανικό (έστω και παραποιημένης έννοιας) πολιτισμό. Μια μεγάλη αποστασία από τον Θεό και μια μεγάλη ειδωλολατρεία.
Ξεκίνησε μεταπολεμικά με κίνητρο να επουλωθούν οι πληγές της ανθρωπότητας από τους παγκόσμιους πολέμους του 20ου αιώνα και κατέληξε (κυρίως μέσω των οικονομικών συστημάτων που στήριξαν την ύπαρξη και ανάπτυξη τους αποκλειστικά στην κατανάλωση, αλλά και μέσω των ανθρώπινων παθών) στον ευδαιμονισμό.
Όλοι τα ζήσαμε από την παιδική μας ηλικία και τα ζούμε ακόμα παρά το πρώτο (μεγάλο) χαστούκι της οικονομικής κρίσης. Λατρεύουμε ακάθεκτοι τις υλικές αξίες και γύρω από αυτές περιστρεφόμαστε. Έχουμε γίνει σάρκες. Ακόμα και όσοι απέμειναν να πιστεύουν είναι σε μεγάλο ποσοστό υλιστές και "χρησιμοποιούν" τον Θεό για να είναι καλά σε υλικό επίπεδο.Γι αυτό και ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τα θέματα της Πίστης μας, και όσα ζούμε σε αυτό το πεδίο.
Έρχεται τώρα το δεύτερο χαστούκι ο εποικισμός των ξένων. Βρίζουμε την κυβέρνηση (και δικαίως) για την συνειδητή προσπάθεια (εκ πεποιθήσεως) αποχριστιανοποίησης και αλλαγής του χαρακτήρα αυτής της χώρας. Να ολοκληρωθεί το άνοιγμα και η πολυπολιτισμικότητα, να "απαλλαγεί" από τα πολύτιμα τζιβαϊρικά της κατά τον Μακρυγιάννη.
Νομίζουμε πως ότι συμβαίνει είναι τυχαίο; Eπειδή το αποφάσισαν κάποιοι αναλώσιμοι περιστασιακοί άχρηστοι και ά-Χριστοι, της εκάστοτε κυβέρνησης; Eπειδή "τυχαία" συμβαίνουν πόλεμοι στη περιφέρεια κυκλικά της Μεσογείου.
Ο προφήτης Ησαϊας ονομάζει τους κατακτητές του λαού Ισραήλ ως "τη ράβδο του "θυμού" του Θεού". Όσα συμβαίνουν είναι η τιμωρία μας (και γιατί αγνοήσαμε τα υπόλοιπα και ψηφίσαμε με υλιστικά κριτήρια) αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα "πνευματικό ταρακούνημα" μήπως ξυπνήσουμε απ΄το λήθαργο. Αν βέβαια μέχρι τότε δεν είναι ήδη πολύ αργά για δάκρυα.
Ότι συμβαίνει το άφησε να γίνει ο Θεός. Όχι επειδή το θέλει αλλά γιατί εμείς οι ίδιοι όχι μόνο δεν εκτιμήσαμε αυτό που μας δόθηκε, την πνευματική αλλά και υλική (τον τόπο μας) κληρονομιά μας, αλλά τα αποβάλαμε πρώτα απ΄την καρδιά μας ξετρελαμένοι από τη Δύση και ότι αυτή μας έδινε (τον οίνο της πνευματικής πορνείας όπως λέει η Αποκάλυψη για τη Βαβυλώνα), και τώρα τα "αποβάλουμε", τα χάνουμε (νομίζοντας ακούσια) και σε "τόπο και χρόνο", στην ιστορική διαδρομή μας.
Έτσι γίνεται πάντα. Δεν γίνεται να σου πάρει κάποιος κάτι που αγαπάς, που "κρατάς" με νύχια και με δόντια. Σου παίρνει αυτό που ήδη έχεις αφήσει.
Αν θεωρούμε ότι γίνεται το αντίθετο, ότι σαν λαός αγαπάμε ακόμα την πατρίδα μας (με ότι αυτό σημαίνει και συμπεριλαμβάνει),και ότι μας τα αφαιρούν οι ανθέλληνες προδότες τα πνευματικά όργανα του Εωσφόρου, "ιδού η ρόδος.." ας αγωνιστούμε ώστε να αποδείξουμε (πρώτα στον εαυτό μας) ότι όντως αγαπάμε κάποια πράγματα και ότι "είμαστε άξιοι" να συνεχίσουμε να τα έχουμε. Κυρίως και πρώτα απ΄όλα (γιατί από εκεί πηγάζει η ίδια η ζωή μας και η ύπαρξη της Ελλάδας ως αξία) ας αγωνιστούμε για τα θέματα της Πίστης μας.