Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Αυτοί είναι οι «μουσαφιραίοι» που έφερε ο Τσίπρας κι η Τασία στην πατρίδα μας ;;

Οι μουσαφιραίοι που έφερε ο Τσίπρας κι η Τασία, με τσιλιαδόρο τον γνωστό ψευτοδεξιό αμπλαούμπλα, χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:
1. Αληθινοί πρόσφυγες πολέμου από την Συρία και το Ιράκ, ήτοι Χριστιανοί, Γιαζίντι, Σιίτες ή και Σουνίτες όχι φανατικοί θρησκευόμενοι.
2. Ηττημένοι τζιχαντιστές, καθάρματα που διέφυγαν στην Δύση ή και τζιχαντιστές με αποστολή να διεισδύσουν στην Ευρώπη.
3. Λιποτάκτες του Συριακού Στρατού.
4. Κοινοί οικονομικοί μετανάστες από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Σομαλία κλπ, που απλά ψάχνουν αλλού τύχη, ανάμεσα τους όμως προφανώς υπάρχουν και τζιχαντιστές.


Όλοι οι παραπάνω έχουν δύο κοινά.


 Πρώτον, μπήκαν λάθρα, ήτοι κρυφά και παράνομα.
Δεύτερον, όλοι τα έχουν ακουμπήσει, χιλιάδες δολάρια, στο κράτος συμμορία του Ερντογάν, συνεργάτη του Ισλαμικού Κράτους και αρχιδουλέμπορο.
Οι της πρώτης κατηγορίας δικαιούνται άσυλο, οι λοιποί όχι.
Τα υπόλοιπα είναι ανθελληνική, ολοκληρωτική προπαγάνδα ηλιθίων, από αυτούς που κουλαντρίζει ο Σόρος.

Η αποκάλυψη χιλιάδων εγγράφων του συστήματος Σόρος έφερε στον αφρό και εγχώρια μπουμπούκια των ΜΚΟ που ξεχαρβαλώνουν την χώρα. Ένα σύστημα εταιρειών, οργανισμών, ξένων ΜΚΟ, με κεντρική καθοδήγηση, που παρεμβαίνει στο εσωτερικό χωρών, της Πατρίδας μας συμπεριλαμβανομένης, που στοχοποιεί κόμματα, πρόσωπα και ιδέες κι έχει στρατηγικό ρόλο στην διευκόλυνση της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, στην αποδόμηση των ευρωπαϊκών εθνών και της ταυτότητας τους, με στόχο έναν διεθνιστικό πολτό, τίγκα στην μαντήλα, που θα διαλύσει τα μισητά ευρωπαίκά Έθνη. 

Μιλάμε για ξεκάθαρα υπονομευτική αντεθνική δράση. 

Τα μακριά χέρια αυτού του συστήματος στην Ελλάδα πρέπει να γίνουν λεζάντα, να απομονωθούν κι ελεγχθούν πολιτικά και ποινικά, η δράση τους να απαγορευτεί και να αντιμετωπιστούν ως εγκληματικές οργανώσεις. Φαήλος Κρανιδιώτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελάω με τη λέξη "μουσαφιραίοι".. και επειδή ο Αύγουστος ήταν ..γεμάτος από αυτούς! Θα μου πεις τι να κάνουν και οι Αθηναίοι τώρα με την κρίση, να καθίσουν στο διαμέρισμα ή να πάνε σε κανένα συγγενή σε νησί ή επαρχία για να γλυτώσουν το ξενοδοχείο;

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια από το προηγούμενο (..να μην θεωρηθεί ότι βλέπουμε αυτά που συμβαίνουν με "ελαφριά καρδιά").. πιστεύω ότι ο Φ.Κρανιδιώτης τοποθετείται σωστά (ίσως με σκληρή γλώσσα αλλά της αλήθειας). Αυτά που ζούμε είναι μόνο η αρχή. Ο πρόλογος για πολύ μεγαλύτερα δεινά.

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html