Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Πω πω δουλειές που άνοιξε για τους επαγγελματίες σχολιαστές της συμμορίας και αδειοαναρχοκεφαλων! Άξιος!




Ακήρυχτος;;; πόλεμος: Στον εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Χίου ;;;
xioy.jpg 
Μπορεί οι εθνομηδενιστές της Νέας Εποχής και τα τσιράκια τους να πανηγυρίζουν, η αλήθεια όμως είναι με τον ηρωικό Μητροπολίτη Χίου που τιμά το ράσο του. Προβαίνουμε στη δημοσίευση των πανηγυρισμών τους, για να αποκαλυφθεί ποιοι είναι οι εχθροί της πίστεως και της πατρίδος, στο έγκλημα της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος που συντελείται απροκάλυπτα. Όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα απέναντι στον Μητροπολίτη Χίου. Μετρήστε και τους “χρήσιμους” Ιεράρχες που θα σπεύσουν να τον αδειάσουν… Για να λέμε “τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη” που λέει και ο θυμόσοφος λαός.




“ Στον εισαγγελέα βρίσκονται πλέον οι μισαλλόδοξοι ακροδεξιοί πομφόλυγες του Μητροπολίτη Χίου, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γενικού Γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστή Παπαϊωάννου, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα πως το πετραχήλι και τα άμφια δεν εξασφαλίζουν ασυλία.Η απάντηση της Ιεράς Μονής Χίου μέσω κύκλων συνοψίστηκε σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με το ακροδεξιάς κοπής κήρυγμα του μητροπολίτη Μάρκου κατά της δημιουργίας τεμένους, του συμφώνου συμβίωσης, του πολιτικού γάμου και των πολιτικών που «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν».Τη φράση «δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες» την αποδίδουν στη… στατιστική, χρίζοντας τον μισαλλόδοξο ιεράρχη κάτι σαν Υπηρεσία Ασύλου, φρόντισαν όμως να μιλήσουν για «αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης του ανατολικού Αιγαίου».”

Φιμωστε κάθε ελεύθερη φωνή προσκυνημένοι ανθελληνες προδότες του Ελληνικού Έθνους. 
 Αποτέλεσμα εικόνας για ουστ !

Για όσους έχουν μικρή μνήμη ή δεν γνωρίζουν..
Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ... 
Εναντίον του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών λοιπόν, προς την Εισαγγελέα ρατσισμού στην Αθήνα και προς την Εισαγγελία Χίου, έχει στραφεί ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Κωστής Παπαϊωάννου... 
Ποιος όμως είναι; 
Σίγουρα κάποιος πολύ σπουδαίος για τον επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ στη θέση αυτή..
ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ  ΑΥΤΟ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ! 
 Σε άλλο άρθρο του, με αφορμή την γνωστή βλάσφημη σελίδα που είχε ανεβεί στο facebook προσβάλλοντας την αγία μορφή του Γέροντα Παΐσιου, ο Κ. Παπαϊωάννου, διαμαρτύρεται εντονότατα για την ποινικοποίηση αυτής της βλασφημίας που οδήγησε και στο κατέβασμα της σελίδας, κάνοντας λόγο για ...ελευθερία έκφρασης! 
Διετέλεσε πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (2006-2015). Πρωτοστάτησε στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας. Παλαιότερα διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας (1997-2004) και συμμετείχε στα διεθνή όργανα στρατηγικής της οργάνωσης (Standing Committee on Research and Action). Συμμετείχε στο Παρατηρητήριο για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού του Υπουργείου Παιδείας (2013).Έχει πραγματοποιήσει σπουδές Ιστορίας και μεταπτυχιακές σπουδές Πολιτικών Επιστημών. Εργάζεται ως φιλόλογος στην Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής. Έχει εργαστεί στα πεδία της κατάρτισης ενηλίκων, της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης στα δικαιώματα του ανθρώπου. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει εκπαιδευτικά βιβλία, σχολικά εγχειρίδια (ΟΕΔΒ) και εκδόσεις για τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και το φασιστικό φαινόμενο.
 (οι ΜΚΟ είναι πλέον κυβέρνηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: