Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Τι θα συμβεί όταν χτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό ;

Η Δαιμονόπληκτη κυβέρνηση αποδεσμεύει 1,1 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό κάνοντας το χατίρι των μουσουλμάνων και του σουλτάνου Ρ.Τ. Ερντογάν, τη στιγμή που οι ισλαμιστές σφάζουν και λεηλατούν παντού!
  
Δείτε τι θα συμβεί όταν θα χτιστεί το τζαμί:

• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος
• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες
• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!
• Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!
• Θα γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών
• Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος!

Καλά, όσον αφορά στο τελευταίο το έχει ανακοινώσει και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης που θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Μέκκα και να χτίσει ένα τζαμί σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνα.

Χριστέ μου δες το αίμα των νεομαρτύρων σου και δείξε έλεος στην Ελλάδα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πλύντε τα λαιμά σας, να είναι καθαρούλια. Το σφάξιμο αρχίζει οσονούπω!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ τους οποίους ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΜΑΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΟΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ τώρα ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΈς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΣΕΙΣΟΥ νινί ΑΠ' ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ! ΈΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΝΈΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ. Α ΤΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Σημειώστε οτι δεν μιλαμε για ενα απλό τζαμί, αλλά τέμενος. Δηλαδή αντίστοιχη μουσουλμανική μητρόπολη με αυξημένες διοικητικές αρμοδιότητες.Και επειδή η Ελλάδα λογω ειδικού καθεστωτος Θράκης είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που εφαρμόζει τον νόμο της Σαρία (Υπαρχουν ακομα και δικαστικες αποφασεις ελληνκων δικαστηριων στο θεμα αυτό),φανταστείτε λοιπόν τις επιρροή θα έχει η κατασκευή ενός ΤΕΜΕΝΟΥΣ στην Αθήνα. Επίσημη επιβολή μουσουλμανικων νόμων με την σφραγιδα του κράτους εις βάρος της Χριστιανικης θρησκείας όπως επιβάλλει η Σαρία.
Τα οργανα τα στελνουν εδω και καιρό μενει η μουσική για το πανηγύρι.