Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Γιώργου Βλαντή: Ο ΦΟΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
ΣΧΟΛΙΟ:Οποιος έχει διαβάσει έστω λίγες σελίδες από τήν αναλογία τού όντος τού  Εrich Przywara
μπορεί εύκολα νά καταλάβει ότι τό παλληκαράκι παπαγαλίζει τά προτεσταντικά θεολογικά δεδομένα καί επαναλαμβάνει τίς κατηγορίες τής στοχαστικής άς πούμε θεολογίας εναντίον τών Ελλήνων. Είναι ξεκάθαρο επίσης τό πάτημα πού πρόσφεραν αποτειχισμένοι καί παλαιοημερολογίτες, τήν υπέρτατη δικαιολογία, γιά τήν κατάργηση τής ορθοδόξου εκκλησίας πού προγραμματίζεται. Είναι μιά καλή έκθεση τής συγχρόνου αιρέσεως η οποία δέν είναι παναίρεση αλλά μιά νέα σκοτεινή σελίδα η οποία πρέπει νά αντιμετωπιστεί μέ μεγαλύτερη ευθύνη. Καί τά παλληκαράκια αυτά είναι χριστιανοί;; Φαναριώτες χριστιανοί;; Είναι ιστορικό ανέκδοτο.
 "ο φόβος μπροστά στο Πνεύμαη άρνηση της διάστασής του ως creator Spiritus, το Σώμα του Χριστού είτε αυξάνεται, αναπτύσσεται, είτε δεν είναι Σώμα. Αυτή την αύξηση, αυτό το Novum του Πνεύματος τρέμουν οι ανά την οικουμένη κήρυκες του μίσους και του σκότους "
ΟΛΗ Η ΑΙΡΕΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. Η ταύτιση τού δημιουργικού Πνεύματος μέ τό Αγιο Πνεύμα καί η Ταύτιση τού Καινού ανθρώπου καί τής καινής δημιουργίας πού είναι η εκκλησία μέ τήν κατηγορία τού ΝΕΟΥ, τού μέλλοντος.Μέ τήν εσχατολογία τής νέας εκκλησιολογίας, όπως τήν επιβάλλει ο Ζηζιούλας. Remembering the future. Oι σύγχρονοι αντιοικουμενιστές καί τά αντιαιρετικά τους γραφεία ερμήνευσαν τόν φόβο μπρός στό πνεύμα σάν φόβο μπρός στό πνεύμα τού κόσμου. Μέ τόν ίδιο τρόπο μέ τόν οποίο ερμηνεύουν τήν εκκοσμίκευση σάν κοσμικό φρόνημα. Τό  creator Spiritus, είναι η τρίτη εποχή τής οικονομίας τού Αγίου Πνεύματος όπως τήν πρωτοδίδαξε ο Ιωακείμ ντά Φιόρε. Καί όπως τήν καταγγέλουμε εδώ καί καιρό. Δυστυχώς αυτή τήν στιγμή πνιγόμαστε όλοι μας στό βούρκο τής ημιμάθειας καί τής ευκολίας καί τής αδιαφορίας.


  Ο "ορθόδοξος θεολόγος" Γιώργος Βλαντής είναι Διευθυντής (Geschäftsführer) του Συμβουλίου των Χριστιανικών Εκκλησιών της Βαυαρίας (ACK Bayern) και επιστημονικός συνεργάτης της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου!Τίποτα τυχαιο εε;;

Η προτεσταντική  ανάλυση του κατά τα άλλα ορθόδοξου επιστήμονα! εδω

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι λέει για κλούβια αυγά ο κύριος !

Ανώνυμος είπε...

Όλα τά λεφτά !


΄΄ Eδω που τα λεμε με το αρθρο του ο εκ Βαυαριας Βλαντης μας κολλησε στον τοιχο ολους τους αντιοικουμενιστες πασης φυσεως . ΓΟΧ , αποτειχισμενους και λοιπους . Γιατι η μεν πρωτη κατηγορια του οτι προτιμουμε το πεζοδρομιο απο τον δρομο απαντιεται . Στο δρομο μπορει να σε κοψει αυτοκινητο , ασε που σε καποια πεζοδρομια εχει και υποστεγο οποτε δεν τρως και τη βροχη . Η αλλη του ομως κατηγορια οτι εχουμε πνευματολογικη εκκρεμοτητα στην εξκλουβιστικη εκκλησιολογια μου εκοψε τα υπατα . Μιλαμε μου φυγαν ψιλα και χοντρα . Διοτι κυριε με τι μουτρα θα βγουμε στην κενωνια απαξ και εχουμε πνευματολογικη εκκρεμοτητα εξκλουβιστικης εκκλησιολογιας . Ουτε για μπανι στο μπαξε τσιφλικι δεν πας . Ουτε σε κτηματομεσιτη να νοικιασεις ημιυπογειο στην κασσανδρου . Ουτε συνοικεσιο με κουτσοκουλοστραβη δεν κανεις . Ακομη και ο μαναβης στη λαικη θα σε πει . Ψιτ κυριος που πας με πνευματολογικη εκκρεμοτητα στην εξκλουβιστικη εκκλησιολογια . Αστα να παν δηλαδη . Και για να πουμε τη μαυρη αληθεια ο κυριος Βλαντης εκει στη Βαυαρια αδικειται στην εκκλησιαστικη του θεση .Με τετοιο ματι γαριδα να δει οτι αυτο το πνευματολογικο ελλειμα ειναι και προδηλο επρεπε το 2013 οταν εφυγε ο Χαυνκες αυτος να αναλαβει την Μπαγερν . Οχι δωσαν ενα καρο ευρω στον Γκουαρντιολα και ενα τελικο δεν τους πηγε . Ενω ο συγκεκριμενος με τετοιο ματι 2 τσαμπιονς ληγκ μες στο νερο . Και για να πουμε και και το αλλο αυτη η κατηγορια ξεπερνα και αυτες του παλιου ΚΚΕ . Καθοτι ειχαν διαγραψει κοσμο και κοσμα με κατηγοριες οπως σεχταριστης , ρεφορμιστης , ρεβιζιονιστης , λικβινταριστης αλλα εξκλουκτιβιστη ποτε κανεναν . Ουτε ο Πεχτασιδης στο Μπουλκες δεν θα το σκεφτοταν . Τωρα δεν μενει παρα να ακουσουμε εμεις οι αθλιοι εξκλουκτιβιστες και μια καπως πιο κλασικη πατριαρχικη αρα απο τον Πρωτο πχ να εχουμε την λεπρα του Γεζη και το ελκος του Ιωβ και οταν αλιωτοι και τυμπανιαιοι θα περφερομαστε στον Αδη να μας ρωταν οι λοιποι αφορεσμενοι Λασκαρατος , Σωτηροπουλος κλπ . Βρε τι καταρα σας εριξε ο πολυχρονεμενος Πρωτος του Φαναριου και ειστε χειροτερα και απο μας . Και να απανταμε . Την χειροτερη . Οτι εχουμε πνευματολογικη εκκρεμοτητα στην εξκλουβιστικη εκκλησιολογια και μαλιστα προδηλα . Αυτα που λες Αμεθυστε . Μας κολλησε στον τοιχο εμας τους εξκλουκτιβιστας . ΑΜ΄΄

Ανώνυμος είπε...

Κλούβιο είναι τό κεφάλι σου ρέ !

Ανώνυμος είπε...

Τρελογιάννη μ' κάντο θέμα τό παραπάνω σχόλιο του ΑΜ Τέτοια μαργαριτάρια δέν τά αφήνουν νά πάνε χαμένα στη χοάνη του διαδικτύου Ζωγράφισε ο τύπος :



΄΄ Ψιτ κυριος που πας με πνευματολογικη εκκρεμοτητα στην εξκλουβιστικη εκκλησιολογια !΄΄