Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η Ιερά Μονή Χρυσοπηγής Χανίων Κρήτης προπαγανδίζει τόν ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ;;;


Αφελής ερώτηση ,η συμμετοχή τής Ηγουμένης Θεοξένης Μοναχής είναι τυχαία στην Σύνοδο;;

Πάρτε ένα υπογλώσσιο και συνεχίστε  την ανάγνωση εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ο άγιος Μάρκος ο Ευγενικός πήγε στην "σύνοδο" δεν έγινε προδότης αλλά ομολόγησε...
έτσι όπως κάνουμε δεν βοηθάμε την κατάσταση... έναν πανικό σπέρνουμε
δεν είμαι υπέρ αυτής της συνόδου που προσπαθεί να γίνει... αλλά ούτε της υστερίας
Έχετε την εντύπωση ότι το Καράβι του Θεού το σώζετε εσείς προσωπικά ή ο Θεός;

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλό μου εννοείτε ότι το καράβι της εκκλησίας το σώζει ο θεός αυτός τελικά σφραγίζει τα όσα κάνουμε και ορίζει την ιστορία,

ΟΜΩΣ
έτσι που το τοποθετείς μας παροτρύνεις να καθίσουμε απλοί θεατές στον βιασμό της παράδοσης μας και στην σπίλωση του αγίου Του ονοματος! εάν οι άγιοι που πολέμησαν με σφοδρότητα τις αιρέσεις και την πλάνη σιωπούσαν σκεπτόμενοι όπως εσύ τώρα ούτε τον πλούτο των συγκραμάτων τους θα είχαμε και ίσως να είχαμε φραγκέψει!
Πιστεύουμε είναι η εποχή να είμαστε ξεκάθαροι και στο τι πιστεύουμε και στο τι λέμε, εάν χρειάζεται δε να φωνάζουμε υπερασπιζόμενοι όχι τον θεό αλλά την πίστη των πατέρων μας αυτά που κληρονομήσαμε ..
Πρέπει να είναι εθελοτυφλεί κάποιος στο να μην βλέπει ότι οι αξιόλογοι επίσκοποι που έχουν θεολογικό υπόβαθρο και παιδεία και μπορούν να ομιλήσουν για την παράδοση μας είναι στο περιθώριο ,αυτό δεν σε προβληματίζει;

Πως οι καημένοι οι ετερόδοξοι θα βοηθηθούν ,όταν υπάρχουν μητροπόλεις στο εξωτερικό που εμποδίζουν να γίνουν ορθόδοξοι αδελφοί που αναζητούν το φως!

Τέτοιο «διάλογο» έκανε ο άγιος Μάρκος ο ευγενικός που επικαλείσαι;
Για διάβασε λίγο τα ιστορικά της εποχής ή τι έλεγε ο άγιος για τους Φράγκους; Καμιά σχέση με την «εμπαθή διεστραμμένη αγαπολογια» των σημερινών φαναριωτών και των υποστηρικτών τους

Δεν είμαστε κατά του διαλόγου ποιου διαλόγου όμως;
Ο θεός να φωτίσει!

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΝ Η ΜΟΝΑΧΗ ΑΥΤΉ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ; ΑΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ;
ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι τυχαία η συγκυρία παράλληλης πορείας πολιτειακών και εκκλησιαστικών πραγμάτων; Δηλαδή σύμφωνο ομοφυλόφιλων, αντιρατσιστικός νόμος για φίμωση των χριστιανών, οικονομική κρίση και πληθυσμιακή αλλοίωση, επερχόμενη ηλεκτρονική κάρτα, αποχριστιανοποίηση με κατάργηση μαθήματος θρησκευτικών προσευχής εκκλησιασμού.. αυτά σε παράλληλη τροχιά με προσεχή αναγνώριση αιρέσεων ως "χριστιανικού κόσμου"; Oι ψευδομάρτυρες της Σκοπιάς αυτοαποκαλούνται "Χριστιανοί, μάρτυρες του Ιεχωβά" και λένε τον Θεό μας κτίσμα! Μια δαιμονική αίρεση που αρνείται την ύπαρξη ψυχής παράδεισου και κόλασης!Γεμάτη βλασφημίες για τον Κύριο την Παναγία μας και τους Αγίους όπως όλες οι αιρέσεις!
Τα γεγονότα που εκτυλίσονται σε πνευματικό επίπεδο είναι φοβερά. Εμείς περιμένουμε να δούμε άλλου τύπου πράγματα όπως τα περιγράφει η προτεσταντική εσχατολογία. Αλλά όσα περιγράφει η Αποκάλυψη για πτώση αστέρων κτλ.. είναι κυρίως πνευματικά. Σημαίνουν ότι θα πλανηθούν ει δυνατόν και οι εκλεκτοί. Είναι η μεγάλη αποστασία. Γι΄αυτό ο Κύριος είπε ότι θα είναι "ωσπερ αι ημέραι του Νώε" ως γαρ ησαν εν ταις ημεραις ταις προ του κατακλυσμου τρωγοντες και πινοντες.. αχρι ης ημερας εισηλθεν νωε εις την κιβωτον και ΟΥΚ ΕΓΝΩΣΑΝ εως ηλθεν ο κατακλυσμος και ηρεν απαντας..
ΟΥΚ ΕΓΝΩΣΑΝ.. Δεν κατάλαβαν.. Τα γεγονότα είναι κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

2.47

Πρέπει να πάνε όλοι στην Σύνοδο και να δώσουν Ορθόδοξη μαρτυρία. ΟΛΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός μαρτυρεί για την Ορθοδοξία με το Άγιο Φως! Υπάρχει ακόμα η αλήθεια παρά τον λυσσαλέο πόλεμο!