Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Άχ παπούλη ...


Ο μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ βάζει τις φωνές ..σε γυναίκες που κουτσομπολεύουν εν ώρα Θ.λειτουργίας. Μάλιστα, απευθυνόμενος σε αυτές, είπε ότι «κουτσομπολεύουν σαν κατίνες» και τις κάλεσε να βγουν εκτός του ιερού ναού όπου τελούνταν η λειτουργία…

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν κουτσομπολεύουν οι γυναίκες σε ώρα θείας λειτουργίας κάποια μεγάλη σκασίλα θα έχουνε.
Ευτυχώς που οι άντρες ή οι παπάδες, και οι λοιπές ...στρατιωτικές δυνάμεις, δεν κουτσομπολεύουν ποτέ!
;-)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το σωστό είναι να συναισθανόμαστε τι τελείται εκείνη την ώρα. Αλλιώς ας πάμε στην καφετέρια και ας κουτσομπολέψουμε όσο θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν σκασίλα, κακή συνήθεια έχουν ορισμένοι-ες και το κάνουν συνέχεια.. Ας πάνε έξω να τα πουν με την ησυχία τους. Απλά ο πάτερ θα μπορούσε να το πει λίγο πιο διακριτικά για να συναισθανθούν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τις έκανε ! Μήπως θα μπορούσε νά τους πεί νά μήν μουρμουράνε την ψαλμωδία στό αυτί του άλλου ;

Ανώνυμος είπε...

Ένας λόγος αγάπης μετακινεί βουνά αν είναι όντως τέτοιος. Αυτός είναι ο τρόπος για όλα. Ενας ιερέας αν έχει την χάρη του αγίου πνμέυματος, γιατί μπορεί να μην την έχει κιόλας, τότε δεν χρειάζεται να πετάξει κανέναν έξω. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους αγκαλιάσει όπως ο πατέρας τα παιδιά του. Πως; ένας λόγος αγάπης που πάει καρφί στην καρδιά αρκεί.
Απλά πράγματα. Ο Κύριος έχει δώσει όλα τα εφόδια κι όλους τους τρόπους.
Μην ξεχνάμε όμως ότι κι οι ιερείς άνθρωποι είναι σαν και όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 4:02
οπως τα λέει είναι...όλοι είμαστε πολυ αδύνατοι. Γι αυτό προσπαθούμε να συναισθανόμαστε τις αμαρτίες μας και αγωνιζόμαστε να παραμείνουμε Ομολογιακά, Ορθόδοξοι. Σε λίγο, στην Ελλάδα οι άνθρωποι δεν θα αγωνίζονται ούτε για την Ορθότητα της Ομολογίας. Αλλά...αν παπικοί και προτεστάντες είναι όλοι το ίδιο όπως μας λένε, γιατί να μην επιλέξουμε ως αρχηγό μας τον πάπα, που έχει και μεγαλύτερη εγκόσμια δύναμη;

Ανώνυμος είπε...

Δέν συμφωνώ μέ τό πνεύμα των σχολίων Μπορεί η αμεσότητα καί ευθύτητα ενός ελέγχου να έχει καί νά μεταδίδει αγάπη καί αντίθετα η ψευτιά μιάς επίπλαστης ευγένειας νά είναι αποκρουστική καί μεστή δόλου Ουσιαστικά υποτιμούν τον λαό όταν τόν κολακεύουν καί του μοιράζουν καραμέλες ,μέ ένα γλυκερό ύφος που σου προκαλέι αηδία Τά έχουμε βαρεθεί πλέον τά υποκριτικά χαμόγελα !