Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Προσκύνημα στο Μεσολόγγι από τους Ρώσους «Λύκους της Νύχτας»

Οι «Λύκοι της Νύχτας « της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μότο τουρισμού πραγματοποιούν προσκυνηματικό ταξίδι στην Ελλάδα αφιερωμένο στην χιλιετία του Ρωσικού μοναχισμού στο Άγιον Όρος.
Στο Μεσολόγγι έφτασε χθες το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας των Λύκων της Νύχτας οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Κήπο Των Ηρώων όπου προσκύνησαν και ξεναγήθηκαν από τον κ.Κώστα Σιάμο ,τον κ.Φάνη Μπούτη και άλλα μέλη του συλλόγου Αθανάσιος Ραζή-Κότσικας.
Στην συνέχεια προσκύνησαν στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και πρόσφεραν εικόνα του Αγίου Σέργιου προστάτη των μαθητών και των σπουδαστών. Την εικόνα παρέλαβε ο πατήρ Κωνσταντίνος ο οποίος έδωσε αναμνηστικό σε όλους την εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνα.
Ο σύλλογος Αθανάσιος Ραζή Κότσικας πρόσφερε ένα Σταυρό φτιαγμένο από αλάτι και στην συνέχεια συνόδεψε την ομάδα στην πινακοθήκη στην κεντρική πλατεία της πόλης του Μεσολογγίου.
Οι Λύκοι της Νύχτας θα συνεχίσουν το προσκυνηματικό ταξίδι τους στα Μετέωρα και από εκεί στο Άγιο Όρος όπου ήδη βρίσκονται και άλλα μέλη της ομάδας.
1russian_messolonghi_onairnews.jpg
2russian_messolonghi_onairnews.jpg
7russian_messolonghi_onairnews.jpg
10russian_messolonghi_onairnews.jpg
14russian_messolonghi_onairnews.jpg
17russian_messolonghi_onairnews.jpg
22russian_messolonghi_onairnews.jpg
27russian_messolonghi_onairnews.jpg
29russian_messolonghi_onairnews.jpg
32russian_messolonghi_onairnews.jpg
34russian_messolonghi_onairnews.jpg
36russian_messolonghi_onairnews.jpg
39russian_messolonghi_onairnews.jpg
42russian_messolonghi_onairnews.jpg
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: