Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Κύπρος: Οι «εναλλακτικοί» υποψήφιοι!

Αύριο πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου στη Κύπρο και τη Κυριακή οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν του 56 νέους βουλευτές. Αυτή την φορά τα social media αποτέλεσαν το κύριο «εργαλείο» προβολής των υποψηφίων. Δυο εξ αυτών ξεχώρισαν για τον τρόπο που επέλεξαν να προβάλλουν την υποψηφιότητα τους κατορθώνοντας να κάνουν χιλιάδες πολίτες να σχολιάσουν την πολιτική τους πρόταση.  

Ο Παναγιώτης Λάκης Κασάπης, εκπαιδευτικός και υποψήφιος βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, ανήρτησε ένα βίντεο που πολλοί το είδαν και λίγοι το κατάλαβαν.

 Ο ίδιος ο υποψήφιος εξηγεί όσα οι πολίτες δεν μπόρεσαν να καταλάβουν γράφοντας: «Σ'αυτό το trailer ο καλλιτέχνης είχε το ελεύθερο να εκφραστεί, να δημιουργήσει χωρίς περιορισμούς πάντα μέσα στα πλαίσια του τρίπτυχου ΑΡΕΤΗ ΗΘΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Υ.Γ "Όπως απο τη σκουριά ο σίδηρος έτσι και οι φθονεροί απ'το χαρακτήρα τους κατατρώγονται." Αντισθένης». Με συγκατάβαση αντιμετώπισε και τα σχόλια για την εμφάνιση του: «Θα ήταν προτιμότερο να είχε ασκηθεί κριτική στο περιεχόμενο των απόψεων που εκφράζω...ειρωνικά σχόλια τύπου σακάκι και μαλλί η ότι το παίζω Τσίπρας και Podemos απλά καλοδεχούμενα....»

Την κοινή γνώμη απασχόλησε και ο υποψήφιος βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος ΕΔΕΚ, Σταύρος Χατζησάββας, ο οποίος είναι τραγουδιστής. Επέλεξε να ζητήσει την ψήφο των πολιτών «μελωδικά» σε μία από τις συνεντεύξεις του.
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο πρώτος "εναλλακτικός" δεν μου "πολυαρέσει". Φαίνεται λίγο της "εναλλακτικής"... με το μαλλί και το σκισμένο τζιν.. Εκτός αν μόνο φαίνεται (δεν παίρνουμε και όρκο)..