Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η κλήση του Ρώσου Spetsnaz Alexander Prokhorenko για να τον... βομβαρδίσει η ρωσική Αεροπορία!

At Alexander in the family a lot of military and he always wanted to be.των Θεόφραστου Ανδρεόπουλου και Βασίλη Καπούλα
Δέος προκαλούν οι τελευταίοι διάλογοι του ηρωικού  Ρώσου αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων Spetsnaz Alexander Prokhorenko που σκοτώθηκε στην Παλμύρα και δημοσιεύει σήμερα το pronews, ο οποίος επέλεξε να πεθάνει με τιμή για να μην σκυλευθεί και διαποπεμφθεί η σορός του από τους ισλαμιστές,oι οποίοι τον είχαν περικυκλώσει την στιγμή που τελείωναν τα πυρομαχικά του,αιτούμενος από την ρωσική Αεροπορία να βομβαρδίσει ανηλεώς στις συντεταγμένες που βρίσκονταν ο ίδιος ώστε να πάρει μαζί του στον "άλλο κόσμο" τους επίδοξους δολοφόνους του.
Δεν αυτοπυροβολήθηκε όπως είχε διαρεύσει στην αρχή αλλά όταν του εξαντλήθηκαν τα πυρομαχικά και διαπίστωσε πως είχε περικυκλωθεί κάλεσε τα ρωσικά μαχητικά να βομβαρδίσουν τη θέση του δίνοντας τις συντεταγμένες που είχε εγκλωβιστεί και έσπειρε το θάνατο σε εκατοντάδες ισλαμιστές.   
Όπως έγινε γνωστό απογειώθηκαν από την νότια Ρωσία Su-34 με εναέριο ανεφοδιασμό από Il-78 μαζί με στρατηγικά βομβαρδιστικά Τu-22 που συνέδραμαν στις επιδρομές.  
"Ο Ρώσος αξιωματικός διεξήγαγε επιχειρήσεις στην Παλμύρα για μια εβδομάδα ανιχνεύοντας τους πιο σημαντικούς στόχους του ISIS και παρείχε τις συντεταγμένες για τα ρωσικά μαχητικά" ανέφερε στρατιωτική πηγή από την βάση Khmeimim στο Interfax.   
"Ο αξιωματικός πέθανε σαν ήρωας καλώντας τα ρωσικά μαχητικά να διεξάγουν επιδρομές κυριολεκτικά πάνω του αφού είχε περικυκλωθεί από τους τρομοκράτες" τόνισε.   
Alexander Prokhorenko died heroically, causing the brunt.
Father Alexander (pictured right) also wore a military uniform.
Με τον πατέρα του
Alexander Prokhorenko the Russian 'Rambo'

Alexander and his wife Catherine.
Με την πολυαγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα η οποία περιμένει το παιδί του που δεν θα γνωρίσει ποτέ τον ήρωα πατέρα του.
Ακολουθεί το βίντεο από τον γάμο του με την Κατερίνα:

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: