Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

WSJ: Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεθοδεύουν τον εγκλωβισμό προσφύγων στην Ελλάδα


Ανώτεροι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υιοθετούν τη μέχρι τώρα θέση-ταμπού να αποκόψουν τη μεταναστευτική οδό στην Ελλάδα, κάτι που αντιλαμβάνονται ότι θα προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση στη χώρα, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.
Το αποκαλούμενο "Plan B", το οποίο μέχρι τώρα κυκλοφορούσε μόνο ανάμεσα σε λαϊκιστές ηγέτες, αποτελεί σημάδι ταχείας εξασθένισης της εμπιστοσύνης των χωρών της ΕΕ στις πολιτικές αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης -ιδιαίτερα εκείνες της Angela Merkel - εκτιμά η εφημερίδα.
Μερικοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θεωρούν πλέον τη σύνοδο κορυφής της 7ης Μαΐου, όπου θα συμμετάσχει και η Τουρκία, ως τελευταίο όριο της μέχρι τώρα υπάρχουσας πολιτικής, προτού καταστεί επιτακτικό να σταματήσουν τις προσφυγικές ροές προς τον ευρωπαϊκό βορά και να επισπεύσουν την αποστολή βοήθειας στην Ελλάδα για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
«Η Ελλάδα ίσως δεν είναι και το χειρότερο μέρος για να συμβεί μια ανθρωπιστική κρίση για μερικούς μήνες», δήλωσε στην εφημερίδα Ευρωπαίος αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται, υποστηρίζοντας ότι ο πληθυσμός της χώρας υπήρξε πιο φιλικός στους πρόσφυγες από ό,τι σε άλλες χώρες των Βαλκανίων

Για τη συνέχεια Liberal


Kανείς δεν αναφέρει ούτε λέξη για τις πόλεις που οικοδομούνται και ελάχιστοι βάζουν τις ανακοινώσεις-κραυγές αγωνίας των δήμων Κιλκίς και Γιαννιτσών. Είναι πολλά τα λεφτά, όντως, στην υπόθεση αυτή. 
Οπως αναφέρει η αμερικανική Wall Street Journal η ΕΕ συγκεντρώνει περισσότερα κονδύλια για να δωθούν στην Ελλάδα, με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ να έχει ήδη προσφέρει 500 εκατ. ευρώ στον Α.Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στην Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό. 
Τώρα η κυβέρνηση φροντίζει να διαρρέει πληροφορίες για 100.000 παράνομους μετανάστες προκειμένου να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τον επερχόμενο εφιάλτη. Οπως όταν μιλούσε για 10.000 και μετά για 50.000 όταν ξέρουν άριστα ότι έρχονται πάνω από 500.000 για να μείνουν στην Ελλάδα. 
Σε εφαρμογή του σχεδίου Β για το λαθρομεταναστευτικό-προσφυγικό έχει προχωρήσει η ΕΕ σύμφωνα με το οποίο απλά "ξερά" και "στεγνά" οι "φίλοι" μας, "σύμμαχοί" μας και "εταίροι" μας Ευρωπαίοι θα εγκλωβίσουν όλους τους ταλαίπωρους του πλανήτη στην Ελλάδα καθώς θεωρούν ότι θα είναι πιο διαχειρίσιμη η κρίση από ό,τι να αποκλειστούν στις φτωχότερες χώρες των Βαλκανίων! 
Η Ε.Ε. αλλά και τα υπόλοιπα κράτη της Βαλκανικής Χερσονήσου έχουν λάβει τις αποφάσεις τους:
Κλειστά σύνορα για να μην υπάρξει πληθυσμιακή αλλοίωση των χωρών και μετατροπή της Ελλάδας σε μόνιμο σταθμό εγκατάστασης. Από εκεί συγκεκριμένες χώρες της Ε.Ε. θα παίρνουν μόνο ένα ελάχιστο αριθμό μουσουλμάνων αλλά σε απόλυτα ελεγχόμενη βάση.
Επιπρόσθετα η Ε.Ε. θα προσφέρει 500 εκατ. € σε πρώτη φάση έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί η ανέγερση των πόλεων.
Ο σχεδιασμός αυτός φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνη και την κυβέρνηση η οποία δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε αποτροπή εισόδων αλλοδαπών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αυτοί είναι οι δαίμονες συριζαίοι και το έγκλημα που κάνουν στην Ελλάδα …την τελοιώνουν!
Προφανώς όταν αυτό γίνει "αποδεκτό" από την ελληνική κοινωνία τότε θα υπάρξει και "ξαφνική" αποδέσμευση της αξιολόγησης.

 Τουλαχιστον μαθαμε πως στηνονται οι δουλειες απο τα αφεντικα και τα ντοπια δουλικα τους.
μαθαμε οτι ποτε αυτο που φαινεται δεν ειναι η πραγματικοτητα. Μαθαμε δηλαδη οτι ειμαστε θεατες σε ενα θεατρο.
Μαθαμε οτι η πραγματικοτητα αποκαλυπτεται στον λογαριασμο που ερχεται στο τελος της παραστασης.
Μαθαμε οτι οι περισσοτεροι θεατες ειναι εντελως ηλιθιοι και παιρνουν στο λαιμο τους ολοκληρη την αιθουσα.
Μαθαμε οτι ο σκηνοθετης δεν εμφανιζεται ποτε. Μονο το τσουρμο των παλιατσων βλεπουμε, που κτυπιεται στην σκηνη φωναζοντας ποσο μας αγαπαει.
Μαθαμε οτι δεν υπαρχει ελπιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: