Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Επιτέλους.

Η αδελφότητα "Ο Μέγας Βασίλειος" (του ΣΩΤΗΡΑ), ανέλαβε ΔΡΑΣΗ !!! Καμαρώστε ...

Επί τέλους, η γνωστή (συντηρητική) αδελφότητα "Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" (σχετίζεται με την αδελφότητα του Σωτήρα)  έστω και καθυστερημένα ΜΙΛΗΣΕ και κυρίως, ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ!
  • Όχι, για τους ισλαμιστές που κατακλύζουν την Ευρώπη και απειλούν να την αλλοιώσουν φυλετικά, εθνολογικά, θρησκευτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά. 
  • Ούτε πήγε έξω από κάποιο πολυκατάστημα για να διαμαρτυρηθεί για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής 
  • Ούτε στο gay pride πήγαν να διαδηλώσουν (μέχρι και η συγκέντρωση στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, πέρσι δεν έγινε και περιορίστηκε μόνον σε αγρυπνία, υπό την "ευλογία" φυσικά "του "Ανθίμου").
  • Ούτε για τους προδότες που υποθήκευσαν μέχρι το μεδούλι την πατρίδα μας και την γέμισαν με ανέργους και μας πίνουν το μεδούλι με χαράτσια και προκαταβολικούς φόρους και οδήγησαν τόσους Έλληνες στην αυτοκτονία βγήκαν ποτέ να διαμαρτυρηθούν.
  • Ούτε τέλος για την αχρήματη κοινωνία και τις υποχρεωτικές συναλλαγές με κάρτα και το νέο περιουσιολόγιο και την νέα ταυτότητα.
  • Ούτε φυσικά για τον Οικουμενισμό και την δεσποτοκρατία. Είμαστε ευυπόληπτοι πολίτες. Δεν είναι καιρός να παίζουμε το κεφάλι μας κορώνα-γράμματα..Πειράματα θα κάνουμε με την αντοχή του "Σουλτάνου" και των "Πασάδων"; Βλέπεις τι παθαίνουν όσοι ελάχιστοι θεολόγοι ή ιερείς τολμούν και ελέγχουν τις παραβιάσεις των ιερών κανόνων; "Μαύρο φίδι που τους έφαγε". Δεν είναι καιρός για παλικαριές.
Τίποτε από όλα αυτά λοιπόν δεν αποτέλεσαν αφορμή για δράση.

Η αδελφότητα του Μεγάλου Βασιλείου όμως, αποφάσισε να μαζέψει "τρόφιμα για τους πρόσφυγες
(όταν γράφουν "πρόσφυγες" εννοούν τους λαθρομετανάστες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέους άντρες, από κάθε γωνιά της Αφρικής, της Ασίας κλπ)
Έβγαλαν λοιπόν αφίσα
και μας ζητάνε να δώσουμε (στην Αθήνα):
Αδιάβροχα, Μπουφάν, Κάλτσες, Κουβέρτες Fleece, Ζακέτες, Πετσέτες, Εσώρουχα, Κονσέρβες, Σταφίδες, Παστέλια, Μπισκότα, Κράκερς, Φρυγανιές, Φάρμακα, Depon, Panadol, Καραμέλες για το λαιμό, Ελαστικούς επίδεσμους, Οδοντόκρεμες – Οδοντόβουρτσες, Σαπούνι πλάκα, Χαρτομάντηλα. Μωρομάντηλα, Χαρτί κουζίνας, Σακούλες σκουπιδιών  για τους "πρόσφυγες"!
Σχετίζουν μάλιστα τον Ιησού Χριστό (που κατέφυγε προσωρινά και για ελάχιστο χρονικό διάστημα στην Αίγυπτο) με τους ισλαμιστές που συρρέουν ανεξέλεγκτα από την Τουρκία, μια χώρα όπου ΔΕΝ υπάρχει εμπόλεμη κατάσταση, συνεπώς έχουν ασφάλεια και δεν χρειάζεται να έρθουν στην Ευρώπη. Οι υποτιθέμενοι "πρόσφυγες" απαιτούν μάλιστα να επιλέξουν την χώρα όπου θα εγκατασταθούν ενώ αποτελούν τον "δούρειο Ίππο" άλωσης της Ευρώπης.
πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχη η ανάρτηση του ιστολογίου ΠΑΙΔΑΓΩΓΟς ιδιαίτερα η παρατήρησή τους οτι παρέλειψαν νά εφοδιάσουν τους εισβολείς μετανάστες μέ προφυλακτικά για τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες πού τις ασκούν μέ τρόπο βίαιο, ορμητικό καί θανατηφόρο Τώρα τί σχέση έχει ο Χριστος πρόσφυγας μέ τους βάρβαρους εισβολείς καί τά νεοεποχίτικα αφεντικά τους !Ο Χριστός πρόσφυγας επλήρωνε τό σχέδιο της οικονομίας του Θεου καί αυτοί εκληρώνουν τό νεοεποχίτικο σχέδιο του αντιχρίστου Οι καλές μας θεούσες του ΣΩΤΗΡΑ βλέπουν αυτά τά δύο πράγματα νά ταυτίζονται ;

Ανώνυμος είπε...

Δύο γρήγορες σκέψεις:
α) κάνει κάποιος 100 καλά και τονίζουμε το 1, κάνει και 2 κακά και τονίζουμε το 1. Αυτό είναι στα όρια της εμπάθειας όταν γίνεται από ιδεοληψίες. Ο ρόλος του ΣΩΤΗΡΑ είναι κατεξοχήν θετικός και πνευματικός σε μία τόσο δύσκολη εποχή. Απόδειξη ότι βάλλεται απ' όλες τις πλευρές.
β) Αγαπητέ τρελλογιάννη, πριν αναδημοσιεύσεις κάτι από τον Παιδαγωγό, φρόντισες να μάθεις αν είναι κάποιος από πίσω ή πλήρης ομάδα; Αν παραδείγματος χάρη ο παιδαγωγός αυτός είναι επιτυχημένος ή παταγωδώς αποτυχημένος μαθηματικός-πληροφορικός που έφυγε κακείν-καώς από λύκεια για να πάει σε δημοτικά περνώντας από κομματικά γραφεία της Χρυσής Αυγής; Αν η προηγούμενη ζωή του, δίνει το παραμικρό δικαίωμα να σχολιάζει τόσο ελεγκτικά τους άλλους;
Αν όχι, ρωτήστε και κάποιον Θεσσαλονικιό που γνωρίζει...

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δεν κατανοούμε γιατί προσπαθείς να απομιωσεις τον «παιδαγωγό» ,δεν συμμεριζόμαστε όλα όσα γράφει ο παιδαγωγός ,ωστόσο για το συγκεκριμένο θέμα οι του «σωτήρος» έχουν πέσει στην παγιδα των παγκοσμιοποιητών και των τσιρακιών του Σόρος προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον εποικισμό με θεολογικό τρόπο απίστευτο δεν είναι; Αν αυτό δεν το βλέπεις ,τι σου φταίει ο παιδαγωγός…

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, μέ όλη μου την αγάπη τί θά πεί επιτυχημένος καί τί αποτυχηνένος, πάψ'τε νά έχετε τέτοια κοσμικά κριτήρια για τους ανθρώπους που είναι αντίθετα μέ τό χριστιανικό ήθος Είναι γνωστό οτι μεγάλο ρόλο παίζουν στόν ΣΩΤΗΡΑ τα κριτήρια του κοινωνικού status καί έτσι εξηγείται η άρνησή τους νά αυτοεξευτελιστούν καί νά αναλάβουν τόν ονειδισμό της ομολογίας του Χριστού Δέν θά πρέπει νά τρέφουμε τόσο μεγάλη αυτάρκεια στην σεμνή περιβολή καί μόνο- χωρις νά την απαξιώνω Θά πρέπει νά τό συνειδητοποιήσετε οτι κάτι δέν πάει καλά μέ τον ΣΩΤΗΡΑ στό οντολογικό επίπεδο, εξ'ού καί τά ανέκφραστα πρόσωπα που προδίδουν ανθρώπους ανεκπλήρωτους Οι αντιφάσεις που τους δημιουργεί η χειραγώγησή τους --αλήθεια από ποιόν χειραγωγούνται τόσο ισοπεδωτικά γιά την ανθρώπινη προσωπικότητα - νομίζετε δέν έχει εναν αντίκτυπο στήν οντολογία του προσώπου ; Γιά ποιό λόγο θά πρέπει ο τρελογιάννης νά κάνει μία έρευνα για τά προσωπικά του ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΎ ,σέ τί μας αφορούν ; Επιτυχημενος άνθρωπος μέ τά χριστιανικά κριτήρια είναι ο άνθρωπος της αρετής
Για νά μήν αδικούμε μόνο τον ΣΩΤΗΡΑ η ένταξη του αφιερωμένου ανθρώπου σέ ομάδες είτε αυτο λέγεται μοναστήρι είτε αδελφότητα θά πρέπει νά είναι βοηθητικό του ανθρώπου για την άσκηση των αρετών καί όχι τό αντίθετο Φαινεται τελικά οτι τά όρια της υπακοής απο την καταδυνάστευση είναι δυσδιάκριτα Τά ιδια παράπονα θά μπορούσε κανείς νά εκφράσει ως προς τό θέμα της ομολογίας καί από τά άλλα εκκλησιαστικά μορφώματα μέ τήν διαφορά ,οτι θά περιμέναμε από τον ΣΩΤΗΡΑ που ούτως ή άλλως κινούνται μέσα στόν κόσμο μία διαφορετική στάση καί όχι αυτή της αποστασιοποιήσεως Καλά που ζουν οι άνθρωποι στόν Άρη καί προφασίζονται άγνοια ;