Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τέτοια τύφλωση;

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΠΟΥΜΗΣ ΚΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΣΙΑ
 
Του θεολόγου Ανδρέα Κυριακού

Μ’ ένα πυκνογραμμένο κείμενο δεκάδων σελίδων, στη “Ρομφαία”, που κουράζει το μέσο αναγνώστη, ο ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ Π. Μπούμης ξεσπαθώνει αναφανδόν και «γυμνή τη κεφαλή»  υπέρ του Οικουμενισμού. 

Ασχολείται συγκεκριμένα με τη Β΄ Επιστολή Ιωάννου για να … στηρίξει τα οικουμενιστικά τερτίπια. Με απλά λόγια θέλει να μας πει ότι: οι «δύο αδελφές» που αναφέρονται στην ανωτέρω Επιστολή δεν είναι παρά η «Εκκλησία της Ανατολής και η Εκκλησία της Δύσεως». 

Με τον όρο «Εκκλησία της Δύσεως» εννοεί τον εκπεσόντα της αληθείας Παπισμό. Βλέπει μάλιστα ότι στην Β΄ Επιστολή του Ιωάννη «απεικονίζεται κατ’ εξοχήν η σημερινή υπόσταση, κατάσταση και οι σχέσεις των δύο αυτών Εκκλησιών, Ανατολικής και Δυτικής». Καλεί σαν υποστηρικτή των οικουμενιστικών ακροβατισμών κι ασχημιών τον … Άγιο Απόστολο Ιωάννη τον Θεολόγο!!! λέγοντας: «Ο Ιωάννης επικυρώνει και εγκρίνει το γεγονός ότι τώρα τελευταίως η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία θεωρεί ως αδελφή Εκκλησία την Ανατολική,την Ορθόδοξη, όπως και το αντίστροφο η Ανατολική τη Δυτική». 

Φοβερό το μέγεθος της διαστροφικής  και άνω ποταμών ερμηνείας του κυρίου Καθηγητή. Όμως τι ήθελε να καλέσει σα μάρτυρα τον Ιωάννη τον Ευαγγελιστή, αυτόν που στο Ευαγγέλιό του απορρίπτει το παπικό Φιλιόκβε; Ακούς εκεί! Δεν είναι αίρεση, ισχυρίζεται ο κ. Μπούμης, κακοδιδασκαλία, και διαστροφή του χριστιανικού μηνύματος ο Παπισμός, αλλά «αδελφή Εκκλησία»!!! Φαντάζομαι ότι είναι έτοιμος να μοιραστεί και την ασήκωτη ενοχή και τα αμέτρητα εγκλήματα των «σταυροφοριών», της «Ιεράς εξετάσεως», της σύγχρονης μαζικής παιδοφιλίας των φραγκοπαπάδων κι άπειρα άλλα. Ας διαβάσει τους «Αδελφούς Καραμαζώφ» για να μάθει έστω και τώρα τι εστί Παπισμός. Ας ερωτήσει τους συγγενείς των σφαγιασθέντων από τους Παπικούς, εκατοντάδων χιλιάδων Σέρβων και ίσως αντιληφθεί ότι δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Κρίμα!


Συμπληρώνουμε  ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: