Γυρίσματα στην Καλαμάτα αλλά και σε όλη τη Μεσσηνία έγιναν για το ελαιόλαδο, στο βίντεο που μάλιστα έχει αγγλικούς υπότιτλους φαίνεται όλη η διαδικασία της παραγωγής ελαιολάδου. Από την καλλιέργεια της χρονιάς μέχρι το τελικό προϊόν, παρουσιαστής είναι ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης που βρέθηκε στην πόλη μας και συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και ειδικούς σε θέματα εξαγωγών του ελαιολάδου. Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε και στην Αμερική όσοι το παρακολουθήσουν μπορούν να μάθουν γιατί τελικά το λάδι της Καλαμάτας θεωρείται το καλύτερο παγκοσμίως.
Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016
Ένα βίντεο γεμάτο Καλαμάτα και ελαιόλαδο που προβλήθηκε στην Αμερική
Γυρίσματα στην Καλαμάτα αλλά και σε όλη τη Μεσσηνία έγιναν για το ελαιόλαδο, στο βίντεο που μάλιστα έχει αγγλικούς υπότιτλους φαίνεται όλη η διαδικασία της παραγωγής ελαιολάδου. Από την καλλιέργεια της χρονιάς μέχρι το τελικό προϊόν, παρουσιαστής είναι ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης που βρέθηκε στην πόλη μας και συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και ειδικούς σε θέματα εξαγωγών του ελαιολάδου. Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε και στην Αμερική όσοι το παρακολουθήσουν μπορούν να μάθουν γιατί τελικά το λάδι της Καλαμάτας θεωρείται το καλύτερο παγκοσμίως.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου