Η πίτσα δεν χρειάζεται απαραίτητα τον κόπο της ζύμης: οι αραβικές και οι πίτες για σουβλάκι αντικαθιστούν την κλασική ζύμη, φτιάχνοντας στη στιγμή νοστιμότατες πίτσες με ό,τι έχει το ψυγείο.
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή
Υλικά
- 4 μέτριες αραβικές πίτες
- 4 κρεμμύδια μέτρια, κομμένα όπως στη χωριάτικη
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1½ φλιτζάνι ξινομυζήθρα
- λίγο αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνετε
το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι με
λίγο αλάτι και τη ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι τα κρεμμύδια να
μελώσουν και να πάρουν ένα καφετί χρώμα.
Βήμα 2
Μοιράζετε
τα κρεμμύδια και το τυρί πάνω στις πιτούλες, πασπαλίζετε με πιπέρι,
ψήνετε στο γκριλ για 2 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου