Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ἡ ἔξοδος τοῦ π. Θεοδώρου Ζήση ἀπό τό οἰκουμενιστικό περιβάλλον τοῦ Φαναρίου

Η παρέμβαση του π.Αγγέλου βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους και αποστομώνει κάποιους φιλοπατριαρχικούς κεκράκτες που τσιγαρίστηκαν μετά τις αποκαλύψεις του π.Αναστασίου Γκοτσόπουλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στόν π.Άγγελο για την αποστομωτική απάντησή του πρός αυτούς που μέ λύσσα προσπαθούν νά αποδομήσουν κάθε άξιο αγωνιστή εναντίον της ύβρεως της αιρέσεως του οικουμενισμού Είμαστε ευγνώμονες στόν άγιο Τριαδικό Θεό που σέ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την ορθοδοξία καί τον Ελληνισμό μάς έστειλε κάποιους ΄΄Μάρκους Ευγενικούς κάι Γρηγορίους Παλαμάδες ΄΄ κατά τά λόγια τού αγίου Παϊσίου για νά στηρίξουν καί νά συναγάγουν τήν ποίμνη του Χριστού Τά δένδρα που έχουν καρπους πετροβολάνε Ο π. Θεόδωρος είναι ευλογημένος από τόν Θεό γιατί τό έργο του είναι έργο οικοδομής της εκκλησίας καί ευχόμεθα ο Θεός νά του χαρίζει υγεία καί μακροημέρευση για νά συνεχίσει νά μας στηρίζει

Λωρίτου Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Νά ζήση ο Ζήσης ο ορθόδοξος ! ( π. Παΐσιος )

Θέλετε κι άλλο ;

Δύο έγγαμοι θεολόγοι ασχολήθηκαν μέ την παρθενία! Ο Γρηγόριος Νύσσης καί ο Θεόδωρος Ζήσης !( εγκώμιο συναδέλφου του για τό βιβλίο του ΄΄τέχνη παρθενίας ΄΄ )

Αλλά ο π. Θεόδωρος δέν έμεινε στό ακαδημαϊκό επίπεδο συγγραφής θεολογικών βιβλίων αλλά επιστέγασε την ακαδημαϊκή του καριέρα με την ποιμαντική του διακονία Κανείς δέν γεννήθηκε μέ κάποιο γονίδιο νά γίνει αντιοικουμενιστής καί νά πολεμήσει τις πλάνες του πατριάρχη ή του Δημητριάδος ή του Μεσσηνίας Αντιοικουμενιστές γίναμε όλοι από τον συγκλονισμό που πάθαμε ακούγοντας αυτούς τους κυρίους νά βλασφημούν Πρίν από αυτό είμασταν όλοι πολύ καλά παιδάκια που τρέχαμε νά φιλήσουμε τό χέρι του παπούλη ,μέχρι που αντανακλαστικά μας ήρθε νά τους ψάλλουμε τό απήχημα του πρώτου ήχου στη νοηματική ...ξέρει ο τρελογιάννης , του έχω πεί νά τό βάλει στό ιστολόγιό του νά φαίνεται Τί τό κακό βρίσκει σέ αυτή την εξέλιξη ο π. Τσέτσης Έίναι η θετική εξέλιξη την οποία επιβραβεύει ο Χριστός αλλά καί η ανθρώπινη λογική επιτάσσει Ο Διονύσης Σαββόπουλος όταν αποδοκιμάστηκε για την ορθόδοξη μεταστροφή του είπε Μόνο τά ντουβάρια δέν αλλάζουν Άν κάποιοι επέλεξαν νά μείνουν ντουβάρια είναι ένα δικό τους θέμα που δέν αφορά την εκκλησία του Χριστού καί η εκκλησία του Χριστού δέν αφορά αυτούς Τό μόνο που τους αφορά είναι η καλοπέρασή τους Δέν κακοπερνούν καί τόσο οι άνθρωποι ! Εδώ ο Δημητριάδος εκποίησε την εκκλησιαστική περιουσία για νά γίνει κάτοικος του χωρίου Μαλακίου Αυτό κι άν είναι μαλα...γανιά ντέ !

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Ανδριόπουλος ο διαχειριστής του ιστολογίου ΄΄ιδιωτική οδός ΄΄ απροκάλυπτα μας επιβεβαιώνει κάτι που ήδη γνωρίζαμε ,οτι οι οικουμενιστές είναι γενίτσαροι του ελληνισμού καί της ορθοδοξίας Μάς λέει οτι προτιμά τους Τούρκους από ένα κληρικό ο οποίος υπερμαχεί της ορθοδοξίας καί του ελληνισμού, δηλαδή του π. Άγγελου Αγγελακόπουλου, ο οποίος μας ανέπαυσε μέ τό προκείμενο άρθρο του κονιορτοποιώντας τά βέλη ,τά οποία εξηκόντισαν εναντίον του π. Θεόδωρου Ζήση οι πάσης φύσεως καί προελεύσεως οικουμενιστές Μά ήδη τό γνωρίζαμε κ. Ανδριόπουλε οτι προτιμάτε τους Τούρκους ,ήδη γνωρίζαμε οτι η αίρεση του οικουμενισμού την οποία υπεραμύνεστε υποκινεί στούς οικουμενιστές μαζί μέ την προδοσία της ορθοδοξίας καί την εθνική μειοδοσία Στό καλό λοιπόν νά αυτομολήσετε στους Τουρκους γιατί όσο κάθεστε στο χώρο της Ελλάδος ζημιά προκαλείτε ,ποικιλοτρόπως την υπονομεύετε καί από πάνω σιτίζεστε από αυτήν καί νέμεστε ποικίλα προνόμια Η Ελλάδα σας γέννησε ,σας άνδρωσε ,σας μόρφωσε , σας έδωσε υψηλά αξιώματα καί αντί ευγνωμοσύνης την υπονομεύετε Στό καλό τέτοιους Έλληνες δέν τους χρειάζεται η πατρίδα

Λωρίτου Ελένη