Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η ανάρτηση ενός νέου επιχειρηματίαl: Τι σου φταίω ρε Alexis;

«Τι σου φταίω όμως ρε Alexis; Γιατί μου καταστρέφεις τα σχέδια που έχω χτίσει με ξενύχτι και ρίσκο; Γιατί είσαι τόσο ρατσιστής με την ιδιωτική ανάπτυξη;», γράφει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Φάνης Κουτουβέλης, δημιουργός της εταιρείας πληροφορικής «intale».

Στην ανάρτησή του, ο 29χρονος επιχειρηματίας απευθύνεται προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα και του εκφράζει την πικρία του για την κατάσταση στην οποία έχει φέρει την χώρα εξαιτίας των χειρισμών του.
Ο Φάνης Κουτουβέλης δε διστάζει να ρίξει στον πρωθυπουργό της χώρας τεράστιες ευθύνες. «Γιατί είσαι τόσο ρατσιστής με την ιδιωτική ανάπτυξη; Επειδή δεν είχες την ικανότητα να παράγεις αξία ο ίδιος θα πρέπει να νιώθουμε όλοι οι υπόλοιποι μειονεκτικά;», αναρωτιέται ο επιτυχημένος  επιχειρηματίας.
«Σε αφήνω τώρα Alexis, πρέπει να πάω να δουλέψω και να δημιουργήσω αξία για να φτιάξω περισσότερες θέσεις εργασίας, πρέπει να φέρουμε φόρους για να πληρώσεις συντάξεις των συνδικαλιστών και την ΕΡΤ3», λέει ειρωνικά ο επιχειρηματίας και καταλήγει: «Σε αφήνω τώρα και σένα να προεδρεύσεις. Ρίξε όμως κάτι πάνω σου Alexis, έτσι για το ενδεχόμενο που ο βασιλιάς είναι γυμνός».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση του Φάνη Κουτουβέλη έχει πάνω από 8.000 like, ενώ έχει «μοιραστεί» από περισσότερους από 3.000 χρήστες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο υμπαθεστστος επιχειρηματιας προφανως ηταν πολυ απασχολημενος τοσον καιρο για να προσεξει τις ουρες στα συσσιτια τους αστεγους στο κεντρο της Αθηνας τους χιλιαδες χιλιαδων μεταναστες και τους ατελειωτους ναρκομανεις παντου
Ε λοιπον ρε μαγκες καπιταλες ειστε ολοι για φτυσιμο
Δεν ψηφισα Αλεξη ουτε θα ψηφισω ποτε κομμα κομμουνι
Αλλα θα γινω υπερασπιστης του ετσι για να την μπω στη μυτη ολων των καλοβολεμενων που τωωωωωρα ανακαλυψαν τη φτωχεια της Ελλαδας θαρεις και ειναι υποθεση τεσσαρων πεντε μηνων κι οχι τοσων χρονων
Να μην κανατε ολοι τα στραβα ματια στη διαφθορα για να μην επεφτε ο ουρανος στα κεφαλια σας ρεμαλια καλομαθημενα
Αει ουστ απο δω
Οι 10.000 αυτοκτονιες να ειναι το ντεκορ της νεας σου επιχειρησης κυριε παρεξηγημενε επιχειρηχρηματια