Δεν χρειάζεται κουρκούτι που μας βαραίνει.
Υλικά
Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- 1 ή 2 κρεμμύδια, ανάλογα το μέγεθος
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Πλύνετε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε κομμάτια 1 εκατοστού
- Αν θέλετε και σας αρέσουν τα κολοκυθάκια al dente, κόψτε τα σε μεγάλους κύβους 3 εκατ. ή παραπάνω
- Ζεστάνετε ελαφρά το ελαιόλαδο στο τηγάνι
- Βάλτε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα μαζί
- Αλατίστε, πιπέρι
- Τηγανίστε τα από όλες τις πλευρές
- Οσο λιγότερο τηγανίζονται, τόσο πιο τραγανά γίνονται, τόσο πιο υγιεινά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου