Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Προετοιμαστείτε για τεραστίων διαστάσεων καταστροφή

Σε κάθε περίπτωση προετοιμαστείτε για τεραστίων διαστάσεων καταστροφή. Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού δεν σημαίνει ούτε πολιτική επαναστατικότητα ούτε πολιτική συνέπεια. Πολύ γρήγορα θα αποδειχτεί με δραματικό τρόπο.
Φυσικά έχει πίσω του εκατομμύρια οικονομικά κατεστραμμένων αλλά μαζί με αυτό έχει ένα λαό που δεν θέλει να δεί κατάματα τα τραγικά προβλήματα του και επιλέγει πάντα όποιον του χαϊδεύει τα αυτιά.
Η αθλιότητα του Τσίπρα είναι μοναδική και όμως στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι ο πολιτικός ηγέτης που τους αντιπροσωπεύει.
Οι άθλιοι τακτικισμοί του ολοκληρώνουν την πλήρη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας ενώ οι έξω προετοιμάσουν μεθοδικά την ολοκλήρωση του στραγγαλισμού μας.
Μην περιμένετε οτιδήποτε καλό σε κάθε πιθανό σενάριο ακόμα και το καλύτερο.
Μετά το δημοψήφισμα δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να ισχυριστεί ότι κάποιος αλλοίωσε την βούληση του.
Η δραχμή, η βίαιη χρεοκοπία και η Σοβιετία σε πολύ λίγο θα προβάλουν ως η μόνη λύση σε ένα λαό που απλά θα παρακολουθεί τον μοιραίο ηγέτη του να ολοκληρώνει την πλήρη και ανεπανόρθωτη καταστροφή κάθε πιθανότητας για επανεκκίνηση.
Στο τέλος ελπίζω να μην ακρωτηριαστούμε και γεωγραφικά.
Σε αυτό το περιβάλλον οι μόνοι ευτυχισμένοι είναι τα άθλια κοράκια των διεθνών αγορών που καιροφυλακτούν.
Η μετάδοση της κρίσης δεν αποτελεί για μένα παρηγοριά. 

Ηλίας Φαραγγιτάκης

4 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

το οχι μας χαιδεψε τα αυτια; ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ.

Το οχι που ακουστηκε ειναι πλαδαρο, καλπικο και το διαχειριζονται απατεωνες, αλλα ηταν το πρωτο λιθαρακι στο ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

Σε τι συνίστατο το όχι; Τι απέρριψαν οι ψηφοφόροι ψηφίζοντας όχι; Ό,τι τους σέρβιρε η κυβέρνηση σαν κείμενο μετακυλίοντας ανεπίτρεπτα τη δική της ευθύνη στο λαό;
Μήπως θυμάστε τις δηλώσεις Βαρουφάκη κατά του δημοψηφίσματος ένα μήνα πριν;
Είναι σοβαρά πράγματα αμέσως μετά το δημοψήφισμα στο οποίο υπερψηφίστηκε η άποψη του Βαρουφάκη αυτός να παραιτείται;
Ο Γούνκερ ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες είπαν όχι σε μια πρόταση που δεν υπήρχε στο τραπέζι.
Θα μας πουν επιτέλους την αλήθεια οι κυβερνώντες;

Ανώνυμος είπε...

Αμάν πια, εντάξει, καταλάβαμε, επειδή οι πολιτικοί ψεύδονται, το 61% του λαού είναι βλάκες, παρασύρονται εύκολα από ψέματα, δεν αντιλαμβάνονται το συμφέρον τους, οδηγούνται από λάθος πατριωτισμό (υπάρχει αυτό;) και κρίμα που δεν ψηφίσανε ναι, να επιβληθούν και άλλα μέτρα και άλλες απολύσεις κι άλλες μειώσεις συντάξεων και μισθών, να πληθύνουν οι ουρές στα συσσίτια και οι αυτοκτονίες και όλα αυτά με την συγκατάθεσή τους.

Θα συνεχίσω να παρακολουθώ εδώ τα θρησκευτικά θέματα, αγνοώντας συνειδητά τον φανατισμό στα πολιτικά.

χαλαρωσε είπε...

αδερφε ειπαμε οχι. Κι αυτο ενω γνωριζουμε οτι ο τσιπρας και η σκατοπαρεα του ειναι τουλαχιστον προδοτες. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΩ ΤΩ ΤΡΟΠΩ.

Η ΑΠΟΧΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;

ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ.

ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ας ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ.