Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

«ΝΑΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος έξω από την Ενωση και το ευρώ
Ο διχασμός έβλαψε σε κρίσιμες στιγμές την Ελλάδα. Και το μέγιστο ολίσθημα του κ. Τσίπρα είναι ότι με το άχρηστο και παραπλανητικό δημοψήφισμα διχάζει τον λαό. Ηλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα το ανακαλέσει. Αλλά φαίνεται ότι προτιμά τη ρήξη με απρόβλεπτες συνέπειες. Στο χέρι μας είναι να τον εμποδίσουμε. Να ψηφίσουμε «ΝΑΙ» για να σώσουμε την Ελλάδα και για να φύγει η κυβέρνηση των ανεύθυνων ερασιτεχνών.

Αν πραγματικά υπήρχε στο τραπέζι μία επαχθής πρόταση των δανειστών μας, θα ψήφιζα λευκό. Ομως η πρόταση την οποία ο κ. Τσίπρας μάς καλεί να απορρίψουμε δεν είναι επίσημο κείμενο υπογεγραμμένο από τους τρεις θεσμούς, δηλαδή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Είναι ένα σχέδιο γραμμένο από απλούς υπαλλήλους, ανυπόγραφο και συνεχώς μεταβαλλόμενο. Μάλιστα στη βιασύνη της η κυβέρνηση το παρουσίασε στη Βουλή με ένα ουσιώδες μεταφραστικό λάθος.

Διαμαρτύρομαι κι εγώ για τη σκληρότητα των πιστωτών μας. Ομως θα μπορώ να συνεχίσω να διαμαρτύρομαι και να αγωνίζομαι για μια καλύτερη συμφωνία μόνον αν η πατρίδα μας παραμείνει μέσα στη Ευρώπη και μέσα στο ΕΥΡΩ.
Ψηφίζω «ΝΑΙ» για να αποφύγουμε την καταστροφή που θα επιφέρει το «ΟΧΙ». Για να μην αλλάξουμε νόμισμα, για να μη χάσει την αξία το κομπόδεμα που με ιδρώτα μάζεψε ο καθένας μας. Για να ανοίξουν ξανά οι τράπεζες και να ζωντανέψουν ξανά το εμπόριο και ο τουρισμός.

Ψηφίζω «ΝΑΙ» για να μην απομονωθούμε από συμμάχους και εταίρους. Μία Ελλάδα χωρίς ευρωπαϊκή στήριξη θα είναι έρμαιο των διαθέσεων κάθε γείτονα, και μάλιστα της Τουρκίας, στην οποία κυοφορείται συγκυβέρνηση του ισλαμικού κόμματος με τους υπερεθνικιστές Γκρίζους Λύκους.

Ψηφίζω «ΝΑΙ» διότι δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος έξω από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΕΥΡΩ. Η Ρωσία ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί και δεν σκοπεύει να μας δανείσει. Όπως άλλωστε αρνήθηκε να βοηθήσει προ δύο ετών και την Κύπρο. Μην ξεχνούμε ότι λόγω της ουκρανικής κρίσης έχει υποστεί οικονομική ζημία από τα μέτρα των δυτικών.

Ψηφίζω «ΝΑΙ» για να φύγει αυτή η ανεύθυνη και ερασιτεχνική κυβέρνηση. Οι πραγματικοί ηγέτες αναλαμβάνουν την ευθύνη της διαπραγμάτευσης και αγωνίζονται για μια έντιμη λύση. Δεν φορτώνουν την τελική απόφαση στον ανενημέρωτο λαό.

Ψηφίζω «ΝΑΙ» για να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία μέσα σε λίγους μήνες προώθησε τη διάλυση της παιδείας, τη νομιμοποίηση της συμβιώσεως ομοφυλοφίλων, την αθρόα απονομή ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών και τη δημιουργία ισλαμιστικής μειονότητας στη χώρα μας.

Ψηφίζω «ΝΑΙ» γιατί έχω ευθύνη απέναντι στη νέα γενιά. Ψηφίζω «ΝΑΙ» για να μπορώ να συνδιαμορφώσω μία Ευρώπη πιο χριστιανική, πιο ανθρώπινη.

Κωνσταντίνος Χολέβας

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αααα...καλααααά

Ανώνυμος είπε...

Oxi. na mh fygei h kybernhsh. na meinei. na bgalei ta kastana apo th fwtia.
na meinei.

Ανώνυμος είπε...

Ναι να φυγει η κυβερνηση!
Οι αλλοι που θα ερθουν θα προσκυνησουν
Τους Εβραιοψυχους;
Ολοι να μπουν σε ενα καραβι και να τους
Παμε εξορια στη Γυαρο που μας εφεραν σε αυτη την κατασταση ...ΚΑΙ,...
Και εκει μεσα στην απομονωση,θα εχουν την ευκαιρια
Να δουν τα λαθη τους και να μετανοησουν για ολα.
Ετσι τους χρειαζεται!
Η Ελλαδα εχει μεγαλο πλουτο και θα μπορουσε
Να ειναι και ανεξαρτητο κρατηδιο και κανεις
Να μην την πειραζει.Οχι τωρα που αδυνατουν να
Της δωσουν κονδυλια για εξοπλισμο οι ''καλοι μας
Εταιροι''....που ολοι θεωρουν ως ασφαλεια...
Τι να τους νοιαξει η ασφαλεια...---------

stavkosm είπε...

Είπε ο γιός του υπουργού της χούντας. Χριστιανική Ευρώπη: Ας διαβάσουμε την απάντηση των Αγιορειτών Πατέρων και τα λόγια των γεροντάδων. Καλύτερα φέσι τούρκικο παρά τιάρα παπική

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

"τρεις λαλούν" ...ταυτιζεις τις ανοησιες του κάθε τσιπρα και την ανικανητα τους με πραμματα Ιερά; μα εχουμε χασει την "μπαλα" τελειως! ε...

Ανώνυμος είπε...

Πρός stavkosm

Αφού ανθρωπέ μου τό μόνο που πιστεύεις είναι η αγία ΄΄δημοκρατία ΄΄ Τά άλλα τι τά θές ;

stavkosm είπε...

Ποσώς με ενδιαφέρει ο Τσίπρας ή οποιοσδήποτε πολιτικάντης . Όμως εδώ που φτάσαμε καλούμαστε να υπερασπιστούμε όσια και ιερά απεναντι στο χρήμα. Κρίμα που δεν το καταλαβαίνεις

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο πολιτικός επιστήμονας! Αυτό είναι το κριτήριο για να επιλέξουμε ΝΑΙ; Να φύγει ο Τσίπρας; Και ποιός να έρθει; Ο Αντώνης; Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Τα έχετε αναγάγει όλα σε κομματικό επίπεδο. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Η θεση μας εινσι υπερ της εθνικης συνενοησης ...να κατσουν κατω ολοι μαζι να τα βρουν για το κοινο καλο !

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Να υπερασπιστουμε (όσια?)λεγοντας ενα όχι που εξυπηρετει τις κουμουνιστικες αγκυλωσεις του συριζα? Ωρσια λογικη ..για όνομααα ξυπνατε επιτελους

Ανώνυμος είπε...

''ΝΑΙ'', για να φύγει η Κυβέρνηση.
Αυτό κι αν δεν είναι ελληνοπρεπέστατο και εξαιρετικά Ελληνορθόδοξο κίνητρο, για να ψηφίσουμε ΝΑΙ!!!
Να φύγει, δηλαδή, ο Τσίπρας, ο κατά ''τεκμήριο'' αντίχριστος και ανθέλληνας και να ξαναέρθουν οι Σαμαρο-βενιζελο-ποταμίσιοι ορίτζιναλ Χριστιανοί και Ελληναράδες !!!
Έ, ρε, πόσο δρόμο έχουμε μπροστά μας...

Ανώνυμος είπε...

Πρός stavkosm

Άν επιτρέπεται πόσων ετών είστε ; Επί 3-4 δεκαετίες ορυμαγδού υπερασπιστήκατε τά ιερά καί τά όσια απέναντι στό χρήμα ή αφήσατε την αγία ΄΄δημοκρατία ΄΄ να εξαγγέλλει τά θέσφατά της ; Εκ τού αποτελέσματος .....

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος ενεθυμήθει τις γονικές καταβολες του εκ της ενδοξου επανασταστατικης κυβερνήσεως του 1973 και του τότε ΝΑΙ στην εθνοσωτήριον;
Καλα θα ηταν ειδικα αυτός να απόσχει της προτροπης του ΝΑΙ γιατι οδηγούμεθα σε ασχημους συνειρμους μετα της οικογενειακής παραδόσεως του.