Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Παραλειπόμενα...

Ο π. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΟΧΙ»
 
Ο γνωστός π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης θα ήταν καλύτερα να είχε σκεφτεί το «θου Κύριε φυλακήν τω στοματι μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου» πριν να προβεί σε δηλώσεις στη «Ρομφαία» για το δημοψήφισμα. 



Δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Μα δεν αντιλαμβάνεται πως γίνεται κράχτης και συνοδοιπόρος του Τσίπρα κι όλου του σιναφιού του (Βαρουφάκη, Μπαλτά, Λαφαζάνη κ.α.); 



Κάνει συγκρίσεις! Και τι συγκρίνει; Το ΟΧΙ του 1940 με το καταστροφικό πεντάμηνο του Τσίπρα και των συν αυτώ νεομπολσεβίκων, που διέλυσαν κυριολεκτικά την Ελλάδα!!! Οι Έλληνες έχουν να επιλέξουν, μετά τους «αριστοτεχνικούς» χειρισμούς του κ. Τσίπρα και των Συριζαίων, ανάμεσα στο απόλυτο χάος και σ’ ένα λίαν επαχθές Μνημόνιο. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. 



Ενώ η Ευρώπη είναι, σαν τρόπος ζωής μέσα στο σπίτι μας ο π. Νεκτάριος δεν το έχει ακόμη αντιληφθεί και τη βλέπει στο βάθος έτοιμη να εισβάλει, αν πούμε ΝΑΙ. 



Με την επικράτηση του ΝΑΙ βλέπει τον Αντίχριστο να έρχεται. Πού ζει, τέλος πάντων, αυτός ο παππούλης; Δεν βλέπει τους αντίχριστους του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν εδώ και 5 μήνες να ξεχαρβαλώσουν πνευματικά την Ελλάδα; Δεν είδε τον λεβέντη το Τσίπρα που από την πρώτη μέρα, μ’ όλο του το συνάφι, περιφρόνησε τον θρησκευτικό όρκο; Δεν είδε το «σύμφωνο συμβίωσης» ομοφυλοφίλων που προωθούν; Δεν βλέπει πως είναι έτοιμοι ν’ αναγνωρίσουν τα Σκόπια σαν Μακεδονία; Δεν έχει αντιληφθεί πως γιόμισαν την Ελλάδα Μωαμεθανούς λαθρομετανάστες; 



Το πιο μεγάλο μαργαριτάρι της συνέντευξής του είναι αυτό που αφορά το μαρτύριο. Οι μάρτυρες ανακηρύσσονται μετά το μαρτύριο υπέρ Χριστού. Σαν να βιάστηκε λιγάκι. Καλύτερα ν’ αφήσει στην μπάντα τα παχιά τα λόγια τα μέγαλα και να μαζέψει τη γλώσσα του. «Καιρός του σιγάν» Πανοσιολογιώτατε.
 Ανδρέας  Κυριακού

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.Έλεος πια....

Ανώνυμος είπε...

Ασχοληθείτε με τίποτες άλλο. Γιατί δεν κάνετε ένα αφιέρωμα στο πέταγμα χαρταετού;

Ανώνυμος είπε...

Βρε Τρελογιάννη, βγάλε σε παρακαλώ αυτό με το ρομπότ. Εσθάνομαι σαν τους duft punk

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

δες για τον καφε..

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ τρελογιάννη με απογοητευσες με τη θεση σου υπερ του οχι!σε διαβαζω τα τελευταία τρια χρονια και εισαι το αγαπημενο μου μλογκ αλλα η θεση σου υπερ του ναι με αφησε αφωνη!δεν εχω ψηφισει συριζα ποτε και δεν συμφωνω με τις θεσεις της αριστερας αλλα στην υποτελεια και τον εξεφτελισμο λεω ΟΧΙ. στο γκρεμο θα πεσω μονη μου σαν τισ γυναικες στο χορο του ζαλογγου αλλα λιγο πριν θα εχω υπερηφανα προταξει το αναστημα μου στους αθλιους κατακτητες !ολα θα μας τα παρουνε αλλα την ψυχη και το ελευθερο φρονημα μας ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ.Ας διαβασουμε λιγο την αιματοβαμενη ιστορια μας και ας σκεφτουμε λιγο τη σταση των Μηλίων στην επεκτατικη πολιτικη των αθηναιων στην αρχαιοτητα.και με το ναι φτωχοι και με το οχι φτωχοι αλλα με αναπαυμενη την συνειδηση μας!Αν και ο θεος δεν θα τον αφησει αυτο τον τοπο γιατι ακομη ζηταμε το ελεος του!αλλωστε ¨ει ο θεος μεθ ημων ουδεις καθ ημων.Λυπαμαι!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Και εμείς λυπούμαστε καλό μου όταν διαπιστώνουμε ότι έχουμε Χριστιανούς που είναι επιπόλαιοι και παρασύροντε από σειρήνες!

Η θέση μας αναλύεται σε άρθρα και αναλύσεις που βάζουμε .

Ο πιο εύκολος χαρακτηρισμός είναι αυτά που γράφεις αλλά και άλλων που υποτίθεται μας παρακολουθείτε ,εισπράξαμε πολύ ειρωνεία και κακία ..Φυσικά και δεν κρατάμε κακία σε κανέναν !

Πιστεύουμε πως το όλο σκηνικό να τρέχουμε ως παλαβοί, πίσω από συγκεχυμένα ερωτήματα πολιτικάντηδων να ντύνουμε την επιλογή μας με απίστευτα λόγια, εικόνες εθνικά- εκκλησιαστικά που ουσιαστικά ασελγούν στην ιστορία και την πίστη ήταν και άτοπο και βεβήλωση…

Για μας ο πλήρεις εγκλωβισμός :πέσαμε οι Χριστιανοί στην παγίδα τους !

Ευχόμαστε να βγούμε ψεύτες ,αλλά ας οπλιστούμε με πίστη γιατί τώρα έρχονται τα πολύ δύσκολα ήδη μια πρόγευση πήραμε από τον βαρουβακη και το ηλεκτρονικό χρήμα!

Καλό σου βράδυ

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στην 1.56 ο αγαπητός Τρελογιάννης έχει εμμονή αντιπάθειας κομματικής με τον κ. Τσίπρα από κει και πέρα δεν μπορείς να έχεις κριτήριο αυθεντικό...
κρίμα μην μας βλέπεις για τόσο χαζούς Τρελογιάννη κοίτα μήπως εσύ είσαι σε λάθος δρόμο... μην αφήνεις να φαίνεται ένα στυλ υπεροψίας του στυλ Εγώ ξέρω Εσύ δεν ξέρεις.. άστο να το δείξει η ιστορία μας...
εγώ το αφήνω...

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Mα ευλογημένε δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε κάτι απλά λέμε αυτό που πιστεύουμε, φωνακτά ούτε υπεροψίες ούτε κάτι άλλο ,μοιάζει πάντως το ιστολογιο που διαβάζεις να πρέπει να συμφωνεί με την λογική σου εε δεν συμφωνεί τι να κάνουμε ..

μίλησες για κοματική εμπάθεια χα χα όχι βέβαια η πατρίδα μας ενδιαφέρει και η πατριδοκάπηλοι που μας περνούν για αμερικανάκια…

Ανώνυμος είπε...

συγγνώμη αγαπητέ Τρελλογιάννη, και ποιά είναι η αντίδραση σ' αυτό;

TO NAI;;

Mην τρελαθούμε..!!

Ανώνυμος είπε...

o Τρελλογιάννης-είναι-απο-τους-λίγους-που-εχουν-γνησιο-ορθοδοξο-λόγο-και-υψηλη-αντίληψη-για-οτι-γινεται-γύρω-μας.Πάρα-πολλά-Μπραβο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δέν μπορώ νά μην πέσω στόν πειρασμό νά προσθέσω οτι σύν τοις άλλοις έχει ήθος ,ευγένεια ,αισθητική συνοδευόμενα όλα αυτά καί από την ευαισθησία γιά σωστή πίστη δηλαδή δογματική ευαισθησία καί ομολογία πίστεως Είναι τό ωραιότερο ιστολόγιο !