Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δεν είναι ο σκεπτόμενος που λύνει τα προβλήματα του κόσμου, αλλά ο ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ορμόνες βαράνε κόκκινο.φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτο να προσευχεστε για τους μοναχους κ τις μοναχες στα νησια μας που μοναζουν σε ιερες μονες στα ορη της Μυκονου ,της Παρου κ της Ναξου που οργιαζει η αμαρτια και συνεχιζει να βλασφημει Τον Θεο και ευτυχως που μεχρι στιγμης δεν εχει βουλιαξει Ο Θεος ουτε τσουναμι δεν εστειλε και μακροθυμει με τις προσευχες της μοναχικης πολιτειας! ΑΛΛΑ τα Σομομα δεν γλυτωσαν ουτε επειδη ο Λωτ κρυφτηκε σε μια γωνια κ προσευχοταν για αυτους ενω αυτοι ασελγουσαν στους δρομους και σε Δημοσιους χωρους,σε πλατειες...η δε ανομη αρσενοκοιτια ειχε γινει και εκει νομος υποχρεωτικος ακομα κ για τους ξενους που επισκεπτονταν την πολη.Ουτε οι λογοι του Λωτ επιασαν ουτε κ η αγια του ζωη!
.......... φιμωσαν τη συνειδηση τους και πωρωθηκε η καρδια τους.Ουτε βεβαια επιασε ο πολεμος εναντιον τους τεσσαρων βασιλεων...το κακο μεγαλωνε μερα με τη μερα [καλη ωρα..]..
Σοδομιτες ,δεν ειναι μονον αυτοι που οι πραξεις τους οι ανομες γινονται μεταξυ δυο ομοφυλων ,ο σοδομισμος υπαρχει και μεταξυ των ετεροφυλων,μη το ξεχναμε![.....]............................................................
Και το κακο συνεχιστηκε οταν ηθελαν να ασελγησουν στους φιλοξενουμενους αγγελους του δικαιου Λωτ και επειδη αρνηθηκε ορμισαν να τον χτυπησουν.
Οι κατοικοι ολοι δεν ησαν ανδρες ,ησαν και γυναικες,οι φοβερες ανομιες τους ομως εφθαναν στον ουρανο!
Γι'αυτο τους κατεκαυσε!
Να παρακαλαμε νυχτα κ μερα για να εχει Ο θεος καλα την μοναχικη πολιτεια και να δωσει μετανοια στους ασεβεις...