Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ιράκ: Παιδιά στέκονται στην ουρά για λίγο νερό, ενώ οι ισλαμοφασίστες τρώνε του σκασμού!

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο που δημοσίευσαν ακτιβιστές στη Ράκα, δείχνουν την τραγική μοίρα που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι υπό τις εντολές των ισλαμοφασιστών. Η ζωή με το Ισλαμικό "Κράτος" δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Γεμάτη φαγητά, γυναίκες και φυσικά θάνατο στο όνομα του προφήτη Μωάμεθ. Αυτό ισχυρίζονται οι τζιχαντιστές που προσπαθούν να προσελκύσουν επίδοξους μαχητές, από όλες τις γωνιές της υφηλίου.

Και βάσει των φωτογραφιών που δείχνουν και που αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν για όλα δίκιο. Άφθονες γυναίκες είναι στη διάθεση των πολεμιστών, χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για το γεγονός πως είναι απαχθείσες, βιασθείσες και κακοποιημένες Γιαζίντι στην πλειονότητά τους (ας μην ξεχνάμε και το ότι είναι ανήλικες).


Στο θέμα του ένδοξου θανάτου τώρα. Οι μαχητές δέχονται την εντολή «ή θα πολεμήσετε στο μέτωπο ή θα γίνεται καμικάζι» και στη συνέχεια ανακηρύσσονται μάρτυρες. Οπότε καλύφθηκε κι αυτό.


Όσο αφορά στο φαγητό, δεν θα μπορούσε κανείς να πει τίποτα. Πλουσιοπάροχα γεύματα που κάνουν το γύρο του Instagram και του Twitter, αποτυπώνουν το μεγαλείο του χαλιφάτου και το γεγονός πως οι τζιχαντιστές περνούν ζωή και κότα.




Όμως, όπως και στα προηγούμενα δυο θέματα, έτσι και σε αυτό, βγήκε στη δημοσιότητα η βάρβαρη και απάνθρωπη αλήθεια σχετικά με το φαγητό στις περιοχές του ISIS.




Την ώρα που οι άντρες του Ισλαμικού Κράτους απολαμβάνουν γεύματα με τηγανητό ψάρι, ρύζι, σάλτσες, φρούτα και όλων των ειδών τα καλούδια, υλικό που έφτασε από την αποκαλούμενη «πρωτεύουσα του χαλιφάτου», Ράκα, δείχνει δεκάδες παιδάκια, να έχουν σχηματίσει ουρές, μέσα στη ζέστη, για να παραλάβουν λίγες σταγόνες νερό και ψωμί από τους τζιχαντιστές.




Το φωτογραφικό υλικό, κυκλοφόρησε μέσω των ακτιβιστών του γκρούπ Raqqa Is Being Slaughtered Silently  και μάλιστα, το γεγονός πως αυτές οι φωτογραφίες είναι εν μέσω Ραμαζανιού, αποδεικνύουν την πείνα που βιώνουν οι άμοιροι, που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ISIS.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: