Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΥΡΙΑ (ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ) ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΤΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΕΔΩ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΑΡΡΗΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ ΥΦΟΣ.

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Αξίζει να το επαναλάβουμε. Ποτέ δεν υπήρχε εποχή που μια χώρα να έχει ηγέτες τόσο συνένοχους στην καταστροφή της ιστορίας, των παραδόσεων, της κουλτούρας και της ταυτότητάς του λαού της.

Μπροστά μας υπάρχει ο δημοφιλής, πολύβουος δρόμος της υποταγής, του συμβιβασμού, της αποστασίας και της αδιαφορίας. Υπάρχει και ένας άλλος λιγότερο δημοφιλής και όχι πολυδιάβατος δρόμος. Αυτός της αντίστασης. Αντίστασης πνευματικής και έμπρακτης. Αντίστασης στους σχεδιασμούς και τις επιβολές της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και των εγχώριων εντολοδόχων τους.


«Όσοι απομείναμε πιστοί στην παράδοση, όσοι δεν αρνηθήκαμε το γάλα που βυζάξαμε, αγωνιζόμαστε, άλλος εδώ, άλλος εκεί, καταπάνω στην ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αυτούς που θέλουνε την Ελλάδα ένα κουφάρι χωρίς ψυχή, ένα λουλούδι χωρίς μυρουδιά. Κουράγιο, ο καιρός θα δείξει ποιος έχει δίκιο, αν και δε χρειάζεται ολότελα αυτή η απόδειξη». 
                          - Φώτης Κόντογλου, «Πονεμένη Ρωμιοσύνη»
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα μέτωπα μας τα έχουν ΗΔΗ φτιάξει.
Η κ.Ζωή από δω. Ο κ.Ηλίας από κει.

Στη μέση εμείς οι ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ χαμένοι.

ΑΛΙΜΟΝΟ...

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάμε και τον βαρύμαγγα πρόεδρο που διαδέχτηκε, τον Βαγγελάρα τον μόρτη, τον ασίκη, τον καραμουτζουκλή και πιο πριν τον αρχιστράτηγο Βύρωνα...εξελισσόμαστε.
Καλές υπομονές, αδέλφια!