Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ


Του Ανδρέα Κυριακού

Χαράσσω τις γραμμές αυτές φορώντας την αντιασφυξιογόνο μου μάσκα. Το γιατί θα το δείτε μόνοι σας. Ακούστε τις δηλώσεις του παπικού «επισκόπου» Χουάν Βισέντε Κόρντοβα, Γενικού Γραμματέως των Παπικών της Κολομβίας. Αυτές λέχθηκαν από τον Εκλαμπρότατο σε εκδήλωση του πανεπιστημίου των Άνδεων. 

Η πρώτη δήλωση: «δεν είναι αμαρτία η αγάπη μεταξύ ομοφύλων «ζευγαριών» !!!
Αυτός ο άνθρωπος δηλώνει «επίσκοπος». Δεν έχει διαβάσει τίποτε για την τιμωρία των Σοδομιτών για τις ακατονόμαστες αμαρτίες τους, που διαλαμβάνονται στη Γένεση (ιη΄20 – ιθ΄19); Ούτε γνωρίζει τι γράφει το βιβλίο των Κριτών (κεφ. ιθ΄) για το θέμα αυτό; Δεν του είπε κανένας τι μας διδάσκει ο Απόστολος των εθνών Παύλος για το θέμα της αρσενοκοιτίας (Α΄Κορ. 9-10, Α΄Τιμ. Α΄10); Όχι μόνο ο Εκλαμπρότατος αποποινικοποιεί την αμαρτία αυτή, που είναι συν τοις άλλοις κόντρα στη φύση, αλλά και θεωρεί ότι η σχέση αυτή είναι σχέση αγάπης!!! Φαίνεται ότι την Αγία Γραφή την έχει απορρίψει τελείως, σαν τους «προχωρημένους» Προτεστάντες. 

Δήλωση δεύτερη: «Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι από τους μαθητές του Ιησού δεν ήσαν ομοφυλόφιλοι»; Αιδώς Αργείοι! Τώρα βρήκατε τους Αγίους Αποστόλους για να δικαιολογήσετε τις πομπές σας; Πού το βρήκατε αυτό; Στα ιερά Ευαγγέλια που απορρίπτετε, αφού δεν κατορθώσατε να εντοπίσετε τη διδασκαλία τους για το πάθος της αρσενοκοιτίας; Στη νοσηρή σας φαντασία; Πού τέλος πάντων; Δεν βρήκατε και κανένα όνομα από τους Δώδεκα για να διαπομπεύσετε δημοσίως; Ή μήπως το κάνετε διότι έτσι θέλει η «νέα τάξη πραγμάτων»; 

Δήλωση τρίτη. Εδώ δεν θα παραθέσω αυτολεξεί τις εμετικές δηλώσεις του παπικού «επισκόπου» διότι σέβομαι τους αναγνώστες. Βρίζει, ο Εκλαμπρότατος, με πεζοδρομιακές φράσεις την Αγία ισαπόστολο Μαρία τη Μαγδαληνή, όπως έκανε κι ο αλήστου μνήμης Ν. Καζαντζάκης. Ας μάθει ο παπικός «επίσκοπος» ότι το ιερό Ευαγγέλιο δεν μιλά για ανηθικότητα της Αγίας, αλλά για επτά δαιμόνια από τα οποία την θεράπευσε ο Χριστός. Η προφανής σύγχυση και ταύτισή της με την πόρνη που αναφέρουν τα ιερά Ευαγγέλια (που συγχώρεσε ο Χριστός γιατί μετενόησε) δεν υπάρχει στο ιερό κείμενο, αλλά είναι αποκύημα της άρρωστης φαντασίας των Δυτικών, που τροφοδότησε και τον βλάσφημο Ν. Καζαντζάκη. 

Τέλος ο παπικός «επίσκοπος» αμνηστεύει τελείως την ομοφυλοφιλία λέγοντας ότι «καμιά έλξη δεν είναι κακή» και «αμαρτία είναι να μη σέβεσαι την αξιοπρέπεια του άλλου». Αντί να πει στους ομοφυλόφιλους να πολεμήσουν την αμαρτία, τους ενθαρρύνει να μείνουν ες αεί σκλάβοι σ’ αυτήν. Πράγματι όταν ο άνθρωπος χάσει την ορθή πίστη και γίνει αιρετικός είναι εύκολο να κατρακυλίσει στην κατάφαση της ανηθικότητας και στην αποποινικοποίηση της αμαρτίας. 

Αυτοί είναι οι «επίσκοποι» της «αδελφής Εκκλησίας της πρεσβυτέρας Ρώμης». Έτσι τουλάχιστον αποκαλούν τον Παπισμό οι Οικουμενιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: