Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Περίσσεψε ψωμί στο σπίτι;

Οι 4 οικιακές χρήσεις του, που δε σας περνούσαν από το μυαλό!
Το ψωμί είναι κάτι που υπάρχει σχεδόν καθημερινά σε κάθε σπίτι. Έχουν περισσέψει μερικές φέτες από το μεσημεριανό σας; Μην τις πετάξετε, μπορούν να σας φανούν πιο χρήσιμες από ότι φαντάζεστε!
Το χωμί μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο σας για την καθαριότητα του σπιτιού. Η μαλακή και σπογγώδης υφή του, όμοια αυτή του σφουγγαριού, κάνει θαύματα!
Χρησμιοποιήστε το...
...στους λεκέδες!
Λαδώθηκε το τραπεζομάντηλο ή η κάποιο ρούχο σας την ώρα του φαγητού; Δεν υπάρχει λόγος πανικού! Βάλτε ένα κομματάκι ψωμί πάνω στο λεκέ κει αυτό θα απορροφήσει το λάδι ή ότι άλλο έχει χυθεί πριν προλάβει να ποτίσει τις ίνες του υφάσματος!

...για να καθαρίσετε το blender σας!
Ένα εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε τέλεια το blender σας είναι αφού το έχετε καθαρίσει μία φορά, να βάλετε μία φέτα ψωμί και να την πολοτοποιήσετε καλά. Το ψωμί θα μαζέψει κάθε ίχνος λεκέ και το blender σας θα γίνει πεντακάθαρο!

...για να σβήσετε τις δαχτυλιές και τα σημάδια από τους τοίχους!
Ειδικά σε ένα σπίτι με παιδιά τα σημάδια στους τοίχους είναι σύνηθες φαινόμενο! Χρησιμοποιείστε μάι φέτα ψωμία και τρίψτε τα σημεία που είανι λερωμένα! Αμέσως θα εξαφανιστούν!

...για να μαζέψετε τα θρίψαλα γυαλιών
Έσπασε κάτι γυάλινο στο σπίτι; Σίγουρα από τη σκούπα θα έχουν ξεφύγει μερικά κομματάκια, για αυτό η ιδανική λύση είναι να περασετε με την ψίχα του ψωμιού την περιοχή. Έτσι θα μαζέψετε και το παραμικρό κομμάτι.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: