Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ!

1
Με λύπη διαπιστώσαμε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», την προσφορά κινεζικού ημερολογίου με αποκρυφιστικό «προφίλ». Είναι πασιφανής ο ανήλεος βομβαρδισμός της ελληνικής κοινωνίας με δεκάδες αποκρυφιστικά, ειδωλολατρικά, δαιμονιώδη κατάλοιπα μεσαιωνικού τύπου, και ιδίως με το ανθελληνικό, αντιχριστιανικό φαινόμενο της  προβολής της αστρολογίας (δείτε περισσότερα ΕΔΩ)  και στο βιβλίο: Η Απάτη της Αστρολογίας κατά τους Πατέρες της Εκκλησίας .
δ
Τη στιγμή που αυξάνονται πολλαπλασιαστικά και στην ελληνική κοινωνία οι παγανιστικές δεισιδαιμονικές πρακτικές που τόσο υπεύθυνα με άρτιο θεολογικό λόγο, αντιμετώπισαν οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι και Πατέρες της Εκκλησίας.
.
η
Φτάσαμε σε σημείο σήμερα που κάποιο ελληνικό κόμμα από το κοινοβούλιο, σε ετήσια βάση, επί δεκαετίες, να υποστηρίζει ιδεολογικά και θεσμικά τεκτονικές-ειδωλολατρικές εορτές όπως το χειμερινό ηλιοστάσιο στη θέση της Γεννήσεως του Χριστούσ
Να σημειώσουμε ότι: «Η αστρολογία είναι ασυμβίβαστη με την Χριστιανική πίστη για πολλούς λόγους. Το φρόνημα της αστρολογίας και η ελπίδα που θεμελιώνεται στις κινήσεις των άστρων είναι πράγματα ασυμβίβαστα με το φρόνημα ενός χριστιανού και με την εν Χριστώ ελπίδα...». (egolpion.)
φ
 ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: