Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη: Μα γιατί εξαφανίστηκε μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες; Η πιθανή απάντηση.

bcc35-proedros3
Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Η επανεμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη συνοδεύεται από ένα επικοινωνιακό κρεσέντο που ξεκινά από τις συναντήσεις με τον Τσίπρα εως τις “αυθόρμητες” απορίες δημοσιογράφων, που εντοπίζονται σε μία: “Γιατί κυρία Αγγελοπούλου εξαφανιστήκατε αμέσως μετά το πέρας των Ολυμπιακών αγώνων από το προσκήνιο”;

Οι βαθυστόχαστες αναλύσεις ακολουθούν για να ρίξουν φως σε αυτό το φλέγον ερώτημα που απασχολούσε τόσα χρόνια το πανελλήνιο. Συνήθως η πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζει και εγώ θα βάλω το δικό μου λιθαράκι ώστε να διαλευκανθεί το μυστήριο της αιφνίδιας αυτής εξαφάνισης. Που είναι παράλληλα απόδειξη της βαθιάς λαϊκής σοφίας που διαθέτει η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη:

Συνοψίζεται σε μία σοφή λαϊκή παροιμία: “Μάγκας είναι αυτός που κάθεται στο τσιμπούσι και την κάνει όταν έρχεται η λυπητερή”.

Τόσο απλή θα μπορούσε να είναι η απάντηση, έτσι για να μην ζορίζονται οι έγκριτοι και φιλότιμοι λειτουργοί της ενημέρωσης.Συνοψίζεται σε μία σοφή λαϊκή παροιμία: “Μάγκας είναι αυτός που κάθεται στο τσιμπούσι και την κάνει όταν έρχεται η λυπητερή”. Τόσο απλή θα μπορούσε να είναι η απάντηση, έτσι για να μην ζορίζονται οι έγκριτοι και φιλότιμοι λειτουργοί της ενημέρωσης. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: