Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

CNN ΚΑΙ NEW YORK TIMES ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΙΑ

Οι ενδείξεις και οι αποδείξεις που αφορούν την απάτη του ιού Εμπολα δεν έχουν σταματημό. Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει δύο συγκλονιστικά βίντεο από την Λιβερια που αποδεικνύουν 100% την φτηνή θεατρική παράσταση της Νέας Τάξης πραγμάτων με τους πληρωμένους κομπάρσους να υποκρίνονται τους μολυσμένους με τον ιό.

Ξεκινάμε με ενα ρεπορτάζ της New York Times που μας δείχνει έναν πολύ υγιή νέο αφρικανό άνθρωπο να υποφέρει από "τα τελευταία στάδια του Έμπολα" όπου φαίνεται να βρίσκεται κάτω και να κυλιέται στο χώμα, κι έπειτα να πεθαίνει. Ενώ ο πατέρας και η μητέρα του απλά αδιαφορούν άνετοι τριγύρω.

Τα τελευταία στάδια του Εμπολα σε έναν άνθρωπο (όπως αυτός στο βίντεο) ο οποίος είναι και εντελώς αβοήθητος και αργοπεθαίνει στον δρόμο, παρουσιάζουν συμπτώματα στο αίμα όπου πλημμυρίζει με μια ομάδα ουσιών που λέγονται φλεγμονώδεις κυτταροκίνες, καθώς το πλήρως αποδιοργανωμένο ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει να επιτίθεται σε κάθε όργανο και ιστό του σώματος.

Τα μικροσκοπικά (τριχοειδή) αιμοφόρα αγγεία του σώματος αρχίζουν να σπάνε το ένα μετά το άλλο, το λευκό των ματιών γίνεται κόκκινο, η διάρροια και ο έμετος  περιέχουν αίμα ενώ μεγάλοι θύλακοι αίματος αναπτύσσονται κάτω από το δέρμα.

Στο τέλος, αρχίζει η εξωτερική αιμορραγία από τα μάτια, τη μύτη και άλλα σημεία του σώματος.

Υγείας (ΠΟΥ).

Είδατε εσείς σημάδια της ασθένειας απ΄τον τύπο στο βίντεο; Εμείς πάντως όχι!

Στο τέλος του βίντεο (από το 3:29 και μετά) πρός πλήρη επιβεβαίωση των όσων αναφέρουμε, μπορείτε να δείτε  τον "πατέρα" (ηθοποιό) να απομακρύνεται περπατώντας με τα δολάρια από την αμοιβή στο χέρι.


Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω - Δείτε το βίντεο
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάτη του παρακάτω βίντεο από το CNN το οποίο παρουσιάζεται πιο καθαρά στο τέλος, όταν ένα παιδί υποτίθεται ότι πεθαίνει από "Έμπολα" Αν και δεν υπάρχει ήχος, η απάτη αυτού του βίντεο διατηρείται άψογα.

Στο 0:05 λεπτό, δυο αφρικανοί γυρίζουν ταυτοχρόνως απότομα το κεφάλι απο το σημείο που κοιτούσαν την κάμερα αλλάζοντας τρομαγμένοι κατεύθυνση πρός τα εμπρός - σαν να νομίζουν ότι τραβώντας τα πρόσωπά τους από την κάμερα δεν θα αποκαλυφθεί η απάτη και δεν θα χάσουν την αμοιβή τους ως κομπάρσοι.

Στο σημείο 0:43 του βίντεο, αποκαλύπτεται ο ηθοποιός κρίσης Εμπολα όπου βρίσκεται σε ενα ασθενοφόρο να παρουσιάζεται ως μολυσμένος απο τον Εμπολα - όπου φαίνεται να ρίχνει και μια κλεφτή ματιά στην κάμερα αν τον καταγράφει. Κατόπιν, προσποιείται ότι πέφτει - κατεβάζοντας πρώτα τα πόδια του προσεκτικά και μετά βάζει τα χέρια του στο έδαφος για να μην χτυπήσει το σώμα του από το ψεύτικο πέσιμο. 

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, καταφτάνει στο σημείο ενα υγειέστατο μικρό παιδί το οποίο μέσα σε 1 δευτερόλεπτο μολύνεται με τον ιό Εμπολα και πέφτει νεκρό στο έδαφος.  

Δείτε το βίντεο
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: