Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Η βλάσφημη Εγκύκλιος του Αυστραλίας Στυλιανού και η Αναγόρευσή του σε Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης



Μάθαμε ἀργοπορημένα γιὰ τὴν ἐκδήλωση ἀναγόρευσης τοῦ Ἀρχιεπισκόπου Αὐστραλίας Στυλιανοῦ σὲ ἐπίτιμο διδάκτορα, ποὺ πραγματοποιήθηκε στὸ Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ὀρθόδοξοι Ἐπίσκοποι τίμησαν τὸν ἄνθρωπο αὐτό, ὁ ὁποῖος ἐβλαστήμησε τὸν Κύριο μὲ τὴν συγκεκριμένη "Ἐγκύκλιo" τὰ Χριστούγεννα τοῦ 1986, καὶ οὐδέποτε τὴν ἀνακάλεσε, παρότι ἔγινε ἀφορμὴ νὰ ἀφορισθεῖ ὁ ἀείμνηστος Νικόλαος Σωτηρόπουλος.
Ομιλία τοῦ π. Σάββα Ἀχιλέως γιὰ τὴν βλάσφημο Ἐγκύκλιο


η συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

ΠΡΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είπε...

ΟΙ    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΠΟΥ  ΕΓΙΝΑΝ

                ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

Τι λόγο θα δώσουν στον Χριστό οι σημερινοί γεροντάδες πνευματικοί πατέρες εκατομμυρίων Χριστιανών Ορθοδόξων; Παραμυθιάζουν τα πνευματικοπαίδια τους και δεν μιλάνε καθόλου για....
την μεγαλύτερη κακοδοξία όλων των εποχών στην Εκκλησία, τον σατανικό οικουμενισμό. Τους έχουν υπνωτίσει και τους προσφέρουν πνευματικό θάνατο δωρεάν. Οι σημερινοί επίσκοποι της Εκκλησίας, αγιορείτες ηγούμενοι, μεγαλογεροντάδες, λόγιοι πανεπιστημίων, καθηγητές και πνευματικοί πατέρες κάνουν μεγάλο έργο διαβόλου. Εκτός ότι οι ίδιοι δεν ομολογούν και είναι οι μεγαλύτεροι προδότες της Εκκλησίας, δημιουργούν τους αυριανούς γενίτσαρους της ορθοδοξίας. Εκπαιδεύουν με δαιμονική λογική τα πνευματικοπαίδια τους για να πολεμάνε τους σύγχρονους ομολογητές που αγωνίζονται στην πράξη με φιλότιμο για την αλήθεια του Χριστού.Γι' αυτούς είπε ο Κύριος μας ούτε εσείς μπαίνετε στην Βασιλεία των ουρανών, ούτε τους άλλους αφήνετε να μπουν. Στην θεωρία μιλάνε για Ορθοδοξία και για Πατέρες, ενώ στην πράξη είναι κοινωνοί με το Παγκόσμιο Συμβούλιο κακοδόξων πλανεμένων και αντιχρίστων των μασονικών σατανικών στοών και ιδρυμάτων. Γελάει ο σατανάς με τους Χριστιανούς που λένε ότι πιστεύουν στην Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζουν μνημονεύουν και είναι ενωμένοι έχοντας εκκλησιαστική κοινωνία με όλα τα διαβολομάγαζα του <>. Είναι αυτοί Ορθόδοξοι ή οικουμενιστές; ποιον κοροϊδεύουν, τον Θεό τον ευατό τους ή τον κόσμο; Μακάρι να ελευθερωθούν από τον εωσφόρο και να κάνουν χρήση των Ιερών κανόνων αντιγράφοντας τους Πατέρες της Εκκλησίας.