Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Κλέφτες με ...διδακτορικό

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ !



Σε διάφορα πολυσύχναστα μέρη ( πρατήρια βενζίνης, παρκινγκ, σούπερ μάρκετ κ.λ.π) προσφέρονται δωρεάν διάφορα μικρά δώρα, όπως μπρελόκ, μασκότ για αυτοκίνητα κ.λ.π. Η διανομή αυτών των προϊόντων γίνεται φαινομενικά για την προώθηση των πωλήσεών τους, αλλά ο σκοπός τους είναι πονηρός.
 ΜΗΝ  ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! Περιέχουν ένα ΤΣΙΠ για ανίχνευση θέσης προσώπου (κάποτε μόνο στις ταινίες τα βλέπαμε αυτά)....Με αυτό οι «επαγγελματίες κλέφτες» γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα πάντα για εσάς: πού βρίσκεστε, πού κινείστε, πότε είστε στο σπίτι, πού είναι το δικό σας αυτοκίνητο σταθμευμένο, κλπ.....Χωρίς εσάς.....μπορούν να κάνουν τα πάντα - να πάνε στο σπίτι σας, όταν λείπετε, καθώς επίσης να σας επιτεθούν έξω από την Τράπεζα, να κλέψουν το αυτοκίνητό σας, κ.λ.π.
 
Πρόκειται για  ένα ευρωπαϊκό δίκτυο εγκληματιών, οι οποίοι προέρχονται από τη Ρουμανία και έχουν εμπειρία στην σχεδίαση ηλεκτρονκών κυκλωμάτων, εφαρμόζοντας νέες εγκληματικές πρακτικές.Αξιωματούχοι στην Ολλανδία και σε άλλα κράτη  έχουν ήδη  ενημερώσει όλο τον πληθυσμό για το φαινόμενο αυτό, μέσω των ΜΜΕ, ραδιοτηλεοπτικών , ηλεκτρονικών  και  εντύπων.Προσέχετε λοιπόν και ενημερώστε και τους φίλους σας.

PhD
Αχιλλέας Σουγκάκης Προϊστάμενος Δ/νσης Πληροφορικής
Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας
Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας,Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια: