Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τα πιο cool γραφεία στον κόσμο

Οι εργαζόμενοι δουλεύουν σε αιώρες και κάνουν...χούλα χουπ 

 Μπορεί η Google να φημίζεται για το σύγχρονο και χαλαρωτικό εργασιακό περιβάλλον της, αλλά η Eventbrite, με τα νέα ηλιόλουστα γραφεία της στο Σαν Φρανσίσκο, μάλλον της βάζει τα...γυαλιά. Εκτός από την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, το “ντιζαϊνάτο” εστιατόριο, το εντυπωσιακό πάρκινγκ για ποδήλατα, οι εργαζόμενοι στην online πλατφόρμα κρατήσεων εισιτηρίων, έχουν αντικαταστήσει τα γραφεία με... αιώρες και κερκίδες, ενώ στο διάλειμμα  τους χορεύουν χούλα χουπ για να καθαρίσουν το μυαλό τους.
Το Βusiness Insider  προσφέρει μία γεύση από το λειτουργικό και άκρως ψυχαγωγικό περιβάλλον, όπου εργάζονται οι υπάλληλοι της Eventbrite:
Tα νέα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στον έκτο και έβδομο όροφο αυτού του κτιρίου στην Πέμπτη Οδό της συνοικίας South of Market, στο Σαν Φρανσίσκο
Πολλοί από τους υπαλλήλους της εταιρείας χρησιμοποιούν ποδήλατα για να πάνε στη δουλειά, έτσι η εταιρεία προέβλεψε για το κατάλληλο πάρκινγκ



Tα γραφεία σχεδιάστηκαν με βάση τις επιθυμίες των υπαλλήλων. Το φυσικό φως ήταν πρωταρχικό αίτημά τους. Τα τεράστια παράθυρα με θέα όλη την πόλη το ικανοποιούν απολύτως.

Eίναι δε τόσο φωτεινά, που η Terra Carmichael, επικεφαλής του global corporate communications, φοράει γυαλιά ηλίου όταν κάθεται στο γραφείο της.

Ο Dylan Serota, επικεφαλής συνεργασιών, εργάζεται πιο...αναπαυτικά. "Είμασταν σχεδόν σίγουροι ότι ο Dylan αστειευόταν όταν πρότεινε να βάλουμε αιώρες, αλλά ορισμένες φορές πρέπει να κάνεις τις τηλεδιασκέψεις σου από...οριζόντια θέση", έγραψε η  Eventbrite στο μπλογκ, στο οποίο ανακοίνωσε το νέο ντιζάιν των γραφείων.

Οι κερκίδες σταδίου αποτελούν έναν ακόμη πρωτότυπο χώρο εργασίας.


Yπάρχουν και πιο ήρεμα μέρη για να εργαστεί κανείς, όπως αυτή η βιβλιοθήκη.


H ακόμη και να ξεκουραστεί...

Tα iPad έξω από πόρτα βοηθούν στο να μη υπάρξει σύγχυση με τις αίθουσες συσκέψεων.

To τραπέζι πινγκ-πονγκ είναι μία από τις ψυχαγωγίες που προσφέρονται στους εργαζόμενους...

To χούλα- χουπ είναι μία ακόμη...

H πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από σνακς.

To εστιατόριο όπου τρώνε οι εργαζόμενοι




Δεν υπάρχουν σχόλια: