Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Γιατί υπογράφουν μόνο 38 βουλευτές;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο τέλος δεν θα επικρατήσει η... ρεπούσια αντίληψη περί συνωστισμού στα παράλια της Σμύρνης. Ούτε βέβαια τα ενοχικά συμπλέγματα της Κεντροδεξιάς που, για να μην κατηγορηθεί από εκείνους που διέπραξαν στο παρελθόν εθνικά εγκλήματα, ετοιμάζεται να διαπράξει ένα μέγιστο εθνικό ατόπημα. Θα τρίζουν τα κόκαλα των μαρτύρων μας στον Πόντο, στη γη της Ιωνίας, των αθώων θυμάτων της προμελετημένης και σχεδιασμένης γενοκτονίας του Κεμάλ και της παρέας του. Η ανοχή των συμμάχων της... πολιτισμένης Δύσης, που έβλεπαν τη Σμύρνη να καίγεται, τους κατοίκους της να δολοφονούνται ανυπεράσπιστοι, τους Ποντίους να ξεριζώνονται από τις πατρογονικές εστίες τους, δεν μπορεί να λειτουργήσει ως άλλοθι για κανέναν. Δεν θα είμαστε ούτε προοδευτικοί ούτε πιο πολιτισμένοι εάν διαγράψουμε την Ιστορία για να μη χαλάσουμε το χατίρι σε μια μικρή ομάδα που λειτουργεί για χρόνια τόσο στα πανεπιστήμια όσο και στο Κοινοβούλιο και ενοχλείται σε κάθε εθνική αναφορά. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, ιδιαίτερα τώρα που το Ισλάμ, για άλλη μία φορά, δείχνει τα δόντια του απέναντι στους χριστιανικούς λαούς.
Η επιστολή που έστειλαν στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά 38 βουλευτές της Ν.Δ. θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι μόνο η αρχή για να πράξει η κυβέρνηση το αυτονόητο και να εντάξει στο υπό ψήφιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο την εξομοίωση, αν μη τι άλλο, της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων και Ασσυρίων) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Να αντιμετωπίζεται ως αδίκημα η άρνηση της Γενοκτονίας των Χριστιανών.
Αν αυτό δεν τηρηθεί, επισημαίνουν οι «38», θα σημαίνει στην πράξη την άρνηση της γενοκτονίας των ελληνικών πληθυσμών της Ανατολής και την αυτοαναίρεση της Βουλής των Ελλήνων.
Η απορία μας, όμως, είναι και ακόμη μία. Μόνο 38 βουλευτές της Ν.Δ. συμφωνούν σε αυτό το εθνικό καμπανάκι; Οι υπόλοιποι γιατί σιωπούν; Ας αφυπνιστούν, γιατί λαός που ξεχνά την Ιστορία του είναι καταδικασμένος σε «θάνατο»...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: