Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ολλανδός ποδηλάτης γλίτωσε δύο φορές από τα αεροπλάνα της Malaysia Airlines

Perierga.gr - Ολλανδός ποδηλάτης γλίτωσε δύο φορές από τα αεροπλάνα της Malaysia Airlines
Ο Oλλανδός ποδηλάτης Maarten De Jonge είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο καθώς ενώ είχε κλείσει εισιτήρια και στις δύο μοιραίες πτήσεις της Malaysia Airlines δεν ταξίδεψε τελικά με καμία από αυτές!
Ο De Jonge έχει συμβόλαιο με την ποδηλατική ομάδα Terengganu, με έδρα τη Μαλαισία. Είχε κανονίσει να επιστρέψει από τη Μαλαισία με τη μοιραία πτήση που εξαφανίστηκε το Μάρτιο του 2014, αλλά δεν μπήκε τελικά στο αεροπλάνο και ακύρωσε το εισιτήριο, επειδή ανέλαβε την τελευταία στιγμή την υποχρέωση να αγωνιστεί σε έναν αγώνα στην Ταϊβάν.

Αφού στη συνέχεια  έτρεξε κανονικά σε όλους τους αγώνες της Terengganu: στο Τουρ της Ταϊβάν, στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης και στον αγώνα ελεύθερης ποδηλασίας στις Φιλιππίνες, τον Ιούνιο του 2014 επέστρεψε στην Ολλανδία για να τρέξει στο ποδηλατικό Ράλι των Λιμνών Ronde Van Zeeland, καθώς και στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας.
Στον προγραμματισμό του ήταν να γυρίσει στην Ασία στα μέσα Ιουλίου και έκλεισε εισιτήρια με τη μοιραία πτήση MH17 της Malaysia Airlines που καταρρίφθηκε πάνω από τηνη Ουκρανία στις 17 Ιουλίου. Όμως, η τύχη του ήταν εκεί και του χαμογέλασε ξανά, καθώς ο De Jonge βρήκε φθηνότερο εισιτήριο σε αεροπορική εταιρεία και ακύρωσε την κράτησή του!
Αν ακυρώσει ξανά πτήση καλό είναι να ενημερώνει από εδώ και πέρα…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: