Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ !


Μετά τό κίνημα τών Κολλυβάδων γνωρίζουμε ότι ο Διαφωτισμός κατέκτησε τήν εκκλησία πού γνωρίζουμε σάν εκκλησία καί κυριαρχείται από τόν κληρικαλισμό. Η ''εκκλησία'' μας είναι ήδη μιά νέα εκκλησία. 

Ο Αγιος Νικόδημος, κολλυβάς καί ο ίδιος διέγνωσε τήν ασθένεια , καί κατασκεύασε τό φάρμακο τής θεραπείας. 
ΤΗΝ ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ. Τήν επανασύνδεση μέ τόν Ησυχασμό, τήν εκκλησιαστική μας παράδοση, τόν Αγιο Γρηγόριο Παλαμά. Μάς έδωσε καί τό Συμβουλευτικό Εγχειρίδιο. Εγραψε καί τό Πηδάλιο γιά νά μήν χαθεί η Συνοδική σύσταση τής διοικήσεως καί γιά νά μήν χάσει ο κλήρος τήν επαφή του μέ τίς εντολές τού Κυρίου, μέσω τών ιερών κανόνων πού διέπουν τό διακόνημά του καί τόν Φόβο Θεού.
 Δέν Αποτειχίστηκε βεβαίως ο ίδιος, διότι η εκκλησία πού κυριαρχούσε δέν ήταν πλέον εκκλησία,  ήταν ήδη αιρετική καί παρότι εξουσίαζε ήδη τήν Θεία Ευχαριστία, απαγορεύοντας τήν συνεχή Θεία Μετάληψη.. Διότι είχε χαθεί ακόμη καί τό Αγιον Ορος. Κυριαρχούσαν ήδη οι μορφωμένοι εκ' Παρισίων.
 Οι Κολλυβάδες μάς έδωσαν τόν Παπαδιαμάντη, ο οποίος όμως έμεινε στό περιθώριο, νικημένος από τούς κομμουνιστές διανοούμενους καί τόν Ντοστογιέφσκι. Σήμερα οΝτοστογιέφσκι είναι ο Βουκεφάλας τών Οικουμενιστών. Τού Γιανναρά π.χ..καί τής ρωσικής θεολογίας τής διασποράς.

 Η μάχη τών Κολλυβάδων όμως συνεχίζεται στό Αγιον Ορος, όπως διεγράφη στήν διαμάχη τού Γοντικάκη μέ τόν Παίσιο.
Τήν συνεχίζουν οι Αγιοι.
 Τό ιστορικό παράδοξο λοιπόν τής εκκλησιαστικής μας περιπέτειας, -διότι στήν ιστορία κυριαρχεί η ετερογονία τού σκοπού-, όπως μάς τό καταθέτει ο Παπαδιαμάντης, είναι ότι τό ΠΗΔΑΛΙΟ τό οικειοποιήθηκαν οι διαφωτιστές, οι Αθηναίοι, οι μορφωμένοι,γιά νά ασκήσουν τήν εξουσία τους στόν λαό.
Στήν συνέχεια όμως έχουμε τά Ορλωφικά τών ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΏΝ καί σήμερα τούς επαναστατημένους Λαρισαίους, πού προσφέρουν τό καλύτερο δυνατό άλλοθι στούς οικουμενιστές.
 Εχουν καταντήσει τόν αδικημένο Θεολόγο τους, τόν Λαμπράκη τής εκκλησίας. 
Ολοι τους ζητούν από τήν εκκλησία τού διαφωτισμού, δικαιοσύνη καί από τόν Χριστό, αντί νά ζητούν πίστη, ζητούν δικαίωση, τήν αιώνια καταδίκη τών διαφωνούντων μαζί τους. Η χαρά τους ο κολασμός τών εχθρών τους. 
Καί η μεγαλύτερη χαρά τους η συκοφάντηση τών Αγίων μας. Νοσταλγοί τής χλιαρής πίστεως πού αποκοιμίζει τίς συνειδήσεις. 

Αμέθυστος

2 σχόλια:

Αγωνιστης είπε...

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
Οι επίσκοποι όλων των συνόδων παρασυναγωγής έχουν ασφαλίσει τους αιρετικο-σχισματικούς οικουμενιστές επισκόπους στους πατριαρχικούς, αρχιεπισκοπικούς και μητροπολιτικούς θρόνους της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Το ίδιο....
μασονικό σατανικό κέντρο πλασάρει τους επισκόπους του οικουμενισμού και των παρατάξεων.

 Λένε με τα έργα τους οι οικουμενιστές επίσκοποι: 
ότι όσο οι παραταξιακοί συνάδελφοι μας, αφού δημιούργησαν τις συνόδους των Γ.Ο.Χ., συντηρούν τις Εκκλησίες τους προσπαθώντας να βάλουν τρικλοποδιά στους πιστούς, μαζεύοντας πολλούς από τους αντιδρώντες του οικουμενισμού στις παρατάξεις τους, τόσο εμείς θα δουλεύουμε για τον οικουμενισμό και εφόσον είναι συνέταιροι και σύμμαχοι μας, φυσικά και δεν θέλουν να μας καταδικάσουν, διότι γι' αυτό έκαναν καινούριες εκκλησίες και δεν βρίσκονται στο Ακαινοτόμητο Πλήρωμα, που αγωνίζεται με σκοπό να συγκροτήσει Αγία Σύνοδο για να μας καταδικάσει. 

Ενώ οι παραταξιακοί επίσκοποι λένε με τα έργα τους ότι: 
κάναμε καινούριες εκκλησίες για να εμποδίζουμε τους πιστούς να πάνε στο Ακαινοτόμητο Πλήρωμα, γιατί έτσι και καταδικάσει τον οικουμενισμό το Ακαινοτόμητο Πλήρωμα, αφού πρώτα συγκροτηθεί, τότε πως θα δικαιολογήσουμε την ύπαρξη των δικών μας Εκκλησιών, αφού χωρίς την ύπαρξη των συνεταίρων και συμμάχων μας οικουμενιστών δεν μπορούμε να υπάρχουμε. Γι' αυτό προσπαθούμε να σαμποτάρουμε τους πιστούς και να τους μπερδέψουμε, ώστε να μην πάνε στο Ακαινοτόμητο Πλήρωμα που αγωνίζεται μέχρι και για να καταδικάσει τους συναδέλφους μας οικουμενιστές, γιατί μετά αφού τους καταδικάσει και έρθει ξανά η κανονικότητα στην Εκκλησία, τότε θα γίνουμε ρεζίλι επειδή θα μας λένε να η Μία Εκκλησία που θέλετε χωρίς την αίρεση και το σχίσμα του οικουμενισμού, άρα ποιος ο λόγος της υπάρξεως των Εκκλησιών σας; 

Γι' αυτό και το Ακαινοτόμητο Πλήρωμα των αποτειχισμένων, όταν το επιτρέψει ο Άγιος Θεός και συγκροτηθεί, εκτός από τους οικουμενιστές θα καταδικάσει και τους παραταξιακούς, αφού και αυτοί είναι υπόδικοι μελλούσης Πανορθοδόξου Συνόδου. 

Αυτό το σατανικό και μασονικό ζευγάρι οικουμενιστών και παραταξιακών κάνει όλη την ζημιά στην Εκκλησία. Η μοναδική υποχρεωτική ακριβής και κανονική πράξη είναι η αποτείχιση από τους υπόδικους καινοτόμους και κακοδόξους των δύο άκρων μέχρι να συγκροτήσουμε Αγία Σύνοδο για να τους καταδικάσουμε και για να επιστρέψει η κανονική τάξη στην Εκκλησία. 

Πατερική Παράδοση είπε...

Άλλη μια φορά λυπούμαστε γιατί δημοσιεύετε τις ανακρίβειες του Αμέθυστου. Στον ίδιο έχουμε πάψει να απευθυνόμαστε, γιατί παρερμηνεύει τα γεγονότα ως προς εμάς. Στο σημερινό σχόλιό του, παρόλο που και παλαιότερα το διαψεύσαμε (και στο ιστολόγιό σας δημοσιεύσατε την διάψευση ως σχόλιο) επαναλαμβάνει τα περί"επαναστατημένων Λαρισαίων, πού προσφέρουν το καλύτερο δυνατό άλλοθι στούς οικουμενιστές. Εχουν καταντήσει τόν αδικημένο Θεολόγο τους, τόν Λαμπράκη τής εκκλησίας".
Σας διαφεύγει ότι οι Αγωνιζόμενοι Λαρισαίοι, δεν έχουν αποτειχισθεί, αλλ' αγωνίζονται (κατά την δημοσιοποιημένη μγνώμη μας μονομερώς) για την αδικία που ἐγινε στον Επίσκοπό τους από τη φατρία του χουντοπρόβλητου Σεραφείμ Τίκα.
"Πατερική Παράδοση"