




Προσωπικά δεν θυμάμαι επιθεώρηση Αρχηγού σε όλα τα νησιά και και τις βραχονησίδες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα όχι σε τυπικές συγκεντρώσεις Αξιωματικών σε λέσχες και ΚΨΜ αλλά απο εκεί που θα δώσουν την πρώτη μάχη και δεν ειναι τυχαίο !

Σαν γνήσιο και ενεργό Κομάντο ο Αρχηγός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να δει και από κοντά και κάποιος που έχουν ειδική αποστολή να στείλουν στον Παράδεισο τους επικεφαλής των Ειδικών τμημάτων

Την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ στη ν. Κω και 95 ΑΔΤΕ στη ν. Ρόδο, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες των Σχηματισμών και έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες του, στο προσωπικό. Τον κ. Α/ΓΕΣ συνόδευσε ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος.

πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου