Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Οι ισλαμοφασίστες εγκαταλείπουν την Χομς! ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!



homs εκκενωση φωτια

Μετά την Αίγυπτο, η Συρία δείχνει ότι κερδίζει την μάχη με την θηριωδία και τον σκοταδισμό. Οι ισλαμοφασίστες εγκαταλείπουν μαζικά την πόλη μετά την συντριβή τους από τον ηρωϊκό συριακό λαό στα περίχωρα και την συμβολή των Κούρδων και Αρμένιων μαχητών που έκοψαν τις οδούς τροφοδοσίας από την

ναζιστική Τουρκία.

homs εκκενωση καταστροφη

Ακόμα και τις ώρες που έφευγαν, έκαιγαν κτίρια και άφησαν πίσω τους συντρίμμια. Όπως γίνεται πάντα από τις απολίτιστες ορδές των βαρβάρων. Εμείς 

οι Έλληνες το γνωρίζουμε καλά.



Οι  ισλαμιστές τρομοκράτες μεταφέρονται από τη Συρία στην Ουκρανία με αποστολή …


Syria-Oukrania



εξόντωσης ρωσόφωνων



Ισλαμιστές τρομοκράτες μεταφέρονται από τη Συρία στο Κίεβο της Ουκρανίας προκειμένου να συνδράμουν τους Ουκρανούς νεοναζί στις επιθέσεις που επρόκειτο να κάνουν κατά των φιλορώσων στις πόλεις νοτιοανατολικά της χώρας.
Πιθανότατα πολλοί να έχουν φτάσει ήδη και να συμμετείχαν στο ολοκαύτωμα της Οδησσού με δεκάδες νεκρούς ρωσόφωνους, ακόμη και έγκυες γυναίκες.
Την πληροφορία αυτή έδωσε ανώτατος αξιωματικός ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας. Μιας χώρας που μαζί με τους Αμερικανούς και τους Τούρκους ενίσχυαν με όπλα και πυρομαχικά τους ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσσαντ.
Τώρα που ο Συριακός Στρατός προελαύνει διαλύοντας τα ορμητήρια των ισλαμιστών φαίνεται πώς έλαβαν άλλοι αποστολή. Να μετατρέψουν σε Συρία την Ουκρανία εκτελώντας φιλορώσους αμάχους στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Εκεί όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: