Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο δαιμονόπληκτος Δήμου συνεχίζει να εκτίθεται ο καημένος…

Πάντως πολιτικά , του την είπε ο Χατζηνικολάου!

Αν αντέχεται την βλακεία εδώ

2 σχόλια:

Ευλαλία είπε...

Ο Δημου οπως πάει δεν θα βρει ουτε την ψήφο του..
Εδω εχουμε διαλυθει και ξεφτιλιστει σαν Εθνος σε ολο τον πλανητη και το προβλημα του ειναι το Αγιο Φως!Ολα τα αλλα τα εχει λύσει..
Ωραίο μυαλό μεσιέ να το χαιρεστε..

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι εκπλήττονται επειδή ο κ. Νίκος Δήμου ρίχνει τη μια μετά την άλλη τις αντιεκκλησιαστικές και εθνομειοδοτικές του φωτοβολίδες.

Δεν κατανοούν ότι το κάνει επειδή αποβλέπει να εξαργυρώσει ψηλά ποσοστά στις εκλογές.

Γιατί όμως;

Επειδή στο χώρο της αριστεράς ανθίζουν τα σαπρόφυτα της Εκκλησιομαχίας και του Εθνομηδενισμού.

Οσο πιο χυδαίος είναι κάποιος κατά της πίστης μας και όσο πιο μεγάλος εθνομειοδότης αποδεικνύεται, τόσο περισσότερο ανεβαίνουν τα ποσοστά του στον "προοδευτικό" χώρο.

Το πρόβλημα δεν είναι ο κ. Δήμου ή η κυρία Ρεπούση. Το πρόβλημα είναι ο “αριστερός Μακκαρθισμός” που επικράτησε στην Ελλάδα από το 1974 και μετά.

Ο κ. Δήμου, λοιπόν, δεν είναι χαζός. Είναι υστερόβουλος. Μιλά με τον τρόπο που μιλά επειδή γνωρίζει ότι έτσι χαιδεύει τα αυτιά της “προοδευτικιάς” παράταξης.

Οι επερχόμενες εκλογές θα αποδείξουν ότι ο κ. Δήμου και όσοι του ιδίου φυράματος βρίζουν την Εκκλησία, θα εξασφαλίσουν πολύ ψηλά ποσοστά στις εκλογές.

Εκφράζουμε πάντως την εκτίμησή μας επειδή ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Νίκος Χατζηνικολάου, στο βίντεο που προτάσσεται της ανάρτησης, συγύρισε δεόντως τον κ. Δήμου και το “Ποτάμι” του.