Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Οι imitations χριστιανούληδες και οι Τσομπαναραιοι.


Ακούστηκε από την τηλεόραση  πως θα φορολογηθούν τα μαντριά.

Έβγαλαν απ το ταγάρι το κινητό οι τσοπάνηδες και πήραν τηλέφωνο στο βουλευτή τους στο κινητό και με δύο λόγια του είπαν ορθά κοφτά αυτό να μη γίνει γιατί αν ξαναπεράσει απ το χωριό θα τον κλείσει στη στάνη με τα ζώα.

Και τι βλέπουμε, πανικόβλητοι για πότε τρέξανε στον υπουργό και πήραν την διαβεβαίωση ότι οι στάνες θα εξαιρεθούν του φόρου είναι εντυπωσιακό!

Οι τσομπάνηδες(προς άρση παρεξηγήσεως και εγώ εκτρέφω ζώα, είμαι ένας απ αυτούς) με ένα σφύριγμα, μια φωνή, ένα κούνημα της γκλίτσας τα ζώα τους υπακούουν όπως και η γραφή λέει «της φωνής του ακούει», βλέπω όμως πως και οι βουλευτές τους ακούν…γιατί είναι ντόμπροι, συνεπείς, λιγόλογοι, μπεσαλήδες.

Ο λόγος τους είναι συμβόλαιο..
Είναι original ,αυθεντικοί.. 
Τους θαυμάζω. 
Κι αν είναι μόνο 5-10 χιλιάδες  άτομα η αποφασιστικότητα τους και η επιρροή είναι τεράστια.


Τα εκατομμύρια των χριστιανών που βλέπουν την κατάργηση της αργίας της Κυριακής αντίθετο προς μια εκ των δέκα εντολών τι έκαναν.;

ΟΙ ..αερο…κύρηκες ξόδεψαν ώρες πύρινων λόγων, οι τόσοι μπαστουνάδες της συνόδου της εκκλησίας, αδύναμοι, παράλυτοι στην  παρέμβασή τους .Άφωνοι σαν τον Ζαχαρία απέναντι στους κρατούντας.

Η ροζιασμένη γκλίτσα του ορεσίβιου τσοπάνη πιο ισχυρή από τις επίχρυσες, διακοσμημένες πατερίτσες, Ο αυθεντικός λόγος χλευάζει την ευγένεια  την αποφασιστικότητα(;)των λαλίστατων imitations χριστιανούληδων.

Ακόμη και οι άνθρωποι –βουλευτές δεν τους παίρνουν στα σοβαρά, δεν τους πιστεύουν…

Είναι δυνατόν βλέποντας πως 5-10 χιλιάδες χτυπώντας την γκλίτσα πάνω στο βουνό να εισακούονται και τα εκατομμύρια των «χριστιανών» που είναι σ όλα τα επίπεδα τις εξουσίας να αγνοούνται;

Μπράβο στους μεν ,ντροπή για τους δε.


Ασκληπιάδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γενναίε τσομπάνη, καλά τα είπες.
Εμείς οι χλιαροί είμαστε για ...πάτημα.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.