Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Χοσέ Ψωμιάδης

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της βουλευτού της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρίας Ρεπούση για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές πως η βουλευτής των 1.600 ψήφων λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο αποδεχόμενη εθελόδουλα αυτά που της υπαγορεύουν να πει, μηδενίζοντας αρχές και αξίες, προσβάλλοντας και προκαλώντας εν γνώση της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Να τη χαίρεται και να την καμαρώνει την αρχιέρεια του εθνομηδενισμού ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι.
Προφανώς η επόμενη ¨πεφωτισμένη¨ πρόταση της θα είναι να ενταχθούν στο ΤΑΙΠΕΔ προς πώληση όλοι οι ορθόδοξοι ναοί και τα μοναστήρια μας.
Μια ηχηρή απάντηση σε αυτό το συνωστισμό του ανθελληνισμού, σε αυτή την ευθεία επίθεση στα Ιερά, στα Όσια και στην Ιστορία του Έθνους μας, θα ήταν η ψήφιση ενός νομοσχεδίου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων, που δυστυχώς διογκώνεται μέρα με την ημέρα.
Εάν τόσο πολύ ενοχλείται η κυρία αυτή για το γεγονός ό, τι είναι ελληνίδα και χριστιανή, ας κάνει αυτό που της προέτρεψε ο Μίκης Θεοδωράκης, ας πάει να ζήσει αλλού, σε άλλες πολιτείες, πιο ¨προοδευτικές¨ και πιο ¨φιλελεύθερες¨. Ας είναι βέβαιη πως δεν θα λείψει και σε πολλούς.. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: