Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ο επηρμένος Νεοναζί Τσίπρας




π. Παντελεήμων Κρούσκος
Ο επηρμένος Νεοναζί Τσίπρας θέλει να βάλει τους ιερείς στο πρόγραμμα "Εργασία και Χαρά", όπως οι ναζί έβαζαν τους εβραίους και τους αντιφρονούντες. Να κάμουν λέει οι ιερείς "κοινωνικά χρήσιμηεργασία". Λες και δεν νταντεύουμε τους υπηρέτες σας κ. Τσίπρα. Ο κ Τσίπρας μπέρδεψε τους ιερείς με τους βουλευτές του ή με τους χοντρούς εργατοπατέρες του συναφιού του πού παχαίνουν εις βάρος του εργάτη;Καλά πώς τόσοι υγιείς και σώφρονες άνθρωποι εμπιστεύονται ενα παλιόπαιδο;; Καμαρώστε δηλώσεις:
Από Themis Poulios
Αλλη μια ωραία θέση του ΣΥΡΙΖΑ που ακούστηκε στο συνέδριο: "Να γίνει πλήρης χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, να επιβληθεί η από-δημοσιουπαλληλοποίηση των κληρικών και η ένταξή τους, μέχρι να μπορούν να συντηρούνται από τις εισφορές των πιστών ή από άλλο επάγγελμα, σε κοινωνικά προγράμματα στήριξης με αντιπαροχή κοινωνικά χρήσιμης εργασίας."
Δηλαδή ρε συντρόφια, η Εκκλησία έδωσε το 96% της περιουσίας της στο κράτος, ανέλαβε το κράτος απ αυτό να μισθοδοτεί παπάδες και τώρα θέλετε να κόψετε το μισθό τους, χωρίς να επιστραφεί η περιουσία για να το αναλάβει η Εκκλησία..Αυτό πάλι το "να συντηρούνται από εισφορές πιστών ή από άλλο επάγγελμα" ή να κάνουν "κοινωνικά χρήσιμη εργασία" γιατί δεν το εφαρμόζετε πρώτα στους βουλευτές σας; Να μη μιλήσω για την αποχριστιανοποίηση της κοινωνίας που ονειρεύεστε χρόνια τωρα...
Κάθε χρόνο και πιο ανεύθυνοι+ πιο επικίνδυνοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: